Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73)
+--- Wątek: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON (/showthread.php?tid=4717)

2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - GR8 ChemS - 17.10.2024

Hello here you can review of our new products of 2cmc!

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - AniaCz - 02.07.2025

2cmc próbowałam od innego vendora, fajny odczynnik działa naprawdę mocno nos tak nie boli jak po 3cmc, jak dla mnie lepsze od 3mmc po którym mam niemiły humor i trudniej mi przetrwać niż po 2cmc

ciekawe jak tu będzie smakować Smile

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - DarkSonia - 02.07.2025

lepsze od 3MMC? hm ciekawe...
opisz swoje przygody z 3MMC
bo ja z 2CMC się nigdy nie spotkałam, nie mam zielonego pojęcia jak działa
z kolei 3MMC uważam za najlepszy keton z jakim było mi się spotkać, piękny wjazd, piękny peak, zero jazd, zajebisty humor nast dnia...
bez spiny oczywiście pozdróffka  Heart

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - AniaCz - 05.07.2025

po 3mmc mam zejście niefortunne bardzo mi słabo, możliwe że to coś z organizmem, po 2CMC mam lepszy humor i lepsza faza Smile
DarkSonia  :*

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - DZIESIĄTKA - 26.07.2025

o 2cmc się wypowiem dobrze spełnia moje oczekiwania myślałem że jest słabszy a tu jednak działa na banie można liczyć dobry temat można handlować nie widzę wad jak na 2cmc to spisuje się na medal wkrótce kolejne zamówienie na stronie libido w wysokości wysokiej więc jestem zaspokojony

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - TheEnd - 29.07.2025

2MMC lepsze od 3MMC ? Hahaha a to dobre..to tak jakbym napisał że po tramalu jest lepsza bomba niż po Heroinie.
To Ty chyba nikt prawilnego 3MMC nie jadłeś.....
Pamiętam te sorry trójki za legala.. JPRDL!!!! Klatkowanie obrazu przy 150-200mg oral. Libido rozwalało głowę. To kopało lepiej niż Emka jak dla mnie. 
TOP 3 ketonów ever:
APVP 
3MMC
Hexen

A co do 2MMC to działa subtelnie, takie 30% tego co dawało 3MMC. Wszystko dość podobne ale, pisze. 3-4 razy słabiej i jednak czuć, że to takie no bez WOW. I zjazd zjebany dość.. gdzie po 3MMC zjazd nawet po przerobieniu w ciągu 15g nie był aż tak tragiczny.

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - Lifeisbrutal - 29.07.2025

Przecież to Yalasek pisze. A co za tym idzie? Że on nie potrafi rozróżnić działanie 2-cmc a 3-mmc. Dla niego to jest jak na jedno kopyto robione.

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - Dafidov - 29.07.2025

DZIESIĄTKA Ja jak i na pewno inni z chęcią zobaczymy zdjęcia tych Twoich sortów. Zaznaczam, że z wielką przyjemnością.

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - Szatan69 - 29.07.2025

2cmc klepie w ogóle?  Bo widziałem kiedyś słabe opinie o 2cmc i 2mmc

RE: 2CMC - NEW PRODUCT WILL RELEASE SOON - AniaCz - 14.08.2025

Ziomku wyżej Klepie!

dostaję gratis tego w pacę i testuję sobie faza bardzo przyjemna czuć libido speeda i eufo każdy coś znajdzie dla siebie odczynnik jest uniwersalny 
poczujesz po niej euforię na poziomie takim że chcesz porobić losową czynność wszystko sprawia radość uwaga towar jest czysty co widać odrazu fajnie się go ładuje
załadowałam około 140 mg czuję się to mocno i faza trwa do 45 minut nawet można sobie coś porobić jak dla mnie dobry będzie do pracy nie widać nic po oczach walisz sobie i możesz pracować w sklepie za kasą czy na magazynie trochę polatałam po dworzę więc poczułam zjazd niezbyt mocny niedobrze trochę się czuję jedynie warto załadować kolejną dawkę i wszystko jest okej i to tyle z mojej strony

polecam pana GR8 ChemS