Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd (/showthread.php?tid=5164)

Strony: 1 2

Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - ToXic - 10.01.2025

Mordki, mordeczki a co powiecie żeby powstał topic ( a w zasadzie to już właśnie powstaje 🤣 ) w którym zwykły szary użytkówik Kowalski wpada, wita się i pyta się tylko czy ktoś chciałby parę g kryształu odkupić bo nie przemyślał sprawy i wziął za dużo😂 noo i tylko daje taką cynę a tam kto chce to się na PW do niego odezwie i się dogadaja xd 

Tylko cichooooszaa bo to ogolnie to konspira by musiała byc I mody nie moglyby nic zobaczyć bo zaraz coś by zwęszyli i JEB po baniku bedzie dla każdego... 

No ale nie tylko Kowalski tak by mógł , Nowak, Tadzik i każdy inny  użytkownik któremu by nadwyżka przeszkadzała. 
Tylko z umiarem kuźwa!! raz na ruski rok a nie że co drugi ćpun z forum zacznie rzucać na prawo i lewo, każdy dla każdego, a po roku albo i dwóch to nawet każdy by się dorobił własnego działu xd to by były takie jednoosobowe działalności poza gospodarcze 😂

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - horsii - 10.01.2025

Jak zrobisz taki wątek to będzie właśnie tak jak piszesz, i sie zrobi jeden wielki stragan. W regulaminie masz

Cytat:
  1. Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek informacji o prowadzonych transakcjach, zamieszczania ogłoszeń kupna lub sprzedaży jakichkolwiek produktów, opisywania procesu zakupowego bądź dostawy jakichkolwiek produktów, niezależnie od miejsca i sposobu ich nabycia.

Słuchaj jak ja chciałem coś sprzedać to na czat szedłem i pytałem chłopaków czy nie chcą czegoś zakupić po znajomości bo mam za dużo Podobno kultowa Albo na odwrót, pytałem czy ktoś nie miałby czegoś odsprzedać. Już na to oko przymknięte było i tak, na takie szybkie zamianki na czacie - myśle że lepiej przy tym zostać jeśli już i nie przedobrzać. 

Pomijając że tak otwarcie to robić to byłoby wbrew regulaminowi, to nawet jakby nie było, to gdy to "usystematyzujesz" w taki sposób, zakładajac specjalny wątek itd to będzie tylko gorzej - łącznie z tym że bardzo szybko zacznie sie wycie jakichś użytkowników, że jakis ktoś z forum dopał z tematu o sprzedaży go oszukał. Kto to kurwa będzie wszystko czytał, rozpatrywał, moderował całą tablice ogłoszeniową, a to tylko początek problemów.

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - ZmiataZplanszy - 10.01.2025

Sam post by naruszal regulamin :^:

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - ToXic - 10.01.2025

Chłopaki, ale to tak z przymrużeniem oka było tylko napisane. Żeby na noc każdy do poduszki szedł z bananem na buzi jakby go  post rozśmieszył (a taki byl zamiar xd ) 
Znam zasady panujące na forum i to taki joke tylko Big Grin

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - Bogdan Boner - 10.01.2025

No to na pewno codzienny problem szarego użytkownika forum że ma za dużo i nie przeje sam xD

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - kot_kreskowy - 10.01.2025

Ja pierdole,  no i na chuj takie syfy robić?
Dżołki kurwa...

Tak jak Horsiak powiedział,  czat i PW jest od takich odświętnych dilów samopomocowych a nie tworzenie bazaru.

Jak każdy będzie takie DŻOŁKI tworzył to wyobraź sobie jaki byłby syf na forum.

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - Czeslawo - 10.01.2025

ToXic 
Słuchaj zawsze można użyc PM i tam o "pogodzie" pogadać. Wink

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - swo002 - 10.01.2025

No i kto by to nadzorował żeby wałków nie było...a byłyby jakieś z pewnością

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - Epsiakos - 10.01.2025

Dla mnie łamanie regulaminu forum nie zalicza sie do kategorii "Zabawne"

RE: Ni chuja ten temat i pomysł nie pójdą do kosza !!! Xd - ToXic - 10.01.2025

(10.01.2025, 08:18)kot_kreskowy napisał(a): Ja pierdole,  no i na chuj takie syfy robić?
Dżołki kurwa...

Tak jak Horsiak powiedział,  czat i PW jest od takich odświętnych dilów samopomocowych a nie tworzenie bazaru.

Jak każdy będzie takie DŻOŁKI tworzył to wyobraź sobie jaki byłby syf na forum.

Mój blad , przepraszam szczerze za swoje poczucie humoru. Kłaniam się nisko i proszę o przebaczenie. Amen 🙏