![]() |
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5206) |
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Maniek - 22.01.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Amfetamina (pasta) ze sklepu Highlife.market RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 22.01.2025 Nie mam doświadczenia z amfetaminą. Wytłumaczy mi ktoś jak się obchodzić z tą "pastą" i czym to się różni od suchego? RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 22.01.2025 Rweqerew333 Pasta amfetaminowa, to nie jest produkt od razu do użytku. Można powiedzieć produkt „nie w pełni dokończony” – to tak bardzo uproszczając. W skrócie jest na ostatniej prostej do możliwości użycia (np. wciągnięcia). Ja robię tak, biorę kartkę (zwykłą z zeszytu) i na tej kartce rozcieram pastę, tzn. na całej szerokości, aby była możliwie mała warstwa, odczekuje 20-40 min. ( czas zależy od stopina wilgoci pasty) i ja po tym czasie zdrapuję kartą. Wilgoć w dużym stopniu odchodzi i zabieram się do wielokrotnego (już na blacie) ponownego rozcierania i siekania. I tak jakieś 10-20 razy i powinno być ok. Siekasz jak por na surówkę. ![]() RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - M7G9O - 22.01.2025 Wystarczy to nawet rozetrzeć na talerzu/kartce i zostawić na kilkanaście minut. Samo wyschnie i będzie gotowe do dziabania. Ta wilgoć to głównie ten cały rozpuch, który w tym siedzi. Jak walniesz taką wilgotną, to może dość mocno podrażnić śluzówkę i dużo mocniej wjechać. Ale lekarze tego nie rekomendują! RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Nightmares - 22.01.2025 Rweqerew333 rozetrzyj to wszystko karta na jakiejs kartce i poloz na grzejnik na jakies 15 minut, zdrapujesz pozniej i masz calosc juz gotowa do robienia normalych lajnow, sam tak zawsze robilem i bylo git, a nie tam jakies pierdolenie sie z tym po 15 razy RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Firana - 23.01.2025 Radę uważać z tą pasta, bo jest wchuj mocniejsza niż proch. RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 23.01.2025 (22.01.2025, 20:51)Czeslawo napisał(a): Rweqerew333 w zależności kto to sprzedaje, czy producent - vendorowi czy vendor - detalowi czasami po prostu pewni producenci oznaczają tak tzw "swieżośc towaru" bo mokry to że dop wyszedł z patelni ![]() tak jak w przypadku produkcji można mówić, że ta cała pasta to czysty produkt, ale po prostu wilgotny ( nie dokończony ) tak w przypadku vendora MOŻE ( ale nie koniecznie musi ) świadczyć o tym, że vendor może nas ( ale tak jak piszę nie musi ) robić w uja dodając do niej dodatki, no i najzwyczajniej w świecie zwiększając też wagę podczas sprzedaży ( a fetę się kopie chyba najłatwiej, z całego wciągalnego świata bo tam może w niej siedzieć wszystko, zwł, jak mamy do czynienia z namiastką chociaż dobrego towaru w składzie ) jak tu jest w przypadku naszego forumowego vendora nie wiem, dodaję swoje 3 grosze do paru rzeczy jakie widziałam wiadomo gdzie, na filmach ![]() ![]() ![]() ale ciekawa jestem jeszcze waszej opinii... no i tak jak pise Czeslawo jest ona na ostatniej prostej do użycia, trzeba sobie to osuszyć ![]() RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 29.01.2025 Ta feta rzeczywiście wydaje się być mocniejsza od "suchego" odpowiednika, który możemy znaleźć w sklepie Highlife. Taka forma "podania" również bardziej przypadła mi do gustu. Produkt jest aktywny. Nie zjadłem w życiu zbyt wiele fety, więc nie jestem w stanie napisać rzetelnej recenzji. W moim przypadku wystąpiła pusta stymulacja bez jakiegoś większego wow lub przyjemnej fazy - ale właśnie może tak ma działać amfetamina. Warto dodać, że podczas testów moje receptory były już całkiem mocno zajechane. RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Firana - 29.01.2025 Rweqerew333 dokładnie tak działa na mnie każda amfa. Niektóre mocniejsze, niektóre słabsze, ale tylko pusta stymulacja. Koneserem nie jestem RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - smakosz - 29.01.2025 pusta stymulacja? A czego wy oczekujecie od amfy? Eufori czy może rozjebania jak po alfie? ![]() |