![]() |
Pierwsza kreska - Co czułeś? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Pierwsza kreska - Co czułeś? (/showthread.php?tid=5480) Strony:
1
2
|
Pierwsza kreska - Co czułeś? - M7G9O - 29.03.2025 Temacik na krótki opis tego, co czuliście podczas pierwszego razu z twardymi dragami. Tego się nie zapomina, więc myślę, że mogą uruchomić się wam piękne wspomnienia. ![]() RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Rweqerew333 - 29.03.2025 Pierwsza kreska to była jakaś mała laga fety po emce, stąd niezbyt czułem tą fazę - natomiast emka działała zajebiscie - a to tylko pół jakiejś piguły - na techno. Pierwsza kreska kryształu - prawdopodnie 3-cmc - na afterze u mnie w domu jak już się jasno robiło - bauns do jakiegoś techno, uczucie dziwnej fazy (jak dla palacza MJ). Pierwsza kreska koksu - jak bym był miszczem świata, po tym od razu skręciłem lolka i nawijałem jak popierdolony bez bitu XD Pierwszej kreski mefa nie pamiętam... Pierwsza kreska w tym "sezonie" - czyli po dłuższej przerwie od twardszych dragów - trochę ponad rok temu - mefedron - też na techno - jak po koksie - szybszy puls, dopamina wjechała grubo, jedność ze światem, opowiedziałem nowo poznanym znajomym historie całego swojego życia XD Pierwsza kreska kety - wcześniej walnąłem kilka lajnów mefa, po godzince wleciała K, beka z fazy, nogi jak na szczudłach, generalnie też impreza w techno w klubie - pod klubem z ziomkami jointy, beatboxy i nawijka na wolno - nie wiem jakim cudem XD Wtedy poznałem ziomka i bajerke nawinąłem czy brał kiedyś ketamine i jak to się je itd. A miałem akurat gieta no i tak po godzinie się go pytam czy walimy ![]() RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Inferno - 29.03.2025 Chodzi o pierwszy raz z kreską - czy pierwszą z każdą substancją po kolei wymieniać? Może zrobię jak rowerek właśnie ![]() Ale to już jutro na spokojnie bo muszę pomyśleć, niby tego się nie zapomina ale jednak nie jestem pewien ![]() RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - M7G9O - 29.03.2025 A to już wedle uznania ![]() Ale najbardziej jestem ciekawy odczuć po pierwszym zażyciu euforyków/stimów, bez żadnej tolerancji. Zazwyczaj jest to właśnie to uczucie, za którym bezskutecznie gonimy z każdym kolejnym razem. RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Lifeisbrutal - 30.03.2025 Pierwsza kreska? Hm pamiętam, że było to 3-cmc była zima śnieg był i jak zajebałem to śnieg mi się zrównał z parapetem. XD Coś pięknego to było, ogólnie chuj wyostrzone wszystko, pamiętam, że przyjemność w chuj czerpałem z patrzenia na rzeczy w białym kolorze. I ogólnie do tej pory jak się naćpam lubię sobie patrzeć na białą firanke, która wysi. RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Chochlik - 30.03.2025 Ja tego nigdy nie zapomnę - mój pierwszy raz był z cherry coco ze stacjonarki jlna krakowskiej w Tarnowie (tam gdzie komisariat z drugiej strony). Pierwszą linię gdzieśtam wydmuchałem, ale potem mi już weszła. Byłem wtedy po wielu latach ciężkiej depry i walenia jedynie kanna, tych najbardziej syfiastych W jednej chwili uruchomiło mi się normalne, pozytywne myślenie. Pamiętam gadałem bratu, że już zapomniałem że można się tak normalnie czuć, a nie ciągle przybity i bez pomysłu. No i przez to wjebalem się potem w keto na wiele lat eh. Ale tej różnicy w poziomach samopoczucia to już nigdy nie zapomnę. Z drugiej strony, tak normalnie się już teraz czuję, dzięki terapii, na trzeźwo. RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - filat - 31.03.2025 Moja pierwsza substancja był pentedron Posypałem 2x 20 mg na oko jak mnie siekło poczułem ta moc pierwsza w życiu nigdy nie zapomnę tego uczucia wylew dopaminy stymulacja pobudzenie milion rzeczy na raz libido kosmos miałem wtedy 0.5g i 10g hashu połówka atarczyła mi od 20 do 5 rano więcna pierwszy raz jak najbardziej ok do tego było to w gratisie. RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - s1mple - 01.04.2025 Robiłem pompki po jednej kresce , ziom napisał mi że nie mam tak robić bo zawału dostanę nie dej boże xd ale było przyjemnie ![]() RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - filat - 01.04.2025 Co do posta powyżej to aż napisze Też zrobiłem około 20 pompek z dupy na eth catie chyba chuj że całe życie nie umiałem ani jednej po prostu poczułem się atletą z boskim body szczupły itd. Pozdro z fartem. RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - M7G9O - 02.04.2025 Faktycznie, serca lepiej dodatkowo nie obciążać, chociaż sam pamiętam maratony spierdalania przed policją przez całe miasto na pulsie 200. ![]() |