Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc (/showthread.php?tid=4971)

Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - Szatan69 - 30.11.2024

W mieszkaniu 30-latka policjanci znaleźli blisko sześć kilogramów narkotyków

30-letni kierowca zatrzymany do kontroli w Laskowicach (woj. kujawsko-pomorskie) prowadził pod wpływem narkotyków. Miał także orzeczony sądowy zakaz kierowania autem. W jego mieszkaniu policjanci znaleźli prawie sześć kilogramów 3-CMC (3-chlorometkatynon, klefedron). Mężczyzna usłyszał prokuratorskie zarzuty i został tymczasowo aresztowany.

Do rutynowej kontroli doszło 27 listopada w Laskowicach. Kierowca był nerwowy i miał zaczerwienione oczy, więc policjanci zbadali go alkomatem.

"Badanie trzeźwości nie wykazało zawartości alkoholu jego w organizmie, jednak narkotester dowiódł, że znajduje się pod wpływem narkotyków. Pobrana mu została krew do dalszych badań" - poinformowali policjanci w komunikacie.

30-latek miał także orzeczony sądowy zakaz kierowania, a w bagażniku jego auta znaleziono zawiniątko z marihuaną. Mężczyzna został zatrzymany i trafił do policyjnego aresztu.

[Obrazek: Screenshot-20241130-201658-com-android-chrome.jpg]

[Obrazek: Screenshot-20241130-201602-com-android-chrome.jpg]

https://tvn24.pl/kujawsko-pomorskie/laskowice-rutynowa-kontrola-drogowa-zakonczyla-sie-zatrzymaniem-kierowcy-i-odnalezieniu-narkotykow-st8202606

Oby to nie było 3 cmc któregoś żołnierza escobara 🥺

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - Blade12 - 30.11.2024

Szatan69 a skąd taka teoria że to może byc 3cmc od escobara

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - smakosz - 30.11.2024

też jestem ciekaw Big Grin  mało to w Polsce sklepów co sprzedają 3 cmc?

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - Szatan69 - 30.11.2024

Bo pisał ze opóźniona wysyłka 😁zreszta koniec tematu napisałem "oby" a nie ze to jego 😁

Bardziej mnie zastanawia jakim mózgiem trzeba być w chacie 6 kilo trzymać 😅

Mając zakaz i 6 kilo w chacie jeździć autem pod wplywem narko nie no mozg w chuj i takie gagadki operuja takimi ilosciami 😅

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - kot_kreskowy - 01.12.2024

Większość wpadek jest przeważnie na własne życzenie.

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - DarkSonia - 02.12.2024

na własny użytek miał - co wy gadacie  Big Grin

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - Inferno - 03.12.2024

No właśnie na własny użytek, jak mam kurwa możliwości z kasą czyli z parę milionów na koncie to bym wolał kupić raz 1kg po 10zł za sztukę i mieć to X czasu niż co tydzień czy dwa tygodnie się pierdolić z wysyłką z 25g.

Już nie chodzi o cena/ilość bo skoro miałbym w chuj siana to łachę kladlbym na te grosze czy kupuje po 10zl/gram czy za 20zl/gram ale chodzi o pierdolenie się z przesyłkami.

Ale jest pełno takich co mają dla siebie i to typowo dla siebie i ich nie drapną.
A takie akcje jak w artykule to już musiał coś sprzedawać, nie ma innej opcji Big Grin

Cytat:3-CMC (3-chlorometkatynon, klefedron)
To 3-chlorometkatynon czy klefedron(4cmc)?

Przecież to 2 inne substancje.

Niech te psiarskie lepiej mówią na wszystko mefedron jak mają tak pierdolić nazwy.

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - dzwudziesty - 03.12.2024

No szatan ma rację na zakazie i tyle towaru w chacie, mózg specjalna hyhy

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - Szatan69 - 03.12.2024

Bylem na bombie i zapomniałem wsłasnie o tym napisac co inferno zauważył. 
Pisza ze 3cmc a zaraz ze klefredron 😅
Myślę ze dzienikarze tak napisali bo chytliwa nazwa. 😅

RE: Jechał pod wpływem narkotyków, w domu znaleźli 6 kilo 3cmc - nonoanon - 04.12.2024

kurwa kolejny co jechał pod wpływem, ja pierdole...
ludzie się sami pchają w przypal albo gubi ich zbyt wielka pewność siebie...