Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5107) |
Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Maniek - 29.12.2024 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Coco Exclusive (mięta) ze sklepu Highlife.market RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Mirosound - 31.12.2024 Coco Czop do aplikacji w każdych warunkach RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 01.01.2025 Mirosound Napiszesz coś więcej na ten temat? Całkiem ładnie się prezentuję, i nie będę ukrywać, że interesuje mnie ten produkt. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Chochlik - 01.01.2025 Lol, wróciło miętowe gówno xD pamiętam jak jeszcze u kolka kupowałem, ale nigdy mi nie podeszło. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - wiktororban - 01.01.2025 Jeśli nie ma w tym dodatku pfpp to.nie będzie działało jak exclusive z czasów pierwszych stacjonarek RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 01.01.2025 Przecież od wieków wiadomo, że zamiast pfpp (czymkolwiek to jest) wystarczy gotować to o północy na cmentarzu żydowskim mieszając chochlą dwa razy w prawo i raz w lewo, wtedy księżyc wchodzi w fazę Wielkiego Czopa i spełnia się starożytna przepowiednia😎 Kurwa, może najpierw to przetestujmy zamiast pierdolić domysły z horoskopów. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - wiktororban - 01.01.2025 Pfpp inaczej 4fpp to para fluoro piperazyna.a pcpp to para chloro piperazyny..serotoninowe gówienko które w połączeniu z betaketonami blokuje ich metabolizm przez co wzmacnia i wydłuża działanie..dlatego w exclusive z czasów pierwszych stacjonarek nie było więcej niż 0.5g 4mmc na gram cocolino a ludzi kopało mocniej niż czyste 4mmc..oczywiście prócz metabolizmu wpływa też trochę na profil dzialania..wg miłośników działało przyjemniej i bardziej miluśki niż czysty mefedron ale to już pewnie kwestia gustu RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - martio_vp - 01.01.2025 (01.01.2025, 13:05)kot_kreskowy napisał(a): Przecież od wieków wiadomo, że zamiast pfpp (czymkolwiek to jest) wystarczy gotować to o północy na cmentarzu żydowskim mieszając chochlą dwa razy w prawo i raz w lewo, wtedy księżyc wchodzi w fazę Wielkiego Czopa i spełnia się starożytna przepowiednia😎 popieram!!! A to z żyda robione jest? Zwiększa jakoś chytrość na hajs? RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - wiktororban - 01.01.2025 (01.01.2025, 16:12)martio_vp napisał(a): popieram!!! A to z żyda robione jest? Zwiększa jakoś chytrość na hajs? Po cenie produktu wygląda na to, że zwiększa xd RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Mirosound - 01.01.2025 (01.01.2025, 13:05)kot_kreskowy napisał(a): ...... wystarczy gotować to o północy na cmentarzu żydowskim mieszając chochlą dwa razy w prawo i raz w lewo..... Kurwa!!! Odwrotnie mieszałem Lifeisbrutal Skrobne coś z wieczora, bo to nie moja pora |