![]() |
|
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5473) |
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Maniek - 28.03.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu LSD (Alicja w Krainie Czarów) ze sklepu High-Life.market RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Mglus808 - 28.03.2025 Tak dla ścisłości to jest Alicja w krainie LSD
RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - shaqu245 - 25.04.2025 Ktoś próbował? Możesię podzielić opinią? RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Blade12 - 26.04.2025 shaqu245 Jeszcze nikt chyba nie testował a też jestem ciekaw tego LSD RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Kapitan - 29.04.2025 Napiszę ktoś krótka opinie o działaniu RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - doxyou - 29.04.2025 Kapitan Mam przeciek, że pewien gamoń z czatu wczoraj dostał pakę, między innymi z LSD, także niedługo pewnie będzie recka.
RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Karlik - 02.05.2025 Bardzo dobre można pobierać bez problemu.. Stare dobre kwachy prawdziwe nie jakieś dopalaczowe RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Kapitan - 02.05.2025 Możesz napisać coś więcej ile czas działania itp RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - TheEnd - 03.05.2025 No ale co pisać? LSD jaj LSD. Kto próbował ten wie jak działa... Tutaj książkowo. Prawilne LSD. Piękna bajka. Jeden z najlepszych dragów. Polecam bo jest 🔥 RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Rhymaz - 10.05.2025 Hej, tak się składa że ja jestem starym kwasiarzem i co prawda ze sklepu nie zamawiałem bo mamy zapasy Alicji na rok. Jeśli chodzi o działanie tej substancji no to trzeba brać pod uwagę że po 40-60 minutach od rozpoczęcia ssania i żucia kwacha zaczyna się visual i absurd. Trzeba sobie zarezerwować 6-12h (chyba że ktoś dorzuca). Dobrze by było żeby był ktoś kto nie wrzuca żeby przypomnieć ci rzeczewistosc. Fajnie jest na imprezę wrzucić sobie 1/4. Raz zjadłem 6, trwało to 24 godziny i rwałem trawę z ziemi na kolanach na polu robiąc Rejtana. Jeśli chodzi o visuale to na 1/4 bedzie wszystko troche giętkie, troche pływało Jak więcej to zaczynają się niesamowite kolory a obrazy zaczynają żyć. Fajnie się oglądało internatellar jak już schodziło. Dla mnie kwasior działa jak reset i czysta karta mentalnie. O czym się nie pomyśli to przemyślisz to, poznasz cegłę co do ziarenka piasku w glinie. Jest się również podatnym na sugestie, ktoś może wmówić największy absurd i włącza się panika. Generalnie stan jest bardzo trudno opisywałby natomiast powiedziałbym że doświadczenia są czasem wręcz mistyczne. No i śmiechu co nie miara ![]() Osobiście uważam że jest to najlepsze co może być przez wzgląd jak się czuje później. No i z uzależnieniem ciężko bo robi się bardzo szybko tolerancja więc najlepiej to z 2tyg- miesiąc przerwy. Poza tym nie ciągnie tak bo przecież odpierdala ci po tym jednak trochę i może nie jest to właściwy moment :p Pozdrawiam 🫡 |