![]() |
Srebro - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Srebro (/showthread.php?tid=4938) |
Srebro - Inferno - 22.11.2024 Sreberko do wiadra, palicie w ten sposób? Co myślicie o skutkach ubocznych palenia z tej folii? Wypalacie folie z tytoniem z dwa razy? Lepiej jest wypalić na początku. RE: Srebro - monio - 22.11.2024 Ja jak pale cokolwiek przez sreberko to najpierw je opalam dosyć dokładnie RE: Srebro - Mglus808 - 22.11.2024 Kiedyś jak paliłem tłoki to sreberka zwykłego nie opalałem tak samo jak nie opalam go gdy zawijam kurczaka i kładę na grill czy inne jedzonko. Inna sytuacja jest że sreberkiem z jogurtu czyli wieczkiem, jest to grubsze sreberko dodatkowo z jednej strony z nadrukiem i takie sreberko po podpaleniu zapali się na moment najlepiej trzymać nadrukiem do góry to się fajnie cały wypali. Nie wiem jak to jest z tym srebrem na moje nie jest szkodliwe i śmiało można grzać aczkolwiek brudna butla ciągle zapchany cyp i przez to rozgrzany przestały mnie kręcić teraz tylko bongo, łatwiej wyczyścić i sitko metalowe wieczne RE: Srebro - monio - 22.11.2024 na grilla i do piętrzenia kurczaka też nie opalam tylko dragi na opalonym grilluje ![]() RE: Srebro - Inferno - 22.11.2024 Ja tak pale właśnie. Butel jeden z drugim i do tego robię takie jednorazowe srebro w 10 sekund (ale zajebiste szczelnością) tylko ono jest w sam raz na raz że tak powiem. Bo przy ściąganiu i zakładaniu go robi się miękkie, wyjechane i wtedy tak dobrze gwintu nie łapie ![]() Ja jakoś się nie spuszczam nad tym żeby z bonga palić bo pierwsze podejście z kanna i bonga by nie było a i ja pewnie pocięty cały szkłem od tego. To nie moje bajki tak samo jak te wodospady wiaderka. Dla mnie musi być klasyczne i srebro a nie FIFA gdzie się zapierdoli cała zaraz, coraz mniej wchodzi bo zajebana, wgl. Mało wchodzi do Fify, do sreberka najebie tyle jaka głębokość go zrobiłem ![]() Ja to mam tak, że jak mi coś odwali to wypale ale ogólnie mam to w dupie bo zaraz przez to będę kanna palił a się będę przejmował folią xd monio o kurwa, to ciekawe ![]() RE: Srebro - dzwudziesty - 22.11.2024 horsii podeślij im zdjęcie Pana, który nonstop palił ze srebra ![]() RE: Srebro - Inferno - 22.11.2024 Chyba widziałem tu na forum ![]() To ten? :p RE: Srebro - Mglus808 - 22.11.2024 Pierdolenie paliłem bardzo długo z Alu i nic się nie dzieje ![]() ![]() Najlepszy cybuch z grubego sreberka na dwa razy złożone albo trzy musisz dostosować żeby też za sztywne nie było i taki lekko nakręcany jak swiezak podejdzie to oczywiście rozpierdoli a za mocno nakręcane też ciężko ściągnąć później hehe i dziurki wykałaczką robić bo jak takie cieniutkie są to po strzale zapchane i ciągle tam trzeba dziabać igła No i głębokość musisz zrobić ja zawsze takiego głębokiego robiłem hehe później dziura się wypala to się kurczy bo nowego się nie chce robić RE: Srebro - Inferno - 22.11.2024 Mglus808 a widzisz, tu Cię zdziwię ja robię na pojedyńcze srebro i trzyma lepiej niż podwójne tylko trzeba to zrobić tak jak ma być. Jeszcze jak w korkach i nakretkach były gładkie okrągłe gwinty - to można było nakręcić na to srebro ale to się rwało za 2-3 razem i wgl. Chujnia. Jeszcze sprawa taka jakie masz srebro. Są te grubsze i te cieńsze bardziej plastyczne. Ja mam te grube i jak na raz zajebie - i nie zrobię dziurek żeby sprawdzić szczelność to nic nie przechodzi, tak z 3-4 razy można palić z tego i jest git albo i dłużej jak się uważa żeby nie porwać ![]() Ja pierdole tam się spuszczać 5 minut robić srebro zajebiste, 10 sekundy i mam zrobione ![]() |