Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5107)

Strony: 1 2 3 4

Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Maniek - 29.12.2024

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Coco Exclusive (mięta) ze sklepu Highlife.market

RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Mirosound - 31.12.2024

[Obrazek: 1000021500.jpg]

[Obrazek: 1000021473.jpg]

Coco Czop
  do aplikacji w każdych             warunkach

RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 01.01.2025

Mirosound Napiszesz coś więcej na ten temat? Całkiem ładnie się prezentuję, i nie będę ukrywać, że interesuje mnie ten produkt.

RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Chochlik - 01.01.2025

Lol, wróciło miętowe gówno xD pamiętam jak jeszcze u kolka kupowałem, ale nigdy mi nie podeszło.

RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - wiktororban - 01.01.2025

Jeśli nie ma w tym dodatku pfpp to.nie będzie działało jak exclusive z czasów pierwszych stacjonarek

RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 01.01.2025

Przecież od wieków wiadomo, że zamiast pfpp (czymkolwiek to jest) wystarczy gotować to o północy na cmentarzu żydowskim mieszając chochlą dwa razy w prawo i raz w lewo, wtedy księżyc wchodzi w fazę Wielkiego Czopa i spełnia się starożytna przepowiednia😎

Kurwa, może najpierw to przetestujmy zamiast pierdolić domysły z horoskopów.

Pfpp inaczej 4fpp to para fluoro piperazyna.a pcpp to para chloro piperazyny..serotoninowe gówienko które w połączeniu z betaketonami blokuje ich metabolizm przez co wzmacnia i wydłuża działanie..dlatego w exclusive z czasów pierwszych stacjonarek nie było więcej niż 0.5g 4mmc na gram cocolino a ludzi kopało mocniej niż czyste 4mmc..oczywiście prócz metabolizmu wpływa też trochę na profil dzialania..wg miłośników działało przyjemniej i bardziej miluśki niż czysty mefedron ale to już pewnie kwestia gustu

RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - martio_vp - 01.01.2025

(01.01.2025, 13:05)kot_kreskowy napisał(a): Przecież od wieków wiadomo, że zamiast pfpp (czymkolwiek to jest) wystarczy gotować to o północy na cmentarzu żydowskim mieszając chochlą dwa razy w prawo i raz w lewo, wtedy księżyc wchodzi w fazę Wielkiego Czopa i spełnia się starożytna przepowiednia😎

Kurwa, może najpierw to przetestujmy zamiast pierdolić domysły z horoskopów.

Podobno kultowa popieram!!! A to z żyda robione jest? Zwiększa jakoś chytrość na hajs?

(01.01.2025, 16:12)martio_vp napisał(a): Podobno kultowa popieram!!! A to z żyda robione jest? Zwiększa jakoś chytrość na hajs?

Po cenie produktu wygląda na to, że zwiększa xd

RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Mirosound - 01.01.2025

(01.01.2025, 13:05)kot_kreskowy napisał(a): ...... wystarczy gotować to o północy na cmentarzu żydowskim mieszając chochlą dwa razy w prawo i raz w lewo.....

Kurwa!!!
Odwrotnie mieszałem  Podobno kultowa

Lifeisbrutal
Skrobne coś z wieczora,  bo to nie moja pora