Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wypadła mu marihuana przy kasie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Wypadła mu marihuana przy kasie (/showthread.php?tid=5042)

Strony: 1 2

Wypadła mu marihuana przy kasie - Szatan69 - 15.12.2024

20-latkowi z Lublina, podczas płacenia w sklepie w kasie samoobsługowej, wypadł woreczek strunowy. Zgubę odnalazł pracownik dyskontu i powiadomił Policję. Jak się okazało w woreczku znajdowała się marihuana. Świdniccy kryminalni szybko ustalili do kogo należy zguba i zatrzymali mężczyznę.

W jednym z dyskontów spożywczych na terenie Świdnika doszło do niecodziennego zdarzenia. Pracownik ochrony, podczas swojej pracy, znalazł na podłodze w rejonie kas samoobsługowych woreczek strunowy, w którym znajdował się podejrzany susz. Ochroniarz powiadomił służby, podejrzewając, że może to być narkotyk.

Po przybyciu na miejsce, policjanci potwierdzili treść zgłoszenia. Okazało się, że w woreczku znajdowała się marihuana. Funkcjonariusze natychmiast przystąpili do przeglądu monitoringu w sklepie, który pozwolił na ustalenie, że przy kasie znajdował się młody mężczyzna. Podczas wyjmowania telefonu z kieszeni, woreczek wypadł z jego ręki.

Policja szybko zidentyfikowała sprawcę. Okazał się nim 20-letni mieszkaniec Lublina. Mężczyzna został zatrzymany, a po przeprowadzeniu czynności procesowych, usłyszał zarzut posiadania narkotyków. Grozi mu kara do trzech lat pozbawienia wolności. Sprawa jest w toku, a policja kontynuuje dochodzenie.
Źródło:
lublin112.pl

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - Rweqerew333 - 15.12.2024

Wiadomo co to za konfidencki sklep?

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - EmStO - 15.12.2024

Ja pierdole do 3 lat ludzie trzymajcie mnie za nogi....

Ile siana oanstwo bedzie misialo zabic za jego pobyt w zk.

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - SztywnyMisza - 15.12.2024

EmStO zazwyczaj jak masz jakieś śladowy ilości grozi ci do 3 lat XD a finalnie dostajesz jakieś odrobki czy coś Podobno kultowa

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - EmStO - 15.12.2024

Ale wiesz jak to w naszym pojebanym kraju jest. Poznalem chlopakow co siedzieli za pare gram, doslownie nievl wiele

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - Szatan69 - 15.12.2024

[Obrazek: 358-256251-g.jpg]

Wychodzi na to ze biedronka

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - LOBO - 15.12.2024

To jest kolejny artykul typu popierdolka z wp onetu i interii...zapewne wymyslone dla klikalnosci...na pewno zadzwonilby na policje gosc...o znalazl woreczek z roslinka ...wzialby se wypalil albo wyjebal kolokwialnie mowiac  do kosza... 

a nie dzwonila na policje...a akcja ze przeszukwiali monitoring za grama czy kilka zielska, na pewno byla to dla nich akcja priorytetowa i grom zostal oddelegowany Big Grin...plus ze go odnalezli,  to jest jakas totalna bajka absurd i bzdura niczym kurwa matura ;-) ...

To jest watek do usnuniecia jako spam...i nabijacz szietpostow...ewentualnie do dzialy w hydeparku...szukamy frajerow ktorzy w to uwierzaa i  nabija nam polubienia ;-)

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - Szatan69 - 15.12.2024

https://www.lublin112.pl/przy-kasie-wypadla-mu-marihuana-wszystko-nagrala-kamera-wideo/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1dQtNURMytZs4hKB6UNtujiy_lv_5Z79R-iJnk4T2QlzeM4EPssG9sIpQ_aem_PxWmYoaDhGcXjFaN2HRnrg

Mózgu spam to ty robisz jest film jak mu wypada. 
Twierdzisz ze za worek zioła nie sprawdzali by monitoringu. 
to mozgu jeden ze mi chate trzepali i trzymali 6 godzin na komendzie za 0.07 trawy(okruchy?) bajki to ty piszesz

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - LOBO - 15.12.2024

No to powiedz mi jak go znalezli...gdzie go szukali!? goscia w kapturze, ktoremu wypadl gram czy 2 zielska( w sumie nie widac co to mu wypada, moze to byc wszystko) ...i teraz podchodz pracownik ktory siedzi na kasie i obsluguje jednoczesnie manualne platomaty bo jest sam na zmianie kolejka jak w PRL ;-) i jescze ma czas aby dzwonic na policje bo zauwazyl roslinke w folii lezacą niczyja

RE: Wypadła mu marihuana przy kasie - SztywnyMisza - 15.12.2024

LOBO najwidoczniej musiał być znany psą Big Grin widzisz ja też sklepy walilem i też doszli do mnie jakoś i w chate mi wjechali czy whisky nie mam Podobno kultowa