450 mcg 1s-lsd - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Trip raporty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: 450 mcg 1s-lsd (/showthread.php?tid=5118) Strony:
1
2
|
450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Wrzuciłem 3 kartony https://en.wikipedia.org/wiki/1S-LSD Wszystko mi się w głowie poukładało Ja nie jestem złym człowiekiem Muszę przestać ćpać Pewnie niedługo umrę Ja nie chcę umierać Chcę być dobry Komputer powoduje autyzm Człowiek potrzebuje kontaktu z drugim człowiekiem Potrzeba miłości i dobroci, wystarczy mieć dobre intencje Na czacie wszystko zginie, gdzie to udokumentować Substancje psychoaktywne powodują zmiany w mózgu i niszczą człowieka Ale miazga co panowie RE: 450 mcg 1s-lsd - Inferno - 01.01.2025 WROCIL STARY MLODY WILK Demilich RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Przyjemnie jest sobie wrzucić substancję i nikt nie myśli o długoterminowych skutkach Nowotwory zjadają organizm i śmierć jest coraz bliżej Jak w doktorze who, śmierć po mnie idzie a ja się śmieje Umrę i nikt o tym nie będzie pamiętał Pudzilla był wielkim ćpunem Został z niego voice of voiceless Nie wiem kto to był Wszystko odchodzi w zapomnienie Życie się kończy Śmiejemy się, że jesteśmy niezniszczalni A jesteśmy coraz starsi I sił ubywa Zastępują nas młodsi narkomani Pełni sił I niszczą swoje zdrowie Ja jeszcze żyje? Ile to potrwa? Jak długo jeszcze ta męka? Powinienem się modlić do Boga, żeby to był ostatni trip w moim życiu Żeby nie umrzeć Teraz będę przechodził konsekwencje swoich czynów Nowotwory mnie zjedzą jak gówno A było tak pięknie Wszystko się kończy Nie ma neuroprzekaźników Cieszymy się że wrzucamy coraz większe dawki I nic nas nie klepie Organizm coraz bardziej obrywa Nadejdzie czas pokuty Pokuta za ćpanie Droga krzyżowa przez mękę Spowiedź narkomana hipokryty Któremu się poukładało po narkotykach Będzie zjazd i śmierć Koniec życia i koniec mózgu W głowie czarna dziura Dobrze że uszu nie czyściłem Bo by powstała taka próżnia Że by zassało wszystko uszami Staram się pisać ładnie I tak nikt tego nie przeczyta Nikogo to nie interesuje Liczy się tylko odklejka akj0vr3m2u53c AEEEEEE KURWA LSDS WALE KARTON CZOPA W CHUJ JA PIERDOLE RE: 450 mcg 1s-lsd - Inferno - 01.01.2025 NIE UMIE JAK TY RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Ktoś pisał że jak zjecie wystarczająco dużo lsd z krzemem to zostaniecie procesorem A to się pewnie odczepia i zostają gorsze śmieci w mózgu i w organiźmie Krzem to masakra, jak się tego pozbyć z organizmu To brzmi jak zachęta A krzem to masakra To się odczepia I zatruwa organizm Wrzuciłem 450 mcg I jaki to ma sens Jak nie ma serotoniny Nie ma się z czego wypruć Jestem dnem i czas na śmierć A Niemiec taki sprytny I niby sobie legalizuje pochodną czy coś A to na pewno pułapka sshwab hitler niemiec chce zatruć Polaka i wykorzystywać dobroć którą Polacy mają w sercach RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 Jestem omnibusem literally Boltzman brain, inteligencja absolutna + mądrość życiowa = infinity engine Co lepsze programista Asembler czy ksiądz w kościele. kto wie co księża robią w kościele (edit: tam na zapleczu [na zakrystii gdzie tylko elita ma wstęp{a kobiety to w ogóle}]), pewnie programują w asemblerze Niech programista pójdzie do kościoła na tace dać a ksiądz się nauczy komputera obsługiwać 05:53 01.01.2025 Czy można iść już biegać? Robimy mase? Czy już śpią najebani? Metalowy nadgarstek... nukite vs Biscuit Oliva Czy można iść już biegać? Robimy mase? Czy już śpią najebani? Metalowy nadgarstek... nukite vs Biscuit Oliva RE: 450 mcg 1s-lsd - Lifeisbrutal - 01.01.2025 Tak czytam co ty piszesz... I zadam ci jedno zasadnicze pytanie. Potrzebujesz jakieś pomocy? Z jednej strony to co piszesz mozna odebrać jako odklejke, ale jednocześnie też w jakiś sposób wołanie o pomoc. RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 (01.01.2025, 08:15)Lifeisbrutal napisał(a): Tak czytam co ty piszesz... Jak tak patrzę, to na pierwszy rzut oka ty bardziej potrzebujesz pomocy No offence RE: 450 mcg 1s-lsd - Lifeisbrutal - 01.01.2025 Demilich Wiesz w porównaniu do ciebie, ja może i jakieś żale wylewam czasem. Ale ty pierdolisz o śmierci cały czas jak się naćpasz. To normalne nie jest, martwię się o twoje zdrowie nic więcej. RE: 450 mcg 1s-lsd - Demilich - 01.01.2025 No cóż, śmierć to tylko kwestia czasu i lepiej umrzeć w spokoju niż w cierpieniach I jeszcze żeby miejsce na cmentarzu mieć i żeby ktoś tam przychodził się pomodlić za duszę w czyśću cierpiącą i pamięć o tobie nie zaginęła, czy wolisz kremacje i rozsypać twoje prochy? Może pora rzucić ćpanie nim ćpanie rzuci tobą? |