Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Heluupiarz - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Heluupiarz (/showthread.php?tid=5340)

Strony: 1 2 3

Heluupiarz - snajper - 05.03.2025

Mysle ze nikt juz nie zamowi tego shitu bez sampli,  jak ludzie maja uwierzyc ze teraz bedzie ok ? nie potraficie wstawic zdjecia apvp od paru dni a co dopiero polepszyc produkt hahaha , Srali muchy bedzie wiosna Big Grin

RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 05.03.2025

snajper A skąd ty możesz wiedzieć, że vendor nie zrobi wtedy akcji samplowej? Zresztą może dorzucić do zamówienia osobom, które mają tutaj konto i poprosić o napisanie recenzji.

RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - snajper - 05.03.2025

Lifeisbrutal  A minusik za co ? aa opiowrak na glodzie to minusuje haha Big Grin, podobno miales zawijac sie z tego forum ? chuja prawda to forum to cale twoje zycie , nie masz kolegow , kazdy cie ma za bekse i ciamajde

snajper Po pierwsze rzucasz się na vendora, nie wiedząc jakie ma zamiary dalsze odnośnie sprawdzenie jakości później. Cytując twoje słowa "aa opiowrak na głodzie minusuje haha". To, że mam tramadol nie oznacza, że jestem opiowrakiem a tym bardziej nie na głodzie. Nie znasz mnie nie wiesz w jakim celu zażywam te leki więc dwa w bok ode mnie. I kolejna kwestia to nie jest wątek o tym czy jestem " opiowrakiem " czy też nie.

Lifeisbrutal jprd co za patus opiowrak Big Grin przeciez sam sie chwalisz , ze trampki wpierdalasz dla fazy , a morfina po co ci byla ?  a niech zdychaja wszystkie smiecie opiowraki pluć na nich tfu

RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 05.03.2025

(05.03.2025, 08:03)snajper napisał(a): Mysle ze nikt juz nie zamowi tego shitu bez sampli,  jak ludzie maja uwierzyc ze teraz bedzie ok ? nie potraficie wstawic zdjecia apvp od paru dni a co dopiero polepszyc produkt hahaha , Srali muchy bedzie wiosna Big Grin

Czemu mieli by scamować?

Co to za problem dać więcej substancji aktywnej do mieszanki?

Foty nowych produktów pojawią się niebawem a jak chodzi o sample to @"HighlifeMarket" już sporo tego porozdawał. 

Gdybyś był grzeczny to możliwe, że byś dostał darmową próbkę do zamówienia.

Ale zachowujesz się jak wieśniak...

I ZARAZ JEBANY OPIOWRAK KONFIDENT BEDZIE WOLAL , MANIUSIA LUB TEGO JEBANEGO WOJSKOWEGO KTORY WCZESNIEJ BYL POLICJANTEM ,
ZOBACZYCIE ZE PRZEZ TA KURWE W MUNDURZE TO FORUM UPADNIE , DOBRZE KIEDYS PUDZILLA PISAL O TEJ POLICJNEJ KURWIE

snajper Jebnij się w czółko hellupiarz bo zaraz kolejnego bana wyłapiesz. Pokaż mi gdzie pisałem, że biorę to dla fazy? Akcja z morfiną była dla beki i gdybyś miał rozum to byś wyłapał to. Tym bardziej, że chłopaki z czatu ogarnęli. Zresztą widzisz gdzieś tą morfinę żebym posiadał? Przyjebałeś się jak liść do żaby i kręcisz aferę.

STRASZ DALEJ CWELU BANEM , JPRD NIE KUMASZ ZE JA SRAM NA CIEBEI I NA TE FORUM , ZAMAWIAM TU TYLKO PRODUKTY A TY KURWO SPEDZASZ TU POLOWE ZYCIA ,

HALO EPSIAKOS CWELAKOS DAWAJ BANA , BO CWEL LIFE IS CWEL TAK PISZE

TAK TAK TO JA , KAJA MNIE ROZGRYZLA Big Grin ALE I TAK JEBAC EPSIAKOSA POLICJANTA

snajper Niby srasz na mnie oj. No chyba nie do końca skoro interesujesz się i śledzisz to, że spędzam tu połowę życia.