![]() |
|
Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5344) |
Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Maniek - 05.03.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) ze sklepu Highlife.market RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - doxyou - 06.03.2025 Ja tylko z małą sugestią do sklepu. Skoro poprzednie fiolki nie za bardzo wypaliły, to może tym razem warto by było dać, chociaż szczątkowe info o składzie? Myślę, że ludzie chętniej zamawialiby produkt, w którym wiedzą co siedzi. W tym przypadku właściwie nie wiemy, co ćpamy i to może być trochę odstraszające dla potencjalnych klientów. Przynajmniej info, jaka mieszanka substancji aktywnych tam siedzi i ewentualnie co zmieniło się względem poprzedniego Coco Cherry. Chociażby informacja o tym, czy jest mocniejsze/słabsze/mniej agresywne od tego co do tej pory było, pod tą nazwą mogłaby w czyjejś niepewności przechylić czarę i przekonać go do zakupienia. RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 06.03.2025 Tak czy siak, zajebićie dupny SZACUNECZEK DO SKLEPU @"HighlifeMarket" za to, że tak liczy się z opinią userów, i dba o to by ich towary nie były daremne. Ciekawe jak wypadną teraz te nowe wynalazki, jak nie lubię mixów tak z ciekawości bym zamówiła haha
RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 17.05.2025 Forsik1910 nie rób dupy z gęby - obiecałeś opinie wisienki w tym dziale - ponoć przypadła Ci do gustu ![]() Ja też testowałem - i co mogę napisać? -
Jakieś fatum krąży wokół posiadanej przeze mnie wiśni - tym razem znowu (już drugi raz) - wysypała mi się - całe szczęście to była już końcówka na jakieś 2/3 małe snffy i byłem wstanie ogólnie wyrobić sobie opinie o tym produkcie. Chętnie spróbowałbym jeszcze raz, albo 7 razy
RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 02.06.2025 Zjadłem 5 rolek tego. Czuć trójke i czwórkę. Ogółem na imprezę dobry sort, tylko że ja na imprezach nie biorę tylko w domu. Jest to moim zdaniem produkt z zawyżona ceną. Speed było , trochę libido i nieogar w głowie. Fiolka powinna być za grama w tej cenie. Mi się produkt średnio spodobał. RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Klefedron12345 - 27.10.2025 W ogole tego typu produkty można podawać iv? Rózne sole o roznych aromatach? RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - EmStO - 27.10.2025 No niewiem czy wrzucanie sobie aromatów iv to dobry pomysł . RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Klefedron12345 - 28.10.2025 Próbowałem wszystkich fiolek aromatycznych. Wiśnia jest najlepsza. Jestem zwolennikiem aby sole miały jawny skład. Ewentualnie 2 sole z ukrytym składem. RE: Coco Cherry (NOWA FORMUŁA) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 28.10.2025 Klefedron12345 To tajemnica handlowa High-LifeMarket , tak strzeżona jak przez koncern Coca-Cola przepis na napój.
|