Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: PacLab.pl (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Wątek: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4677)

Strony: 1 2

Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - Maniek - 11.10.2024

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Noopept (w proszku) ze sklepu PacLab.pl

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - PacLab - 16.10.2024

Panownie i Panie. 
Kupiliście przeszło 50g Noopept od PacLab.
Nikt nie naskrobie żadnego zdania? Na lajcie bez napinki powiedzcie czy spełnia wasze oczekiwania czy robimy raczej dyskontynuację tego produktu? I jest na tyle słaby że poprostu powinniśmy go wycofać z orferty? A może jest na tyle dobry że jest tak często używany że wogóle jest podstawą każdego Stacku? Proszę nie krępujcie się po to  jest ten wątek! Dawjcie znać czy jest ok czy nie!

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - smakosz - 16.10.2024

A gdzie są wszystkie opinie po akcji samplowej? Widziałem zaledwie kilka opisów produktow a zgłaszało sie pewnie dużo osób

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - PacLab - 17.10.2024

(16.10.2024, 22:39)smakosz napisał(a): A gdzie są wszystkie opinie po akcji samplowej? Widziałem zaledwie kilka opisów produktow a zgłaszało sie pewnie dużo osób

Jak słusznie zauważyłeś było sporo osób. 

Też chciałbym zobaczyć opisy testowanych produktów. Nie ważne czy pozytywne czy negatywne ale żeby poprostu były wtedy wiemy co wam odpowiada co utrzymywać w ofercie a co z niej eliminować. 

I zastanawiamy się nad sensem prowadenia takich akcji skoro musimy się przypomninać i upominać o recenzję. 
Jak wiecie to własnie opisy produktów i Recki napędzają dalej sprzedaż a my nie handlujemy klasą "A" tylko 
Nootropikami które nie wywalą Cię z kaloszy. Ale za to pozwolą efektywnie pracować godzinami. 

Panowie i Panie jeżeli mógłbym was prosić napiszcie chociaż kilka zdań!
Wystawcie nam prawdziwą Reckę z tym jak oceniacie PacLab 
co myślicie o naszych produktach. Czy widzicie potencjał w PacLabie?

https://www.trustpilot.com/review/paclab.pl

Z góry bardzo dziękujemy wszytkim którzy zdecydują się
poświęcić nam chwilę i wystawić recenzję!

Pozdrawiamy!
PacLab

[Obrazek: avatar-3752.jpg]

Ps. 
I odezwijcie się na PRV lub maila. 
Dorzucimy jakiś BONUS CODE 
na zniżkę w koszyku!

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 19.10.2024

PacLab  - To zrozumiałe, kot_kreskowy  miałeś gdzieś, kiedyś "czarną listę " samplarzy, można by ją zaktualizować.

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - PacLab - 20.10.2024

(19.10.2024, 21:48)Czeslawo napisał(a): PacLab  - To zrozumiałe, kot_kreskowy  miałeś gdzieś, kiedyś "czarną listę " samplarzy, można by ją zaktualizować.

Jak jest coś takiego to ja też poproszę.

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 20.10.2024

Napiszę ogólnie a nie o produkcie pac-ka. 
Noopept sam w sobie jest mocno przeciętnym nootropem. Jako, że wpływa na układ glutaminergiczny u ludzi podatnych może wywoływać stany lękowe - zdarzały się już takie akcje. Dla mnie zawsze dużo lepszym wyborem był sunifiram czy oxiracetam. Tylko jak ja używałem oxi to jego cena była sporo niższa niż obecnie. 
Co do akcji samplowej to klasyka. Na tym forum często tak było, że ludzie się "nachapali" a potem zaczęło się sciemnianie, że.zapomnieli,.że potem, że coś tam. No i moje pytanie które.zadalem jak sklep zaczynał jest.aktualne - jakie przełożenie na fakty będzie mieć test chłopa który wczoraj żarł 3cmc, dziś zje noopept a jutro NEP-a ? Praktycznie żadne.

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 20.10.2024

Lukas1985 
W konekście "samplarzy", to temat znany i przerabiany, co do "jakości" testerów, można przynajmniej założyć, 
że daklarowali się ludzie nie tylko w ciagach jakiś rc-ków.
Nootropy mają swoje walory, ale trudno je wydobyć w takim zestawieniu co napisałeś, to zrozumiałe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ludzie co dostaliście paki za free, napiszcie, coś co będzie info zwrotnym dla nowego partnera PacLab .

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - PacLab - 20.10.2024

(20.10.2024, 06:43)Lukas1985 napisał(a): Napiszę ogólnie a nie o produkcie pac-ka. 
Noopept sam w sobie jest mocno przeciętnym nootropem. Jako, że wpływa na układ glutaminergiczny u ludzi podatnych może wywoływać stany lękowe - zdarzały się już takie akcje. Dla mnie zawsze dużo lepszym wyborem był sunifiram czy oxiracetam. Tylko jak ja używałem oxi to jego cena była sporo niższa niż obecnie. 
Co do akcji samplowej to klasyka. Na tym forum często tak było, że ludzie się "nachapali" a potem zaczęło się sciemnianie, że.zapomnieli,.że potem, że coś tam. No i moje pytanie które.zadalem jak sklep zaczynał jest.aktualne - jakie przełożenie na fakty będzie mieć test chłopa który wczoraj żarł 3cmc, dziś zje noopept a jutro NEP-a ? Praktycznie żadne.

Niestety żadne. Wartość takiego testu to jak wybranie białego lub żółtego papieru taletowego.
Chyba masz rację poprostu to nie jest miejsce żeby robić tetsy Nootropików.  Kiedy ludzie mają 
"spalone styki" hardcorowymi moleku lami to nawet 5g Noopeptu nie poczują. Sorry takie brutalne fakty.

Czyli uświadamiasz mi że poprostu Noopept testowany na forum gdzie ludzie suzkają Eufori, Sedecji, Halunów
to raczej nie jest dobry pomysł. 

Ale idąc za ciosem gdzie w takim razie i komu można pokazać piękno Nootropików
bez popychania ich w stronę hardcorowych molekuł? Tzn czy znacie takie forum w PL 
gdzie ludzie dyskutują na temat właśnie Nootropików? I poprawy funkcji kognitywnych 
a nie miejsca gdzie poprostu chcą jak najtaniej i najmocniej się "nawalić".

Dajcie jakieś linki do takich Polskich forum jak znacie proszę!
A jak nie ma czy myślicie że to my powinniśmy takie forum otworzyć?

Pozdrawiamy!
Zespół PacLab
[Obrazek: Noopept-PACLAB-PL.jpg]

https://www.paclab.pl/dawkowanie/noopept/

RE: Noopept (w proszku) - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 20.10.2024

PacLab masz pw. Generalnie gdyby udało się, żeby ktoś nie ćpał miesiąc i poszedł w nootropy to już ma jakiś sens. 
Co do samych nootropow. Zasadę działania znasz ? Bo nie wiem czy się rozpisywać. 
Ja w nootropach siedzę od około 10lat. I generalnie odszedłem od tego. Dlaczego ?  Ponieważ poszedłem w stronę produktów ziołowych które są mniej agresywne. Wszyscy którzy odchodzą od cpania powinni w pierwszej kolejności wyprostować serotoninę i GABA. Tu najlepsze wybory to dobra lecytyna, inozytol, l-theanina, tauryna, AAKG, Agmatyna, brahmi, konkretny wyciąg z rumianku itd
A tak naprawdę, żeby sprawdzić jak na kogoś działają nootropy to wystarczy piracetam + ginkgo biloba. Większość ludzi z for nie spożywa tłuszczy które wspomagają działanie nootropow. Do tego dieta kuleje a w nootropy w dużej mierze wspomagają krążenie i zużywanie paliwa przez mózg. 
Co do tego forum - to tu sprawdzi się BDO, Tramal czy leki.