trup raport - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Trip raporty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: trup raport (/showthread.php?tid=5016) Strony:
1
2
|
trup raport - Inferno - 11.12.2024 Witam mam taką klawiaturke ukrainska blać ale najtaniej było dżikuza ją sprzedawała sam mistrz nawet mogę przyznać że została zaprawiona w boju bo takie 15 godzin z lekkimi przerwami na leki pod rząd szła, kodzik sobie pisałem hobbistycznie, Mialo byc tanio jest tanio. 3 dni tak latała bo się wjebałem w tworzenie 10 tysiecy rzeczy, strony, jakies inne jezyki programowania... no cały komp rozkminiony XD mówię wezmę zmienie rozdzielczosc , bedzie lepiej widać mhm tam opcji najebane
i to generalnie jeden przykład ale koniec końców nic nie doszło do skutku. Tak sobie napierdalam ją i patrzę że ten facio co po książce krussz kruszz krusz głowe zaczal odsuwać Stojak zrobiony z butelki wody zeby na czyms oprzec bo przeciez reka lata jak złamana i jedna i druga No jak ma nie latać Jbc. palenie kanna z mefkiem daje takie otoz cisnienie wiec radze miec chociaz cos pod jezyk na taki mix koleszka podobne mial ;d ale to ja wiedzialem bo od zawsze po dopku tak skacze Także to na ostrzeżenie daje. No, powiem że się tak wkręciłem w tego mefka że już zacząłem pożniej po 5 sypać a jak, kurła dużo jest (a wieksza polowa to jeszcze z ziomkiem na pol poszla) ale po czasie, tzn....pozniej poczekałem ...czyli.. (zabrało gdzieś mnie po drodze do innych bardzo ważnych spraw) minelo jakies 5 godzin? 2 papierosy w kieszeni zapomnialem zapalić a drugi w rece razem z ogniem połamany, Zrobiłem sobie 4 takie linie (3 by wyszły z tego co jest nasypany boo jednego zjadłem) TAKIE PIĘKNE LINIE zdj. pogl. a 4 bo jedna cała by nie weszła a ja w węza nie grałem na telefonie i to po przerwie w sumie 3 godzinki jakoś, od tej właśnie o której pisałem. Siadło fajnie na oczy to wiadomo latata na boki ale aż zaczęło mnie wykrecać że przez kapcie gdzie dziuryy to nie moglem sie opanowac, jak bym kopal w ziemi jeszcze mało tego XD albo np. takie przybliżanie się do tego biurka i skrzyzowane nogi pod nim , doslownie teraz to przeżywam, to raport z rejonu. Mordą też coś człapie ale to bardziej oblizywanie suchych ust a nie szczekoscisk. Głowa mnie boli chyba bardziej od tej klawiatury i rece. Konia nawet nie zwali bo kurwa juz az skurcze łapią xD Podkładką pod klawiature i myszke są 2 laptopy, co ważne, nie tej samej grubosci myszka po jednym chodzi zajebiscie a klawa na dwóch wiec no wiem, można coś podlozyc ale nie 50 razy, jak taki sajgon jest to mowie, laptop 2 razy spadl bo taki ogień XD Laptopy rozjebane po akcji samplowej kanna. Telewizor po jednej, laptop po drugiej. Przy trzeciej rozwalone zostało tylko 1/3 ekranu i trzeba było telewizor albo monitor podłączyć, to więc ten co mi został Jest telewizor ten jak spadnie to będę już pisał o sobie jakie urazy doznalem. bo jest jebitny, Juz 2 razy laptop spadł bo kankana tanczylem z wiadrem, nie przeliczyłem tych możliwości, co może właśie zrobić kanna. 10 sekund na dotarcie do łóżka z położeniem jest kozak 20 sekund to już igranie z ogniem ja kiedyś nie zdazyłem bo tak chciałem zdazyc ze zajebalem głowa w futryne bo drzwi takie ze schylic sie trzeba i te pare sekund zeby dobiec no wiec wlasnie. I na koniec chciałem powiedzieć, że to moja druga "opinia" o tym mefie i tak, ktoś może się nie zgadzać bo przecież to nie po naszemu, żeby tak robić. Ja się zajebiście bawiłem Uwierzcie mi, byłem bardzo szczęśliwy (wjechało te 15godzin nieogara to fakt) mówię odpiszę na PW i się znalazłem w kodzie zrodłowym zusu.(? ) A PW nieodpisane xD No i wiele takich. Dla mnie? Speed i eufo + bez schiz. Zajebisty mef. Zdj. jeszcze po rozpakowaniu 2 gród największych w spoilerze wiekszy obraz NO A KLAWIATURA to jak dziwka się wyjechała 23 razy podczas pisania wypadło USB Vendorzy prosze dawać klawiatury BO NIE MA NA CZYM PISAC \ Kolek raz zawias, pozniej klamke to mu pisze mordo a drzwi wyslecie to komplet bede mial do chlewika (3 razy pisałem to w dziale Esco bo 3 razy wysłałem i usuwałem) Napisałem posta u Esco w dziale a po 2 minutach zniknął. Dzięki za usunięcie kimkolwiek jesteś ale następnym razem o powód poproszę, No i nie bierzcie narkotyów bo skończycie jak ja Siema RE: trup raport - Lifeisbrutal - 11.12.2024 Japierdole co wy macie z tymi mixami. Musisz mieć dość silny organizm skoro wytrzymuje takie akcje.. Zabawa, zabawą ale nie igraj sobie jeśli chodzi o serce tym bardziej, że kiedyś wspomniałeś, że masz z nim problemy. Inferno RE: trup raport - Inferno - 11.12.2024 |Lajfik jest git, ciśnienie nie było mierzone tak o, tylko bo żeśmy przejebal ii to groźnie \ ale takie ciśnienie pojawia się też przy odstawianiu - nastepny dzien po paleniu dlatego mowie zebyt lepiej miec CAPTOPRIL, my sie nie ratowalismy bo to nie był stan ze tak powiem, na dluzszy czaas Pewnie też macie podobne jak juz serducho czujecie, cisnienie to chyba kazdy odczuwa ćp;ając Ja do kiedy nie mierzylem to czulem sie lepiej RE: trup raport - Lifeisbrutal - 11.12.2024 Ja tam nigdy nie odczuwam żeby fizycznie mi coś dolegało podczas ćpania, gorzej jest na drugi dzień czasem na zjazdach. Odnośnie serca to no czuje, że mi szybciej bije lekko, ale to naprawdę lekko i nie wpadam w paranoję, że zaraz zejdę z tego świata. Ale na pewno bym nigdy nie dopuścił do takiego stanu do jakiego ty się doprowadzasz. RE: trup raport - martio_vp - 11.12.2024 (11.12.2024, 08:25)Inferno napisał(a): |Lajfik jest git, ciśnienie nie było mierzone tak o, tylko bo żeśmy przejebal ii to groźnie \ Kolego ciśnienie jeszcze ujdzie jak nie będziesz się obciążać, moja babka 90 lat i takie czasem ma. Jednak ten częstoskurcz... Padnie Ci serducho . RE: trup raport - Inferno - 11.12.2024 Dlatego najpierw przybrałem niebieski nick a dziś już pod nick ustawiłem niebieski avatar i chociaż wyglądam jak święty a tam kurwa diabeł smołe piecze A wypowiem się tak normalne, szczerze normalny teraz jestem. Wiem o tym i taki jestem, że wolę coś wziąc i uda uda się i uda a jak się nie uda to trudno Czasami jak zakłuje mocno w klatce to mysle wtedy bardziej ale nie jakoś spejclanie. Wtedy tylko chcę żeby jak najmniej bolało i tyle. RE: trup raport - Lifeisbrutal - 11.12.2024 Inferno Nie obraź się, ale pierdolisz teraz jak potłuczony z tym, że raz się uda raz nie uda. Co ty myślisz, że życie w totolotku wygrałeś? XD RE: trup raport - EmStO - 11.12.2024 Co tu Wiariat wyprawia RE: trup raport - DGEloV - 11.12.2024 Hehehe zabawę miał wariat. RE: trup raport - Rweqerew333 - 11.12.2024 Polecam Visual Studio Code zamiast notepad. |