![]() |
450 mcg 1s-lsd - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Trip raporty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: 450 mcg 1s-lsd (/showthread.php?tid=5118) Strony:
1
2
|
450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Wrzuciłem 3 kartony https://en.wikipedia.org/wiki/1S-LSD Wszystko mi się w głowie poukładało Ja nie jestem złym człowiekiem Muszę przestać ćpać Pewnie niedługo umrę Ja nie chcę umierać Chcę być dobry Komputer powoduje autyzm Człowiek potrzebuje kontaktu z drugim człowiekiem Potrzeba miłości i dobroci, wystarczy mieć dobre intencje Na czacie wszystko zginie, gdzie to udokumentować Substancje psychoaktywne powodują zmiany w mózgu i niszczą człowieka Ale miazga co panowie ![]() ![]() RE: 450 mcg 1s-lsd - Inferno - 01.01.2025 WROCIL STARY MLODY WILK Demilich RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Przyjemnie jest sobie wrzucić substancję i nikt nie myśli o długoterminowych skutkach Nowotwory zjadają organizm i śmierć jest coraz bliżej Jak w doktorze who, śmierć po mnie idzie a ja się śmieje Umrę i nikt o tym nie będzie pamiętał Pudzilla był wielkim ćpunem Został z niego voice of voiceless Nie wiem kto to był Wszystko odchodzi w zapomnienie Życie się kończy Śmiejemy się, że jesteśmy niezniszczalni A jesteśmy coraz starsi I sił ubywa Zastępują nas młodsi narkomani Pełni sił I niszczą swoje zdrowie Ja jeszcze żyje? Ile to potrwa? Jak długo jeszcze ta męka? Powinienem się modlić do Boga, żeby to był ostatni trip w moim życiu Żeby nie umrzeć Teraz będę przechodził konsekwencje swoich czynów Nowotwory mnie zjedzą jak gówno A było tak pięknie Wszystko się kończy Nie ma neuroprzekaźników Cieszymy się że wrzucamy coraz większe dawki I nic nas nie klepie Organizm coraz bardziej obrywa Nadejdzie czas pokuty Pokuta za ćpanie Droga krzyżowa przez mękę Spowiedź narkomana hipokryty Któremu się poukładało po narkotykach Będzie zjazd i śmierć Koniec życia i koniec mózgu W głowie czarna dziura Dobrze że uszu nie czyściłem Bo by powstała taka próżnia Że by zassało wszystko uszami Staram się pisać ładnie I tak nikt tego nie przeczyta Nikogo to nie interesuje Liczy się tylko odklejka akj0vr3m2u53c AEEEEEE KURWA LSDS WALE KARTON CZOPA W CHUJ JA PIERDOLE RE: 450 mcg 1s-lsd - Inferno - 01.01.2025 NIE UMIE JAK TY RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Ktoś pisał że jak zjecie wystarczająco dużo lsd z krzemem to zostaniecie procesorem A to się pewnie odczepia i zostają gorsze śmieci w mózgu i w organiźmie Krzem to masakra, jak się tego pozbyć z organizmu To brzmi jak zachęta A krzem to masakra To się odczepia I zatruwa organizm Wrzuciłem 450 mcg I jaki to ma sens Jak nie ma serotoniny Nie ma się z czego wypruć Jestem dnem i czas na śmierć A Niemiec taki sprytny I niby sobie legalizuje pochodną czy coś A to na pewno pułapka sshwab hitler niemiec chce zatruć Polaka i wykorzystywać dobroć którą Polacy mają w sercach RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Jestem omnibusem literally Boltzman brain, inteligencja absolutna + mądrość życiowa = infinity engine Co lepsze programista Asembler czy ksiądz w kościele. kto wie co księża robią w kościele (edit: tam na zapleczu [na zakrystii gdzie tylko elita ma wstęp{a kobiety to w ogóle}]), pewnie programują w asemblerze Niech programista pójdzie do kościoła na tace dać a ksiądz się nauczy komputera obsługiwać 05:53 01.01.2025 Czy można iść już biegać? Robimy mase? Czy już śpią najebani? Metalowy nadgarstek... nukite vs Biscuit Oliva ![]() Czy można iść już biegać? Robimy mase? Czy już śpią najebani? Metalowy nadgarstek... nukite vs Biscuit Oliva RE: 450 mcg 1s-lsd - Lifeisbrutal - 01.01.2025 Tak czytam co ty piszesz... I zadam ci jedno zasadnicze pytanie. Potrzebujesz jakieś pomocy? Z jednej strony to co piszesz mozna odebrać jako odklejke, ale jednocześnie też w jakiś sposób wołanie o pomoc. RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 (01.01.2025, 08:15)Lifeisbrutal napisał(a): Tak czytam co ty piszesz... Jak tak patrzę, to na pierwszy rzut oka ty bardziej potrzebujesz pomocy ![]() No offence RE: 450 mcg 1s-lsd - Lifeisbrutal - 01.01.2025 Demilich Wiesz w porównaniu do ciebie, ja może i jakieś żale wylewam czasem. Ale ty pierdolisz o śmierci cały czas jak się naćpasz. To normalne nie jest, martwię się o twoje zdrowie nic więcej. RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 No cóż, śmierć to tylko kwestia czasu i lepiej umrzeć w spokoju niż w cierpieniach I jeszcze żeby miejsce na cmentarzu mieć i żeby ktoś tam przychodził się pomodlić za duszę w czyśću cierpiącą i pamięć o tobie nie zaginęła, czy wolisz kremacje i rozsypać twoje prochy? Może pora rzucić ćpanie nim ćpanie rzuci tobą? |