![]() |
MDMA - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: MDMA - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4912) |
MDMA - Opinie o produkcie - Maniek - 20.11.2024 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu MDMA ze sklepu Highlife.market RE: MDMA - Opinie o produkcie - Czeslawo - 21.11.2024 Pokładam duże nadzieje MDMA w krysztale, jakoś lepiej na mnie działa niż w pillsach, może mam taki organizm ? ![]() RE: MDMA - Opinie o produkcie - LOBO - 21.11.2024 Czeslawo Vo postac krysztalu jest zdecydowanie lepsza postacia nizlei w pixie...ja tez wole zrobic kapsulke z krystyny niz zarzucic forme ulepionej tabsy RE: MDMA - Opinie o produkcie - ziko1990 - 30.11.2024 Jestem ciekaw tego MDMA, moje już wylądowało ale dopiero za jakieś dwa tyg będę w domu. Ktoś już coś próbował. Kiedyś w DE kupiłem od murzyna pixy, mocne tak że po jednym aż oczy skakały, euforia niesamowita, źrenice jak u słodkiego kotka. Ciekawe czy to tez tak będzie działać RE: MDMA - Opinie o produkcie - Blade12 - 30.11.2024 ziko1990 jeszcze nikt nie próbował raczej bo niema żadnej opinii RE: MDMA - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 01.12.2024 ![]() Opinia MDMA - SAMPLE Materiał suchy, zapach chemiczny ale w miarę delikatny. Temat chciałem zostawić na później z uwagi na intensywność testów ale łakomstwo wzięło górę 😮💨 Po rozkruszeniu połowę wrzuciłem dojapnie a połowę w roztworze per rectum. (W samarze trochę powyżej grama) Temat aktywny i ma potencjał, choć z uwagi na wcześniejsze wypłukanie zasobów poczułem go tylko w części jego możliwości. Do tego trzeba jednak być czystym przez dłuższy czas 😏 Nie jestem w stanie ocenić tego produktu, za co najmocniej przepraszam. Niemniej dziękuję za nieoczekiwaną próbkę💪🤘 RE: MDMA - Opinie o produkcie - ziko1990 - 01.12.2024 Nie wiem jakąś ty musisz mieć tolerancję, wychodzi na to że to słaby materiał. Z mojego doświadczenia wiem że jak towar jest dobry to 250mg w zupełności powinno dobrze porobić. Po moim maratonie 3dniowym zaczynając od 1 w sumie dwie na dzień, na drugi i trzeci dzień wystarczało mi trzy żeby mieć taką samą fazę. Ja za dwa tyg będę w domu to spróbuję. Detoksu mam 1,5 .miecha, więc test powinien być prawidłowy. RE: MDMA - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 01.12.2024 Mordko, ja mam tolerancję iście atomową, w ciągu ostatniego miesiąca co weekend testowane albo klefy albo mefy na zmianę w ilości od 5-15 gram na melanż. W dodatku do testów mdma podszedłem po testach nepa, bmc oraz MMC więc i tak dobrze, że poczułem cokolwiek. Materiał chciał ewidentnie się zalogować no ale z czego... I tak, wiem że powinienem odpuścić sobie test tego mdma i przełożyć to na później ale wiesz jak jest, ćpun i narkotyki w jednym miejscu to się nie dodaje ![]() Testuj, testuj. Sprzęt na pewno nie jest słaby, słabe są moje zasoby. RE: MDMA - Opinie o produkcie - ziko1990 - 01.12.2024 A no po takim menażu to faktyczne tylko szkoda materiału. Dobrze znam tę pokusę, jak już jest to trzeba spróbować . Pozdro RE: MDMA - Opinie o produkcie - kinia03x - 02.12.2024 (01.12.2024, 19:42)kot_kreskowy napisał(a): W dodatku do testów mdma podszedłem po testach nepa, bmc oraz MMC więc i tak dobrze, że poczułem cokolwiek. To po co w ogóle piszesz recki ? |