![]() |
Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji (/showthread.php?tid=5307) |
Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - horsii - 17.02.2025 ![]() Dentysta z Houston poprowadził policjantów w samochodowy pościg w sobotę, a następnie został złapany z ponad 100 pojemnikami podtlenku azotu, zwanego także gazem rozweselającym, które były ukryte w jego samochodzie - i przyznał się do tego, że lubi sobie "powdychać" podczas jazdy. Christopher Michael Pedlar, lat 39, został oskarżony o ucieczkę przed policją i posiadanie lotnych chemikaliów po tym, jak został aresztowany z gazem, podała telewizja KHOU-TV. „To bardzo przykra sytuacja”, powiedział Alan Rosen, posterunkowy policji w Houston. „Ilość tej substancji, jaką on posiadał - 107 pojemników - jest znacząca. Używał jej podczas jazdy samochodem.” „Przyznał się do tego” - powiedział Rosen. „Powiedział, że ma z tym problem”. Nie było to pierwsze zatrzymanie Pedlara w związku z jego uzależnieniem - rejestry Harris County District pokazują, że dentysta został oskarżony o zakłócanie pracy funkcjonariusza publicznego i posiadanie lotnej substancji chemicznej w październiku. Według telewizji KHOU, październikowa sprawa skończyła się tak, że został on zwolniony za kaucją w wysokości 5000 dolarów i nakazano mu poddanie się leczeniu. Tym razem Pedlar rzekomo jechał wzdłuż West 19th Street w Houston, kiedy został zauważony przez samochód patrolowy jadący 44 mil na godzinę w strefie 30 mil na godzinę, a następnie nie zatrzymał się mimo poleceń policjantów i zaczął uciekać. Krótki pościg zakończył się około pół mili później. Pedlar zatrzymał się, a potem przyznał się do bycia pod wpływem chemikaliów, a potem do ich posiadania. Pedlar został postawiony w stan oskarżenia w poniedziałek, i został wypuszczony po wpłaceniu kaucji w wysokości $10,000. źródło: nypost // https://nypost.com/2025/02/11/us-news/dentist-nabbed-with-100-canisters-of-laughing-gas-in-car-after-police-chase-he-has-a-problem/ RE: Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - kot_kreskowy - 17.02.2025 horsii Ja jeżdżąc na rowerze jestem gazowany przez kierowców, na polu gazują mnie krowy, w domu gazuję się bąkami a w lesie gazują mnie dziki... Od teraz jesli nie wyglądasz tak ![]() To zostaniesz oskarżony o ćpanie powietrza ![]() RE: Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - DarkSonia - 17.02.2025 mnie ciekawi ( prócz dentystów ) jak ogarniają sobie towar np psychiatrzy/lekarze - totalnie na legalu nie? RE: Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - Rweqerew333 - 17.02.2025 Dla tego gazu warto zostać dentystą ![]() Ale to: (17.02.2025, 00:18)horsii napisał(a): lubi sobie "powdychać" podczas jazdy. Skrajnie nieodpowiedzialne. RE: Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - kurvvisko - 17.02.2025 DarkSonia dokładnie tak jak kazdy z nas. Na pewno od naszych vendorow ktoś z takiego zawodu ogarnia sobie towar. Wielu z nich pewnie też zdobyło jakieś kontakty i mają swojego dostawcę. RE: Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - Bogdan Boner - 18.02.2025 Ja wszystko zrozumiem że ktoś może być od czegoś uzależnionym i sobie nie radzić. Ale nic nie usprawiedliwia bycia pod wpływem czegokolwiek jak się prowadzi. I to z takiego powodu "że lubię". No jak tak można? RE: Naćpany gazem rozweselającym dentysta za kółkiem próbował uciec policji - M7G9O - 18.02.2025 (17.02.2025, 00:18)horsii napisał(a): przyznał się do tego, że lubi sobie "powdychać" podczas jazdy. Świetny pomysł, ale kurwa na pustym prywatnym torze Najlepiej jeszcze bez pasów i nie schodząc poniżej 2 stówek na godzinę Jestem fanem selekcji naturalnej |