Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków (/showthread.php?tid=4827)

Strony: 1 2

Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - Rweqerew333 - 04.11.2024

Źródło: https://expressilustrowany.pl/ponad-7-kilogramow-narkotykow-na-teofilowie-wpadlo-4-mezczyzn-grozi-im-do-10-lat/ar/c1-18919253

[Obrazek: 6728b15bcf9ab_o_large.jpg]

W pomieszczeniach gospodarczych na łódzkim Teofilowie zabezpieczono ponad 7 kilogramów narkotyków. Zatrzymano 4 mężczyzn, którym grozi do 10 lat więzienia.

Cytat:- Funkcjonariusze specjalizujący się w zwalczaniu przestępczości narkotykowej z Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi, we wrześniu 2024 roku wpadli na trop mężczyzn, którzy w pomieszczeniach gospodarczych na łódzkim Teofilowie mogli przechowywać narkotyki - informuje podkom. Adam Dembiński z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi. - Funkcjonariusze obserwowali wytypowane miejsce. W pewnym momencie podjechało osobowe bmw z dwoma mężczyznami w środku.

Jeden z mężczyzn został w pojeździe, drugi wszedł do pomieszczenia, a za nim policjanci.

W lokalu odnaleziono pudło kartonowe w którym było około 4000 sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzy oraz 11 toreb foliowych z suszem roślinnym o wadze ponad 5 kg. Wstępne badania wykazały, że była to marihuana. Obaj mężczyźni w wieku 30 i 28 lat zostali zatrzymani i usłyszeli zarzut posiadania znacznych ilości narkotyków.

Identyczny scenariusz miał miejsce miesiąc później w sąsiednim pomieszczeniu. Podczas policyjnej obserwacji przed budynkeim zaparkowało osobowe bmw z dwoma mężczyznami w środku. Jeden z nich wszedł do środka, a za nim policjanci. W wyniku przeszukania, stróże prawa znaleźli kilkanaście plastikowych toreb z suszem roślinnym i zbryloną białą substancją. Ponadto zabezpieczono wagi elektroniczne i pieniądze w kwocie 10 000 zł. Mężczyzna potwierdził, że zabezpieczone substancje to narkotyki. W miejscu zamieszkania kierowcy bmw, funkcjonariusze znaleźli kolejne zabronione substancje. W ręce policjantów trafił także 30-letni pasażer bmw, który miał przy sobie mefedron.

Cytat:- Podczas tych dwóch realizacji policjanci łącznie przejęli ponad 7 kilogramów narkotyków, które nie trafią na rynek. Zatrzymani usłyszeli zarzut posiadania znacznych ilości narkotyków. Przestępstwo to w polskim prawie zagrożone jest karą do 10 lat pozbawienia wolności. Na wniosek prokuratury dwóch mężczyzn najbliższe 3 miesiące spędzi w areszcie, dwaj pozostali zostali objęci policyjnym dozorem - dodaje podkomisarz Dembiński.

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - hulerkfow23 - 04.11.2024

Po chuj fotografowali ten klosz z żyrandola? To chyba nie materiał dowodowy Big Grin

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - DGEloV - 04.11.2024

hulerkfow23 może brakuje na komendzie po wybuchu granatnika to se wzieli

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - Lifeisbrutal - 04.11.2024

Hahahaha brakuje klosza xDD 
Rozjebaliście mnie. 
Temat jak temat szkoda tych 10 tyś.

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - Rweqerew333 - 04.11.2024

Lifeisbrutal czy ty widzisz te topy i ile tego jest? Panie, spałbym na takiej poduszce Podobno kultowa

No i do tego mateusz.

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - Lifeisbrutal - 04.11.2024

Rweqerew333 Widzę widzę, mateuszka lekko szkoda sam bym przytulił. XD

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - martio_vp - 04.11.2024

Ten klosz to jest od takiego kinkieta. Wiem, bo kiedyś taki rozjebałem.

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - kot_kreskowy - 04.11.2024

Bo to jest klosz do vapowania  Podobno kultowa
Oddawać narkotyki, nie ma takiego rabowania dilerów synek😎

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - DGEloV - 04.11.2024

(04.11.2024, 14:27)martio_vp napisał(a): Ten klosz to jest od takiego kinkieta. Wiem, bo kiedyś taki rozjebałem.

Znajomy mi też ten taki podobny rozjebał ale nie bylo nic w środku Sad

RE: Łódź. Ponad 7 kilogramów narkotyków - nonoanon - 05.11.2024

pewnie na fajkach bez akcyzy się wyjebali i się tak oto potoczyło kołem 
I dlaczego to zawsze musi być bmw... uwzieli się na te auta xd