NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4919) |
NEP - Opinie o produkcie - Maniek - 20.11.2024 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu NEP ze sklepu Highlife.market RE: NEP - Opinie o produkcie - shaqu245 - 24.11.2024 Na fotce wygląda smacznie. Ale jak się domyślam to jeszcze nikt go go nie dostał? Jak tylko dostanę odpowiedź że mogę zamówić to pobieram. Mam nadzieję że odpowiedzi uzyskam szybko i że smakuje tak samo dobrze jak wygląda i że macie duży zapas. RE: NEP - Opinie o produkcie - Coolchems - 27.11.2024 Dziękuję za paczkę. Wszystko jest w porządku. Nie mam jeszcze recenzji od testerów, ale zapach przypomina mi NEP-a sprzed 9-10 lat (złota era). Zdjęcie w załączniku. Jak tylko dostanę informację zwrotną z testów, od razu napiszę. Życzę miłej reszty dnia 🤜🏻🤛🏻 html site hosting RE: NEP - Opinie o produkcie - Mirosound - 28.11.2024 Szybka próba smaku (kwasno-gorzki), raczej - bardziej groszki. Po minucie zaczyna wchodzić lekkie zdrętwienie japy i delikatnie orzeźwiający oddech. Szybkie uczuleniowe 20mg (snif) Z chwilą aplikacji wyostrzyło mnie od razu 😁 ................. Zapowiada się dobrze 👍👍👍 Wydaje się być mocny, ale to jeszcze przyjdzie pora RE: NEP - Opinie o produkcie - Coolchems - 28.11.2024 Aktualizacja: • Waporyzacja jest świetna 🤌🏼 (Nie podrażnia gardła, a dym jest prawie bezwonny) • Efekt jest natychmiastowy i długotrwały Polecam do dalszych testów osobom poszukującym NEP-u. Gratuluję dostawcy HighlifeMarket i życzę wielu wdzięcznych i cierpliwych klientów. 10/10 🥂 RE: NEP - Opinie o produkcie - betonix - 29.11.2024 Ktos coś więcej o tym nepie? Jest euforyczny, ktos uświadczył jakieś schizki? RE: NEP - Opinie o produkcie - Mirosound - 29.11.2024 Osobiście eufo nie uświadczyłem, na marginesie to z najlepszym eufo to miał kiedyś Słonik - aż się chciało żyć. Na schizy to trzeba chwilkę poczekać... 😉 Jak już pisałem, stawia na nogi po pierwszym strzale. Nocne doładowania na plus. Po kolejnym ładunku (20mg) około 10 rano masakrycznie rozbolał mnie łeb, na tyle że musiałem wziąć wolne z pracy (mogła to być wina przerwania ciągu 4CMC). Pobudka rano - głową w porządku. O 12 kolejna próba i powtórka , zaczyna boleć mnie baniak (winę zrzucam nadal na powód który podałem wcześniej). Powrócę do zabawy na parę dni. Dałem jeszcze komuś na testy. Zobaczymy jak reakcje u niego (29.11.2024, 17:56)ZmiataZplanszy napisał(a): Offtop 👍 .....i nieuchronnie prowadzi mnie to do testów vapo..... RE: NEP - Opinie o produkcie - ZmiataZplanszy - 29.11.2024 Offtop Ta od slonika to na pewno nepik nie był xd RE: NEP - Opinie o produkcie - SztywnyMisza - 29.11.2024 Nep jak widać wyżej przezroczyste szkielklo łatwo się kruszy dosłownie mocniej scisniemy w palcach Co to działania jak typowy nep głównie wypierdalacz dopaminy. Sorcik jest kozacki idealnie się vałuje dym dobry w smaku,po zjedzeniu 2g w 24,h nie uświadczyłem jakiś schiz śmiało pobieracie sorcik kozak HighlifeMarket dzięki za możliwość testów RE: NEP - Opinie o produkcie - dzwudziesty - 01.12.2024 Co tu się rozpisywać, nep który lata dosłownie wszedzie. Mocny dopaminowy kosior. |