Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ile miałeś/aś lat gdy ? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Ile miałeś/aś lat gdy ? (/showthread.php?tid=4808)

Strony: 1 2

Ile miałeś/aś lat gdy ? - Dzejdzej123 - 01.11.2024

Ile miałeś/aś lat gdy pierwszy raz zaplikowałeś co kolwiek psychoaktywnego? mówię o pierwszej badanej  używce jak oceniasz w skali czasu wpływ na swój rozwój  organizm psychike status i życie prywatne jestem ciekawy czy tak szczerze więcej dało to plusów czy minusów  
Mi na przykład każde doświadczenie otwiera drzwi do nowych pomysłów lecz tracę chęci i często nie daje rady dojść do wybranego celu przez codzienne odurzanie się dodam że dzień bez bucha przeraża mnie bardziej niż by mi mieli rękę uciąć hahahah  ale i tak dobrze sobie radzę tylko uwielbiam narzekać to mnie motywuje gdy hejtuje sam siebie i patrzę na siebie od boku takiak by oczami innej osoby z perspektywy czasu  patrząc na to wszystko kocham swoje życie tylko niektóre decyzję bym cofnął ale tylko nie które jakieś takie życiowe bo wszystko co się stestowalo to najpiękniejsze momenty i tripy życia a każdy gruby trip traktuje jak lekcje życia i staram się wyciągać wnioski  pamiętam momenty jak się na walleta z domu biegło bo cień od świeczki dawal nie jasne cienie ( to nie żart niestety )nie słuchałem żeby wziąść mniej i mi odjebalo ale tak czy tak człowiek uczy się na błędach  tak czy tak moi mili morał z tego taki że najpierw tyle co na paznokieć a później się zobaczy heheh i będzie gitara co do jakiś zdrowotnych tych to nie mam zastrzeżeń stary byk młody ciałem stary duchem hehehe a psychicznie jak widać dach zerwany ale jest pozytywnie chłopaki tam robią  pozdrawiam i zachęcam do podzielenia się swoją historią jak dla mnie tylko same plusy

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - Lifeisbrutal - 01.11.2024

17 lat

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - Chochlik - 01.11.2024

Alko 17, maczany 18, ketony 26

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - dzony - 01.11.2024

Popalanie trawki od 15-stego roku życia.
Pierwszy nos wiek ok. 26lat , obecnie mam 34 Wink

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - smakosz - 01.11.2024

alkohol też jest psychoaktywny więc w wieku 13 lat

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - Chochlik - 02.11.2024

smakosz 

Lol, to trochę za wcześnie zacząłeś.

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - kot_kreskowy - 02.11.2024

Rozumiem że rozmawiamy o dawkach klepiących a nie o pół piwa xd

Pierwsze bylo alko ale nie pamiętam dokładnie, jakieś 17 raczej, wcześniej było też ale pół piwa się nie liczy xd

Dragi, pierwsza była feta i to będzie podobny wiek, koniec lat 90 czyli miałem oko17-18

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - Dzejdzej123 - 02.11.2024

Ogólnie to ja miałem z 10 lat jak zapaliłem metalowe bongo widziałem jak brat z tego pali z kumplami  i mieli bekę zajaralem bucha z bunkra  jak wyszli na dwór  i gadałem z psami z owczarkami i miałem bekę jak chuj wtedy odkryłem jazz hahahah pamiętam że się cykalem zaciągnąć ale zrobiłem wdech się pokrztusilem i mówię ty no jest beka heheheh a na pierwsze gastro kostka sera z keczupem ten ser był tak wyrazisty jak by był wręcz stworzony podemnie i moje kubki smakowe

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - niewhite - 02.11.2024

13 trochę wcześnie 😅

RE: Ile miałeś/aś lat gdy ? - SztywnyMisza - 02.11.2024

13 lat leciały już pierwsze chemole ❤️