![]() |
Katynon, z którym możesz spać? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Katynon, z którym możesz spać? (/showthread.php?tid=5216) Strony:
1
2
|
Katynon, z którym możesz spać? - Venus - 23.01.2025 Cześć, czy jest jakiś katynon, z którym możesz spać? RE: Katynon, z którym możesz spać? - Bogdan Boner - 23.01.2025 Jak nie możesz spać to nie jedz takich rzeczy. Pozdrawiam. RE: Katynon, z którym możesz spać? - Venus - 23.01.2025 Używam ich tylko do nocnego życia. RE: Katynon, z którym możesz spać? - DarkSonia - 23.01.2025 Mefedron na luzie... do przytulenia. z innymi mogę żyć, ale spać tylko z Mefem RE: Katynon, z którym możesz spać? - M7G9O - 23.01.2025 Chyba z większością, które w zdecydowanej większości działają na serotoninę. Obok mefa postawiłbym też klefa, po którym tym bardziej na luzie zasypiam. Nawet po trójce nie jest ciężko o sen jeżeli lot trwał dłużej niż kilka godzin i organizm odpowiednio wystrzelał się z energii. Mi czasami łatwiej zasnąć po zażywaniu o normalnej porze, niż na trzeźwo. Podejrzewam, że właśnie w wyniku tego, że jestem zmęczony po ilości np. kroków, jaką nakazuje mi robić nora. (Kocham "spacerować" po trójce). RE: Katynon, z którym możesz spać? - kot_kreskowy - 24.01.2025 No na pewno jak działa 4mmc czy 4cmc to zaśniecie...😂 Sto procent kurwa XD Bo twierdzenie, że "zasypiam normalnie jak przestaje działać" to tak jakby mówić że "zasypiam normalnie na trzeźwo". A to już zmienia postać rzeczy diametralnie. A odpowiadając na pytanie (23.01.2025, 19:45)Venus napisał(a): Cześć, czy jest jakiś katynon, z którym możesz spać? Spać możesz z każdym katynonem, pod warunkiem, że ów katynon leży wszędzie tylko nie w tobie😎 RE: Katynon, z którym możesz spać? - DarkSonia - 24.01.2025 no wiadomo o co chodzi z tym spaniem kiciak weś się... ![]() kto normalnie śpi po jakimkolwiek katynonie? zasada jest prosta - im coś dłużej schodzi - tym trudniej zasnąć to nie relanium ani... GEJOWSKIE GHB ![]() RE: Katynon, z którym możesz spać? - M7G9O - 24.01.2025 kot_kreskowy Czasami paradoksalnie łatwiej jest zasnąć pod wpływem, niż kiedy wchodzi zwała, aczkolwiek zależy też pewnie kto, jak ją przechodzi. Patent pokazany mi przez znajomego. Przy 4cmc, kiedy zostawało na oko 200mg i trzeba było kończyć zabawę, to robiłem z tego 4-5 malutkich szczurków i po walnięciu jednego po prostu się kładłem i zamykałem oczy. Zazwyczaj przy drugim albo trzecim zasypiałem. RE: Katynon, z którym możesz spać? - kot_kreskowy - 24.01.2025 (24.01.2025, 16:10)DarkSonia napisał(a): kiciak weś się... ![]() 😎 RE: Katynon, z którym możesz spać? - DarkSonia - 24.01.2025 Z Tobą nie można normalnie kot_kreskowy , az mam ochotę sobie coś jebnąć przed spaniem ![]() a tak btw ogólnie to ja po wszystkich ketonach śpię jak niemowlę ![]() pomijając przygodę z rozwalonym noskiem, to zawsze jest CHILL PO. relanium dla musku. i w ogóle spoko. no dobra, jak dopierdole 3CMC to muszę poczekać aż mi głowa powie, że już mogę się kłaść a nie kontrolować jazdę... pojebane czasami te fazy są. 4MMC ZONE! ![]() |