Zestaw regeneracyjny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Zestaw regeneracyjny (/showthread.php?tid=480) |
Zestaw regeneracyjny - Yalasek - 24.05.2022 Witam proponuje swój zestaw regeneracyjny po zabawach z RC U mnie jest to oczywiście po wyspaniu się sport (bieganie) mocny posiłek nawet do 1500 kcal (jajecznica kanapki kebab frytki) z witamin zawsze odrazu wrzucam 2000 jednostek Wit c, oraz podwójne zapotrzebowanie magnezu teraz mam są to tabletki takie do ssania (kupuje w simply) do tego energetyk który zawiera Wit B tam 12 i 6 bodajże, do tego jak najwięcej witaminy D - zwyczajnie wychodzę na dwór na słońce można nawet w nie patrzeć przed zachodem lub po wschodzie - działa mega! Polecam, potem w ciągu dnia kupuje na spontan coś dodatkowego ostatnio był to cynk i calcium na następny dzień czuje się już normal pozdrowionka RE: Zestaw regeneracyjny - Alkopoligamia - 24.05.2022 Ponoć banany działają cuda na regenerację. Wystarczy zjeść od 3 do 5 i magia stymulantów wraca...xd RE: Zestaw regeneracyjny - Kaczor - 24.05.2022 A to ciekawostka haha RE: Zestaw regeneracyjny - krzysko - 24.05.2022 Hhaaha ale polew RE: Zestaw regeneracyjny - SztywnyMisza - 24.05.2022 Albo nie dopuścić do zwały i żadnej regeneracji nie potrzeba RE: Zestaw regeneracyjny - KACPER - 24.05.2022 Smiejecie sie, ale Yalas ma racje mi zawsze pomaga wyjscie na swieze powietrze, czlowiek odzywa, choc nieraz nie ma opcji o jakimkolwiek wyjsciu, tak to duzo zarcia, nawadniania i jest bangla RE: Zestaw regeneracyjny - Yalasek - 24.05.2022 Zależy kto ile wpierdoli tematu Lub jak baby walą benzo i idą spać bleee slabeusze jajajja xddd (24.05.2022, 20:01)SztywnyMisza napisał(a): Albo nie dopuścić do zwały i żadnej regeneracji nie potrzeba Mam tak po kilku nocach że temat się kończy a ja po prostu idę spać nawet jeżeli jest to stymulant oto ci chodziło? RE: Zestaw regeneracyjny - Edek421 - 25.05.2022 Trzeba dbać o siebie. Święte słowa RE: Zestaw regeneracyjny - Yalasek - 29.05.2022 Zdrowie to podstawa nic nie robicie w tym kierunku wyjdzie z czasem słabi jak zaliczki po 30 to już dętki będą ehh grrr... RE: Zestaw regeneracyjny - shaqu245 - 29.05.2022 Yalasek ja mam podobne podejście. Wiem co to znaczy kilka czy nawet naaaaście nocek. Masz dobre podejście. Ja w ciągach mało jadam o ile w ogóle wiec do zestawu „mojego zestawu„ dodaje oprócz tego co wymieniłeś aspargin,neurovit bo mam dojscie, do tego jakaś lekka odżywka białkowa i suple z kompletem minerałów i witamin i kwasy omega Po 2/3 dniach włączam do diety napary z miłorzębu japońskiego i liści/ziela Damiana. Ale zwrócić muszę uwagę na jedną rzecz. Jeśli ktoś idzie/szedł długo moją drogą(dłuugie ciągi - niedożywienie i odwodnienie) to niech bardzo mocno pomyśli o swoich stawach. Niedożywienie wyssa z nas wszystko... Każdy tłuszcz czy białko... Bezsenność, większa aktywność fizyczna,często zmniejszone odczucie bólu czy nawet zwiększone napięcie mięśni nie pozwala naszym stawą odetchnąć i się zregenerować. Po za tym nie mają czym się zregenerować Ja osobiście nigdy tego nie przemyślałem... Bałem się o nerki,wątrobę,nieskończoność jelit nawet żołądek ale stawy? Ha kto o tym myśli? To tylko moje zdanie, moje doświadczenia. I zapewne nie jeden powie że gadam jak potrzaskany... Biorę dragi kilkanaście lat. Przebadany cały-zdrowy wyniki w normie (Wszystkie organy) Stawy w rozsypce- lekarze nie mogą uwierzyć że w takim wieku. Zapobiegawczo na stawy można stosować: -msm -kolagen(rybi,wołowy) typ 1 2 3 -chondroityna -kadzidłowiec indyjski żywica(przeciwzapalnie na stawy,leczy żołądek i jelita- ja potwierdzam ) |