Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg (/showthread.php?tid=4855) |
Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - Rweqerew333 - 07.11.2024 Źródło: https://walbrzych.dlawas.info/wiadomosci/sobiecin-wpadla-grupa-handlujaca-narkotykami-zarekwirowano-4-5-kg-foto/cid,41490,a Mężczyzna i dwie kobiety w rękach policji, sprawa jest rozwojowa. Kompostownik nie pomógł... Wałbrzyscy kryminalni ze wsparciem kolegów z Dzierżoniowa i Kłodzka, którzy dysponują na co dzień psami służbowymi specjalizującymi się w wykrywaniu narkotyków, w miniony poniedziałek 4 listopada w kilku lokalizacjach na Sobięcinie zatrzymali trzy osoby - 47-letniego mężczyznę oraz dwie kobiety w wieku 44 i 59 lat. Łącznie w miejscach zamieszkania sprawców zabezpieczyli ponad 4,5 kilograma narkotyków – głównie amfetaminę oraz metamfetaminę. Część ukryta była w... przydomowym kompostowniku. Łączna wartość czarnorynkowa zabezpieczonych narkotyków oszacowana została na blisko 95 tysięcy złotych. W trakcie przeszukania mieszkań trojga podejrzanych mundurowi znaleźli pieniądze mogące pochodzić z procederu przestępczego - blisko 20 tysięcy złotych. Zabezpieczyli także osiem sztuk naboi kaliber 9 mm, trzynaście telefonów komórkowych, tablet, dwie wagi elektroniczne do porcjowania narkotyków oraz samochód osobowy należący do 47-latka. Postawiono mu dodatkowo zarzut handlu środkami psychotropowymi. Po analizie zebranego materiału dowodowego Sąd Rejonowy w Wałbrzychu tymczasowo aresztował głównego podejrzanego na okres trzech najbliższych miesięcy. Mieszkaniec naszego miasta w środę po południu został osadzony w areszcie śledczym w Dzierżoniowie. Za posiadanie znacznej ilości narkotyków i handel nimi może trafić za kraty nawet na dziesięć lat. Kobietom grozi trzyletni pobyt w zakładzie karnym. Sprawa ma charakter rozwojowy. Jak informuje wałbrzyska policja, niewykluczone są kolejne zatrzymania osób związanych z tymi przestępstwami. RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - Lifeisbrutal - 07.11.2024 Coś słabo im szedł ten biznes xD Co to jest 20 tyś zł tyle to ja trzymałem w ręce z 4 lata temu jednego dnia. XD RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - DGEloV - 07.11.2024 Lifeisbrutal 20k tyle to ja na oczy nie widziałem, jakbym teraz miał to na pewno wszystko na paczke bym wydał xd RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - Lifeisbrutal - 07.11.2024 DGEloV No ja mając wtedy te 20k to też na paczki wydawałem na ciuchy na żarcie na wszystko. Ale tak jak mówię dillerka tutaj i tak mało hajsu coś tu nie halo. RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - DarkSonia - 07.11.2024 mnie się wydawało, że aby przybić komus handel - to ten handel trzeba mu udowodnić... a tu jak narazie ZNALEZIONO to wszystko ... ciekawy newsik RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - hulerkfow23 - 07.11.2024 Psa też zarekwirowali RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - kot_kreskowy - 07.11.2024 hulerkfow23 Pies będzie oczekiwał do rozprawy jako dowód. Podobno miał sypnąć wszystkich idąc na sześćdziesionę Byla to zemsta za jakąś białą suchą karmę sypaną od tygodnia RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - DGEloV - 07.11.2024 RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - nonoanon - 08.11.2024 4,5kg i wartość na tylko 95tyś? Jakoś tak dość niska kwota szczerze mówiąc RE: Sobięcin. Wpadła grupa handlująca narkotykami, zarekwirowano 4,5 kg - DarkSonia - 13.11.2024 TERAZ doczytałam, tam znowu jest meta, coraz więcej tych znalezisk... |