Licznik :E - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Licznik :E (/showthread.php?tid=5115) Strony:
1
2
|
Licznik :E - horsii - 31.12.2024 Jeśli kopiowaliście chociaż raz tekst jakiegoś posta z tego forum zawierający emotkę " " pewnie zauważyliście, że nie kopiuje się " " tylko tekst "Podobno kultowa" który zastępuje tę sympatyczną mordę. Zastanawiacie się, dlaczego tak jest? Otóż, powiem wam. Na samym początku istnienia tego forum nie było emotki " ". Jak wszyscy użytkownicy forów o dopalaczach wiemy, że emotka " " jest elementarnym elementem forum o dopalaczach, i takie forum dosłownie nie może funkcjonować jeśli ludzie nie mogą się uzewnętrznić z pomocą niesamowicie ekspresyjnego " " które, jak na obrazek gif o rozdzielczości 20x20 potrafi wyrazić więcej niż tofifi mersi rafaello które wyraża więcej niż tysiąc słów. Dosłownie jak twoje forum o dopalaczach nie ma " " to to jest chuj a nie forum, i na pewno nie o dopalaczach. Bunt i oburzenie społeczności z powodu braku " " było w rzeczywistości tak wielkie, że któryś z moderatorów (jeszcze nie ustaliłem który) dostał calą masę wiadomości od wściekłych użytkowników, żądających dodania kultowej emotikony " " do silnika forum. Tak też została opisana w wiadomościach - jako kultowa emotka, która jest potrzebna na forum. Moderator jako że rozsądny, to spełniając prośby użytkowników wziął tego gifa 20x20, i wysłał go do webmastera. I napisał do niego żeby dodał tę emotkę, bo jest podobno kultowa. Webmaster nie myśląc za długo, dodał emotkę, ale musiał przy tym wpisać jej nazwę (opis grafiki - nie Dwukropek E, używane do jej wstawienia). Najwyraźniej totalnie niezaznajomiony z subkulturą forów o dopalaczach, nie wiedząc z jakim dziełem sztuki ma styczność wpisał to co usłyszał - że podobno kultowa. Skąd to wiem? Nie wiem, bredzę, ale nie przekonacie mnie że było inaczej. A, a co do licznika w tytule - moja propozycja brzmi tak: aby na profilu znajdował się licznik pokazujący ile razy dany użytkownik użył " ". A powinien wyglądać on tak: Wszyscy tego potrzebujemy, i wiecie o tym dobrze. RE: Licznik :E - kot_kreskowy - 31.12.2024 Zajebiste! Dawać ten licznik w mordę jeża RE: Licznik :E - Mglus808 - 31.12.2024 Klasycznie zapytam a komu to potrzebne ? A dlaczego ? RE: Licznik :E - kej9 - 31.12.2024 za! RE: Licznik :E - Szatan69 - 31.12.2024 Nie wiem o co chodzi ale i tak pisze : E zeby dać ta emotke RE: Licznik :E - 777 - 31.12.2024 Dobrze mówi! Siana, sianokiszonki, sieczki i nawet słomy do porzygu mu! RE: Licznik :E - Mati7 - 31.12.2024 Dlamie to nadal nie pojęte xd ale skoro tak mówią to tak jest niestety RE: Licznik :E - Dopal.org - 31.12.2024 Wdrożone Przeliczone użycia " " od początku. Dodanie posta z tą emotką zwiększa licznik. Usunięcie posta zmniejsza licznik. Ze względów optymalizacyjnych na ten moment niemożliwe jest zliczanie na czacie. Forum ma bardzo dużą ilość danych, z tego względu codziennie o północy licznik ten jest ręcznie przeliczany, aby uniknąć rozjazdów w danych. RE: Licznik :E - horsii - 31.12.2024 RE: Licznik :E - kot_kreskowy - 31.12.2024 horsii Mało tego, liczy ręcznie 😎 |