Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
iso-HEX-en; NEiH - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: iso-HEX-en; NEiH (/showthread.php?tid=5122)

iso-HEX-en; NEiH - horsii - 01.01.2025

[Obrazek: image.png] 

iso-HEX-en; NEiH; n-etylo-izoheksedron;

IUPAC: 2-(etyloamino)-4-metylo-1-fenylopentan-1-on

Izomer strukturalny substancji której chyba nie trzeba nikomu przedstawiać. Pod względem budowy, jest to podobna sytuacja jak na linii alfa-PHP a alfa-PiHP, w gruncie rzeczy to jest to dokładnie taka sama modyfikacja.
Pojawiło się w Holandii, chyba oszaleli przed tą nadchodzącą delegalizacją wszystkich b-k i stwierdzili że postarają sie zsyntezować wszystko co się da. O samym związku to było teoretyzowane od paru lat conajmniej (podobnie jak z iso-hexedronem), szkoda że nie wpadli na to, chociażby 2-3 lata temu, tylko teraz kiedy wszystkie te gówna i tak zaraz pójdą na śmietnik i nikt potem nie będzie tego produkował.
Jak to się pod względem budowy ma, a jak jest w praktyce - no nie wiem Podobno kultowa bo praktycznie dopiero sie pojawiło. Brzmi ciekawie, ale pewnie nie jest tak zajebiste jak bysmy chcieli

Opis sprzedawcy: 

Cytat:Przedstawiamy nasz najnowszy wynalazek Iso-Hex, strukturalny izomer Hex-En. (...) . Iso-Hex ma ten sam łańcuch boczny co a-PiHP, co pozwala mu przenieść swoje działanie z adrenaliny na dopaminę. Uważamy, że jego podstawową funkcją jest inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy, zapewniając euforię i stymulację bez wywoływania stresu, zakładając, że ma minimalną lub zerową aktywność adrenaliny. Sugeruje to też, że może również działać jako inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny lub angażować zupełnie inny mechanizm. Związek ten jest bardzo silny i zapraszamy do bycia jednym z pierwszych, którzy doświadczą jego wyjątkowych efektów. 

Taki nie za mądry ten opis. xD

RE: iso-HEX-en; NEiH - kot_kreskowy - 01.01.2025

Kurwa, dawać mi to na testaPodobno kultowa
A jak z ceną horsii ?

Epsiakos 
Zoba co jes😎

RE: iso-HEX-en; NEiH - Czeslawo - 01.01.2025

horsii 
A byłem w północnych Niemczech dwa dni temu autem, ok. 100 km do NL, gdybyś dał cynk wcześniej to byśmy, tu mieli opinie, a ja lodówkę przenośną wypełnioną tym tematem. Smile

Dawać HEXA w PL albo z szybka wysyłką do PL. Podobno kultowa

Hex za mną chodzi jak threesome z koleżankami. Tongue

RE: iso-HEX-en; NEiH - Epsiakos - 02.01.2025

Jakos jestem sceptycznie do tego nastawiony, na ten twor Juklisowy

RE: iso-HEX-en; NEiH - Lifeisbrutal - 02.01.2025

Ciekawe zjawisko... 
Łańcuch " poboczny co a-pihp" i ma nie powodować stresu..
Kurwa to jest nawet w chuj ciekawe, jeśli ktoś to sprawdzi to niech da znać. XD

RE: iso-HEX-en; NEiH - horsii - 04.01.2025

Lifeisbrutal 

[Obrazek: image.png]

RE: iso-HEX-en; NEiH - horsii - 06.01.2025

(zdjęcie nie moje)
[Obrazek: iso-hexen.jpg]

RE: iso-HEX-en; NEiH - Lifeisbrutal - 06.01.2025

Ładnie to wygląda, jeszcze jak w praktyce faktycznie działa tak jak ma działać to idealny stim dla mnie.

RE: iso-HEX-en; NEiH - Coolchems - 23.01.2025

Czy ktoś ma kontakt do juklislab?  oprócz e-maila? Ponieważ nie odpowiedział na e-maila przez miesiąc 🧪⚗️✍🏼

RE: iso-HEX-en; NEiH - Lukas1985 - 23.01.2025

(02.01.2025, 10:08)Lifeisbrutal napisał(a): Ciekawe zjawisko... 
Łańcuch " poboczny co a-pihp" i ma nie powodować stresu..
Kurwa to jest nawet w chuj ciekawe, jeśli ktoś to sprawdzi to niech da znać. XD

Zapomnieli tylko napisać, że duże ilości dopaminy też są stresogenne 😉
O samej substancji na hypku pisałem już dawno temu. Wtedy temat nie ruszył, choć podejrzewaliśmy, że część ówczesnych sortów Hex-a to był iso-hex. 
A i podpieranie się zależnościami pirolidykami do zwykłych bk nie do końca jest trafne. 
Sam kształt i rozmiar pirolidyny powoduje, że alfy są głównie dopaminergiczne.