Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Cena BDO - ankieta - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: PacLab.pl (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Wątek: Cena BDO - ankieta (/showthread.php?tid=4562)

Strony: 1 2

Cena BDO - ankieta - PacLab - 28.09.2024

📢 UWAGA! Z uwagi na wiele wiadomości dotyczących zbyt wysokich cen BDO tworzymy ten wątek.

Jeżeli nie wiesz, czym jest BDO (1,4-Butanediol) albo nigdy nie stosowałeś go do czyszczenia styków neuronowych – przestań czytać! Ten post i ankieta są dedykowane użytkownikom, którzy wiedzą, że ich styki są tak czyste, że prawdopodobnie nigdy nie były brudne! 🧼✨

Zapraszamy wszystkich fanów BDO do dyskusji!
Dlaczego warto wziąć udział? 🧐 Jeśli Twoja opinia pomoże nam w lepszym zrozumieniu rynku BDO w Polsce, z pewnością wynagrodzimy Twój wkład!
Każda osoba która weźmie udział w dyskusji i wyślę nam dane do wysyłki na pw (proszę używać privnote.com!) dostanie sampla BDO za darmo (czas do 10.10.24)

Proszę o pisanie propozycji cen BDO.
⚠️Odczynnik ten jest naszej własnej produkcji i jest najwyższej możliwej jakości!
Pamiętajcie, że działamy komercyjnie, więc nie zejdziemy z cenami poniżej progu absurdu.

Wy macie wpływ na ofertę PacLab.pl i ceny!
Razem współtworzymy ten projekt!
Mamy spore możliwości, ale chcemy, by Wasze zdanie kształtowało naszą przyszłość. Zależy nam na doskonałej relacji z naszymi klientami!

RE: Cena BDO - ankieta - horsii - 28.09.2024

Hmm, no cieżko mi palnąć jakąś liczbą konkretną, nie wiem też o ile możecie obniżyć faktycznie jeśli mówisz, że produkujeie bdo sami a nie bierzecie gdzieś skądś. Mogę powiedzieć, ze sprawdzonych dostawców z allegro od którego zawsze pobierałem, ma 250 ml dobrego czystego płynu do czyszczenia za 100 pln z wysyłką - to tak jako punkt odniesienia co do konkurencji. Natomiat każda obniżka cen na pewno nie zaszkodzi Podobno kultowa

Chociaz faktem jest, że po allegro różne sorty latają, ja kiedyś zostałem w chuja zrobiony bandycko bo kupiłem chyba z ćwierć litra za 100-coś od jednego pana, poszło, wszystko fajnie, a druga butla którą zamówiłem 2 msc pozniej, to był jakiś shit rozcienczony glikolem propylenowym, bo trzeba było wydoić ze 3-4 razy tyle ile normalnie, az mi sie nie chciało wierzyc że takie ilości można wychlać i stać na nogach. 

Jeśli bdo byłoby eleganckie czyściutkie i cały czas takie samo (W miare mozliwosci) bez żadnych dziwnych fluktuacji w jakości/klepliwości to na pewno byłbym w stanie zapłacic nieco więcej niż facetowi z allegro... tak żeby wesprzeć lokalnych przedsiębiorców Podobno kultowa

RE: Cena BDO - ankieta - voice.of.voiceless - 28.09.2024

można wejść na allegro, znaleźć bdo i porównać sobie cenę, ona sama mogłaby być konkurencyjna

ale akcja z samplem to bardzo miły gest, bdo spoko, ale kurde to nie dla mnie jednak, wole piwo Podobno kultowa

dysponujecie analizą ilościową bdo?

RE: Cena BDO - ankieta - martio_vp - 28.09.2024

Dla mnie 100 zł za dobrej jakości 250 ml to jest maksymalna cena z wysyłką. Ogólnie wydaje się brakować wam promocji na stronie z typowym banerem np. co tydzień wybrany przez was produkt 25 procent taniej przy zamówieniu powyżej np. 200 zł.

RE: Cena BDO - ankieta - niewhite - 28.09.2024

Na allegro 250ml nawet za 85zł więc 120 za 100ml to leciutka przesada 😅 wiadomo że nie ma pewności co do tego najtańszego z allegro może nie jest taki czyściutki jak piszą w opisie ale zawsze można wziąć sprawdzonego trochę drożej

RE: Cena BDO - ankieta - Bogdan Boner - 28.09.2024

Wiodąca marka płynów do felg na pewnej znanej stronie liczy sobie bodajże połowę tego ale jeśli wasze jest lepsze to cena wydawałaby się nawet uczciwa. Wiadomo, jakość to jest jakość. Błyszczące felgi są bezcenne.

RE: Cena BDO - ankieta - kej9 - 28.09.2024

dajta sprobowac to wam powiem czy to tyle warte Podobno kultowa

RE: Cena BDO - ankieta - smakosz - 28.09.2024

Cena powinna być troche niższa

RE: Cena BDO - ankieta - Bogdan Boner - 29.09.2024

Wiecie co można marudzić że drogo ale spokój ducha że nie jest rozbełtane jakimś glikolem na kiju ciężko jest wycenić.

RE: Cena BDO - ankieta - EmStO - 29.09.2024

Powinna być trochę niższa ale jak to mówią cena = jakość.
Kiedyś miałem styczność w oryginałem ale to było takie jak barszcz wtedy Smile

Nie jestem tez obcykany w tego rodzaju subcjarcjach ale na mój chłopski rozum Dac taniej.

PacLab takie moje skromne zdanie.