Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. (/showthread.php?tid=5464)

Strony: 1 2

Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - DarkSonia - 27.03.2025

Policjant warszawskiej drogówki został zatrzymany przez funkcjonariuszy Biura Spraw Wewnętrznych Policji. Chodzi o posiadanie narkotyków za co mężczyzna może zostać wydalony ze służby.

[Obrazek: z12313029-AMP-Kontrola-policji-drogowej.jpg]

Do zatrzymania policjanta Wydziału Ruchu Drogowego Komendy Stołecznej Policji doszło w sobotę, o czym poinformował nas czytelnik na Kontakt 24. Mężczyzna został zatrzymany przez funkcjonariuszy Biura Spraw Wewnętrznych Policji komendy głównej w pobliżu miejsca zamieszkania, w czasie wolnym od służby. Jak ustaliliśmy, podczas zatrzymania przy 29-latku znaleziono dwa gramy narkotyków.
- Potwierdzam, że taka osoba została zatrzymana. Mężczyzna posiadał przy sobie środki odurzające - mówi nam młodszy inspektor Robert Szumiata, rzecznik Komendy Stołecznej Policji. I dodaje, że śledztwo w tej sprawie prowadzi śródmiejska prokuratura.
Prokuraturę zapytaliśmy o to, czego konkretnie dotyczy śledztwo i czy mężczyzna usłyszał już zarzuty. Czekamy na informacje w tej sprawie.

[Obrazek: d68bef172bf4edcf799faef7c47743c2.jpg]

Służył w policji od ponad trzech lat

Mężczyzna pełnił służbę od trzech i pół roku. Pracował w Sekcji Kontroli Ruchu Drogowego VII.

Rzecznik KSP zaznaczył w rozmowie z naszą redakcją, że decyzje Rzecznik KSP zaznaczył w rozmowie z naszą redakcją, że decyzje o ewentualnych konsekwencjach służbowych wobec 29-latka będą podejmowane na podstawie ustaleń prokuratorskiego śledztwa. Mężczyźnie może grozić wydalenie ze służby.Rzecznik KSP zaznaczył w rozmowie z naszą redakcją, że decyzje o ewentualnych konsekwencjach służbowych wobec 29-latka będą podejmowane na podstawie ustaleń prokuratorskiego śledztwa. Mężczyźnie może grozić wydalenie ze służby.o ewentualnych konsekwencjach służbowych wobec 29-latka będą podejmowane na podstawie ustaleń prokuratorskiego śledztwa. Mężczyźnie może grozić wydalenie ze służby.

źródło: https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/warszawa-policjant-drogowki-mial-narkotyki-zostal-zatrzymany-st8383028

ode mnie: mężczyźnie może grozić wydalenie ze służby? a nie przypadkiem straszny areszt na dzień dobry, a potem więzienie za posiadanie? ciekawi mnie finał tej sprawy.

RE: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - Rweqerew333 - 27.03.2025

Umorzą postępowanie ze względu na nieznaczną ilość...

RE: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - DarkSonia - 27.03.2025

i pewnie będzie dalej pełnił służbę, bo jest taki zajebisty.

RE: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - Rweqerew333 - 27.03.2025

No w sumie to jakiś cieć z drogówki a znaleźli to gdy nie był na służbie. 

Chociaż oczywiście policja powinna świecić przykładem ale wiadomo jak to jest.

RE: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - Inferno - 27.03.2025

Mam ważniejsze sprawy do roboty niż czytanie tych newsów

Serio czytacie to? Serio żeby to wkleić aż na forum? Jebać się z obrazkami? @@@ nagrody zapomnialem

Wolałbym już jakieś informacje z których czegoś się nauczę poczytać w tym czasie albo zrobić coś konkretnego w domu niż czytać artykul że policjant i to w Warszawie zatrzymany, chuj mu na imieniny, to nic nie zmienia w moim życiu 

Głównie napisałem to bo wkurwia mnie ten spam tymi wiadomościami jak roboty na nagrody...

Aha, dodam że horsiiego newsy są jak najbardziej okej
Praktycznie każdy czytam.
Wniosek? No właśnie.

RE: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - M7G9O - 27.03.2025

Nic mądrzejszego dzisiaj nie przeczytam.

Brawo Infuś.

Sól himalajska w nagrodach dla niusiarzy typu "prowadził samochód pod wpływem oparów że stolca, ujawniono przy nim rozrzutnik gnoju - to ponad 1000 działek dilerskich narkotyku"!

RE: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - DarkSonia - 27.03.2025

Inferno  u ciebie wszystko ok ?
nie ma newsow to źle...
są newsy to źle...
nie wklejam randomowych zatrzymań ciuli z gramem w kieszeni zauważ kochany...
a ostatnio bardzo weryfikuje to co wrzucam, raczej nie do mnie sie powinieneś przyjebać, kuknij na moje "wrzuty" proszę... a jest ich AŻ 6 w tym miesiącu, i zaobacz na jakie tematy, jak one są dla Ciebie małe, to tylko pozdrawiam  Heart

wolisz czytać o typie który wjebał się w drzewo po smyrnięciu amfy? czy zobaczyć co to zjebane państwo ogarnie z policjantem i jego ćpaniem, wydaje mi się to na mmiejscu, zwł że o tego typu newsy prosił mnie sam Maniek

RE: Policjant drogówki zatrzymany. Znaleziono przy nim narkotyki. - Inferno - 27.03.2025

To zróbmy tak

[Obrazek: a5fe871601b6723988f298b122eece5c.jpg]
VS
[Obrazek: 2f7f357abfe0be50092fd18aaed93026.jpg]

W które klikasz?
Albo 

[Obrazek: 0b1a6a0c8c11f19376b4a4f49c1196c2.jpg]
VS
[Obrazek: 9fa5063a9231ff89908910f806a3a235.jpg]

Nie wiem może jestem dziwny ale te newsy są gówno warte. Lepiej jak byście wklejali że świata coś ciekawego niż w Polsce za grama tworzyć tematy, bez przesad.

To nie jest wyczyn na skalę światową i wcale mnie to nie interesuje. Na żywo mam takie newsy bo nie raz widziałem jak kogoś zawijali.

Sonia pisz sobie te newsy, tylko widzisz, Ty nie szukasz newsów ciekawych ale takich aby wkleić cokolwiek, nie jest to klikalne

Szczerze? Zawsze jak te newsy widziałem badziewne to tylko posta tam nabijałem a te ciekawe co mówiłem wyżej to czytam i się wypowiem nawet ale to już nie z chęci nabicia posta a zainteresowania tematem.

A róbcie co chcecie
Forum jest od dyskusji, ze mną wszystko ok. Nie widzę tutaj jakiś kłótni, po prostu wymiana zdań, jeśli to odbierasz inaczej to już twój problem.

Jak nie chcesz to nie klikaj w te newsy i nie czytaj. W czym problem? @@@ nagrody zapomnialem

Tabelki z nowymi postami zajebane tymi newsami, o to też mi głównie chodzi.
Zamiast jakieś konkretne tematy albo ostatnio aktywne to wszystko w tych newsach jebanych

Jak bym kurwa chciał newsy czytać to bym sobie TVN fakty odpalił albo kurwa  TVP 19:30

Tutaj wchodzę w innych celach. Poczytać, produkować się na temat substancji a koło chuja mi lata policjant z gramem.

DarkSonia przejrzałem Twoje wątki z grubsza i masz jakikolwiek temat napisany przez siebie który coś wnosi do tego forum np. na temat bezpieczeństwa BHP, jakiś poradnik, coś innego niż newsy?

Naprawdę nie da się ubogacać tego forum nowymi wątkami np. Z substancjami tylko ładowac te newsy.