Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Recepta na xanax - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Recepta na xanax (/showthread.php?tid=4858)

Strony: 1 2

Recepta na xanax - dzony - 08.11.2024

Witam
Znacie może jakieś stronki gdzie można ogarnąć receptę na xanax /clon czy coś bez większego wysiłku ?
Nigdy nie brałem żadnej recepty na takie rzeczy. Więc myślę że mogę śmiało gdzieś podbić ,liczę się z tym że za konsultację trzeba zapłacić ok. stówkę.

RE: Recepta na xanax - Chochlik - 08.11.2024

Teraz zaostrzyli przepisy, więc raczej nic z tego.

RE: Recepta na xanax - Inferno - 08.11.2024

Teraz nikt Ci przez stronki nie da. Z tego co wiem, to żeby lekarz mógł wypisać to musi zobaczyć pacjenta stacjonarnie.

https://ezdrowie.gov.pl/portal/artykul/nowe-zasady-dla-recept-na-psychotropy

Próbuj jak już prywatnie do lekarza internisty, jak dobrze zagadasz to załatwisz.

Szkoda, że nie miałeś wcześniej pisanego. Bo byś sobie poszedł jak ja stacjonarnie, pokazał poprzednią receptę i kolejna to już tylko formalność.

A i uważaj z tym Alprazolamem i clonazepamem na 1-wszy raz Big Grin żeś wybrał najlepsze możliwe hehe

RE: Recepta na xanax - kej9 - 08.11.2024

albo kup te klony/alpre na cebulce Big Grin

RE: Recepta na xanax - DannyDeVito - 09.11.2024

(08.11.2024, 15:07)dzony napisał(a): Witam
Znacie może jakieś stronki gdzie można ogarnąć receptę na xanax /clon czy coś bez większego wysiłku ?
Nigdy nie brałem żadnej recepty na takie rzeczy. Więc myślę że mogę śmiało gdzieś podbić ,liczę się z tym że za konsultację trzeba zapłacić ok. stówkę.

JP Xanax. Pozdro dla kumatych Wink.

Da sie ogarnac, ale nie licz na to ze latwo wyrwiesz pake xanow 2mg bo tylko xanax ma bary 2mg.

Posluchaj sie tera szefa w tym temacie:

Idz na poczatek do swojej przychodni, pogadaj z rodzinnym ze masz leki, ciezka sytuacje i potrzebujesz cos na uspokojenie na najblizsze dwa tygodnie zeby doraznie cos wziac. Zaproponuj jak to juz ma byc alprazolam jakis alprox/afobam/alpragen - slowa xanax raczej bym unikal. Mowisz po prostu, ze doraznie dostales od mamy kilka razy przez ostatnie dwa lata i mocno Ci pomoglo w ciezkich sytuacjach. Dwie paki po 0,5mg powinienes wyrwac. Relanium nie proponuj bo to "dla alkusow" i sie nie oplaca ogolnie. Klony to gowno na padake, najtansze benzo apteczne na leki/nerwice raczej nie przepisze - ja bym nie probowal zeby nie gmerac mocno u rodzinnego. Ale dla alpry propononuje jako alternatywe bromazepam. Sedam 3mg/6mg 30tabletek. Bromcio jest zajebisty i nie wpierdala w benzo tak mocno jak alpra.

No i wyzej Kej proponuje dobra opcje. Zamow z cebulki. Wyjdzie Ci kosztowo jak priv u psychiatry a benzo od zajebania dostaniesz. Przykladowa cena 270 cbln za 150 klonow 2mg.

RE: Recepta na xanax - Lifeisbrutal - 10.11.2024

Najlepiej to się wcale nie wpierdalać w benzo jeśli nie ma takiej potrzeby bo może przynieść to więcej szkód niż to pożytku warte.

RE: Recepta na xanax - dzony - 11.11.2024

Dobra dzięki za poradę.
No wiadomo że najlepiej się w to nie pchać , ja chciałem sobie jedną paczkę ogarnąć żeby mieć w swojej "domowej apteczce" , a nie jakieś tam ilośći Big Grin
Na stronach przeważnie są minimalne progi zamówienia np. 500zł do tego droga wysyłka , dlatego pomyślałem że taniej chyba będzie ogarnać receptę. 
Z cebulki tzn ? sorry za amatorstwo Big Grin

RE: Recepta na xanax - DGEloV - 11.11.2024

Najlepiej mieć w papierach jakaś chorobę psychiczna.Niestety nic mnie nie leczy a jedynie benzo daje jakas ulge

RE: Recepta na xanax - marioss - 17.11.2024

DannyDeVito   przepatrzyłem kolego na szybko cebulkę i nie bylo tak korzystnych ofert jak 270 za 150 klonów?? Z chęcią bym się z taką zapoznał coprawda mam jeszcze jedno opakowanie alpry ale nie wiem czy uda się wypisać kolejne opakowanie w takim czasie.

RE: Recepta na xanax - wuja2024 - 17.11.2024

Jakby co to JP stracił uprawnienia i strona jego już nie działa  Angel