Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4F-MDMB - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Chemical-World.to (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=76)
+--- Wątek: 4F-MDMB - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4800)

4F-MDMB - Opinie o produkcie - Maniek - 31.10.2024

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 4F-MDMB ze sklepu Chemical-World.to

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - TamiZpowrotem - 04.11.2024

Nigdy nie próbowałem żadnych canna.
Czy może ktoś napisać jak to wgl działa? To ma mieć zbliżone działanie do MJ tak? Ale moc dużo dużo wieksza.
Na pierwszy kontakt z tym co proponujecie i jakie proporcje i z czym to wymieszać ? Jeśli tutaj to złe miejsce na mój post to sorry. Jeśli nie kłopot to proszę przenieść w odpowiednie miejsce. Pozdro

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - DGEloV - 06.11.2024

Leci próbka sampli dam znać jak to działa
Podpinam sie pod pytanko

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - EmStO - 07.11.2024

Proszę mi powiedzieć jakie proporcje dla nowicjusza ?
Ale MDMB z dodatkiem 4f to raczej sredniaczek nie Brdzie Smile
Narazie maczana 1:50 jak tam myszy się za to zabiorą dam znać Smile
[Obrazek: image.jpg]

1g:50g podkładu liść mięty pieprzowej
1g rozpuszczony w 80ml acetonu rizpiszczalnosc bardzo dobra .

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - horsii - 16.11.2024

TamiZpowrotem to nie ma nic wspólnego z marihuaną. Odpuść sobie syntetyczne kannabinoidy, jeśli ich jeszcze nie próbowałeś. Mam na mysli oczywiscie właśnie te tutaj omawiane, może jakieś syntetyczne pochodne THC itd. moga byc ciekawe, ale to to jest parodia. Bardziej w działaniu przypomina opioidy z downem i delirianty z mordoru. Jedyne co zrobisz jak sie za to weźmiesz, to sie pokarasz do tego stopnia że będziesz prosił żeby sie skonczyło (w najlepszym wypadku) a w najgorszym wpadniesz w ciąg którego za chuja nie będziesz w stanie przerwać, a potem będziesz miesiąc dochodził do siebie i czuł sie jakbyś odstawiał opioidy czy inne bzd.

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - ZmiataZplanszy - 16.11.2024

(07.11.2024, 16:37)EmStO napisał(a): Proszę mi powiedzieć jakie proporcje dla nowicjusza ?
Ale MDMB z dodatkiem 4f to raczej sredniaczek nie Brdzie Smile

Narazie maczana 1:50 jak tam myszy się za to zabiorą dam znać Smile

1g:50g podkładu liść mięty pieprzowej
1g rozpuszczony w 80ml acetonu rizpiszczalnosc bardzo dobra .

Ile na 1 g ?

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - SztywnyMisza - 17.11.2024

Co to do produktu 4f-mdmb

Jest nim lekko żółta gruda lepkie klei się do rąk maczanka zrobiona 1.3/25g

Rozpuszczalność w miarę dobra trochę tam pomieszamy się rozpuści elegancko
Produkty jest na prawdę godny uwagi wariat nie sugereujcie się tu moim dawkami bo komu się coś stanie jeszcze Podobno kultowa

Tak więc tak zrobiłem w piątkową noc maczanke (tamten piątek ) kurwa jak szybko to zleciało XDD.  Maczanka zrobiona więc odstawiłem na lekkie suszenie odpalam proch co się będę jebać Podobno kultowa wziąłem dosyć drogiego bucha z tytoniem wpuszczam się zdziwiłem trochę mówię nie aktywne czy jaki chuj  Podobno kultowa

Po czym po jakimś momencie budzę się przygany kurwa nawet w kapturze rzygi miałem XDD nie pytajcie nie wiem jak to się stało XD ale ogólnie lekko porozbijany jestem ( dosyć częsta ilość upadków Podobno kultowa przy tej maczanke w swojej karierze nie upadłem co przy tej kurwie Podobno kultowa). Śmiało mogę porównać do 5f adb tylko z lekko mniejszym pierdolnieciem.

Maczanka jak się suszyszyla to mokre tez trzabylo przyjarac Big Grin  wchodzi fsjnie szybko parę sekund już ujebany jak szyszka ale wszystko na ogarnięciu.

Komedie zaczęły się odpierdalac w sobotę jak już wyschła dosyć trochę.
Karalo dosłownie to jak tylko za dużego buszka weźmiesz już się budzisz na glebie Podobno kultowa 3 razy sor zwiedziłem Big Grin

Jak przytargasz dobrego bucha nie ma kary ale jest straszna dysocjacja czasami się połapać idzie gdzie tak na prawdę ja zmierzam ?Podobno kultowa wczoraj tak miałem jak czekałem na autobus zjaralem bus przyjechał i nie wsiadłem bo się zastanawiałem po chuj ja tu w ogóle przyszedłem XDD Podobno kultowa

Produkt mogę  serio śmiało polecić wariacik dobry jest 9/10

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - AniaCz - 19.11.2024

Witam tego canna także próbowałam działanie bardzo wydłużone efekty mocne wyciągałam to oraz jadłam 
Doświadczenie z canna mam spore temat do mnie zdecydowanie przemawia 
Efekty są mocne czuć Smile
Paczka leci szybciej niż vendor zapowiada 
Zamowilam właśnie kolejna więc czekam polecam vendor klasa