Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pierwsza kreska - Co czułeś? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Pierwsza kreska - Co czułeś? (/showthread.php?tid=5480)

Strony: 1 2

Pierwsza kreska - Co czułeś? - M7G9O - 29.03.2025

Temacik na krótki opis tego, co czuliście podczas pierwszego razu z twardymi dragami.

Tego się nie zapomina, więc myślę, że mogą uruchomić się wam piękne wspomnienia. Big Grin

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Rweqerew333 - 29.03.2025

Pierwsza kreska to była jakaś mała laga fety po emce, stąd niezbyt czułem tą fazę - natomiast emka działała zajebiscie - a to tylko pół jakiejś piguły - na techno. 

Pierwsza kreska kryształu - prawdopodnie 3-cmc - na afterze u mnie w domu jak już się jasno robiło - bauns do jakiegoś techno, uczucie dziwnej fazy (jak dla palacza MJ). 

Pierwsza kreska koksu - jak bym był miszczem świata, po tym od razu skręciłem lolka i nawijałem jak popierdolony bez bitu XD

Pierwszej kreski mefa nie pamiętam... 

Pierwsza kreska w tym "sezonie" - czyli po dłuższej przerwie od twardszych dragów - trochę ponad rok temu - mefedron - też na techno - jak po koksie - szybszy puls, dopamina wjechała grubo, jedność ze światem, opowiedziałem nowo poznanym znajomym historie całego swojego życia XD

Pierwsza kreska kety - wcześniej walnąłem kilka lajnów mefa, po godzince wleciała K, beka z fazy, nogi jak na szczudłach, generalnie też impreza w techno w klubie - pod klubem z ziomkami jointy, beatboxy i nawijka na wolno - nie wiem jakim cudem XD Wtedy poznałem ziomka i bajerke nawinąłem czy brał kiedyś ketamine i jak to się je itd. A miałem akurat gieta no i tak po godzinie się go pytam czy walimy Podobno kultowa Ale się gościu ucieszył, potem mnie przenocował u siebie bo ja miałem iść niby do hostelu akurat.

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Inferno - 29.03.2025

Chodzi o pierwszy raz z kreską - czy pierwszą z każdą substancją po kolei wymieniać? 
Może zrobię jak rowerek właśnie Big Grin

Ale to już jutro na spokojnie bo muszę pomyśleć, niby tego się nie zapomina ale jednak nie jestem pewien Big Grin

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - M7G9O - 29.03.2025

A to już wedle uznania Big Grin

Ale najbardziej jestem ciekawy odczuć po pierwszym zażyciu euforyków/stimów, bez żadnej tolerancji.

Zazwyczaj jest to właśnie to uczucie, za którym bezskutecznie gonimy z każdym kolejnym razem.

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Lifeisbrutal - 30.03.2025

Pierwsza kreska? Hm pamiętam, że było to 3-cmc była zima śnieg był i jak zajebałem to śnieg mi się zrównał z parapetem. XD
Coś pięknego to było, ogólnie chuj wyostrzone wszystko, pamiętam, że przyjemność w chuj czerpałem z patrzenia na rzeczy w białym kolorze. I ogólnie do tej pory jak się naćpam lubię sobie patrzeć na białą firanke, która wysi.

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - Chochlik - 30.03.2025

Ja tego nigdy nie zapomnę - mój pierwszy raz był z cherry coco ze stacjonarki jlna krakowskiej w Tarnowie (tam gdzie komisariat z drugiej strony).

Pierwszą linię gdzieśtam wydmuchałem, ale potem mi już weszła.

Byłem wtedy po wielu latach ciężkiej depry i walenia jedynie kanna, tych najbardziej syfiastych 
W jednej chwili uruchomiło mi się normalne, pozytywne myślenie. Pamiętam gadałem bratu, że już zapomniałem że można się tak normalnie czuć, a nie ciągle przybity i bez pomysłu.

No i przez to wjebalem się potem w keto na wiele lat eh.

Ale tej różnicy w poziomach samopoczucia to już nigdy nie zapomnę. Z drugiej strony, tak normalnie się już teraz czuję, dzięki terapii, na trzeźwo.

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - filat - 31.03.2025

Moja pierwsza substancja był pentedron
Posypałem 2x 20 mg na oko jak mnie siekło poczułem ta moc pierwsza w życiu nigdy nie zapomnę tego uczucia wylew dopaminy stymulacja pobudzenie milion rzeczy na raz libido kosmos miałem wtedy 0.5g i 10g hashu połówka atarczyła mi od 20 do 5 rano więcna pierwszy raz jak najbardziej ok do tego było to w gratisie.

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - s1mple - 01.04.2025

Robiłem pompki po jednej kresce , ziom napisał mi że nie mam tak robić bo zawału dostanę nie dej boże xd ale było przyjemnie Smile,

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - filat - 01.04.2025

Co do posta powyżej to aż napisze
Też zrobiłem około 20 pompek z dupy na eth catie chyba chuj że całe życie nie umiałem ani jednej po prostu poczułem się atletą z boskim body szczupły itd.
Pozdro z fartem.

RE: Pierwsza kreska - Co czułeś? - M7G9O - 02.04.2025

Faktycznie, serca lepiej dodatkowo nie obciążać, chociaż sam pamiętam maratony spierdalania przed policją przez całe miasto na pulsie 200. Podobno kultowa