![]() |
Opowieść o możliwości - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Opowieść o możliwości (/showthread.php?tid=5531) Strony:
1
2
|
Opowieść o możliwości - Metykatykot - 13.04.2025 Opowiem wam historię, a co kto z niej wyciągnie to już indywidualna sprawa, bo historia zmyślona, ale nie niemożliwa
![]() Dedykuję ten wątek wszystkim dobrym ćpunkom auuu ![]() Tytuł: RECHOTANIE W STAWIE PEŁNYM DUCHÓW Gdzieś w odległej krainie mefem i prądem płynącej pojawił się nowy vendor. Miał super produkty, obsługa tiptop. Funkcjonował już jakąś chwilę. Miał w ofercie 2cmc, 2mmc, 3cmc, 3mmc, 4cmc i 4mmc. Wtem na jakimś forum Antek z Karolem wpadli na sprytny plan: Umieli robić strony internetowe, więc zamówili 2mmc, 3cmc i 4cmc, założyli stronę "sklepu" który wypromowali rozsyłając próbki z wcześniej kupionych magicznych kryształkuf. Zdobyli tym niemałe zaufanie i zaczęły się zamówienia. Ale... Jak zamówienia skoro sklep był zmyślony i nie było towaru własnego? To proste: Antek i Karol zbierali zamówienia które realizowali w sklepie "matce" i adresowali do klientów ich wymyślonego sklepu. Wszak obecnie vendorzy nie mają podpisanych samarek własnym logo czy znaków szczególnych. Każdy może dostać pakę i nie wiedzieć skąd tak naprawdę jest na dobrą sprawę. "Interes" się kręcił choć nasi bohaterowie nie wiele zarabiali, ale nie taki był zamysł. Wiedzieli, że w którymś momencie będą musieli zebrać jak najwięcej zamówień i zniknąć bez realizacji, zaszywając się w ciepłych krajach, usunąć jakikolwiek ślad ich obecności poza niesmakiem i rozczarowaniem wśród ludzi. Tak też się stało gdy sklep matka zniknął z rynku. KONIEC Morał? Lepiej ćpunku bądź ostrożny i czujny By nie ocknąć się w scamerskiej chujni ![]() RE: Opowieść o możliwości - M7G9O - 13.04.2025 Dropshipping dragów, tego jeszcze nie grali ![]() Ja bym się obawiał, czy komuś nie podsunąłeś pomysłu ![]() RE: Opowieść o możliwości - DarkSonia - 13.04.2025 ja pierdolę... ALE ZAJEBISTA BAJKA! ja myślę, że zasługuje na post tygodnia! ![]() ![]() ![]() (13.04.2025, 14:44)M7G9O napisał(a): Ja bym się obawiał, czy komuś nie podsunąłeś pomysłu M7G9O skup się ![]() RE: Opowieść o możliwości - kurvvisko - 13.04.2025 Jak dla mnie to idealnie wpasowuje się w sklepy z tego konkurencyjnego, acz żałosnego forum 💁 Acz domyślam się, że nie o to tu chodzi. RE: Opowieść o możliwości - M7G9O - 13.04.2025 DarkSonia Ja jestem skupiony cały dzień. I widzę, że temat zawiera zakamuflowaną sugestię, ale jakoś w nią nie wierzę. ![]() RE: Opowieść o możliwości - DarkSonia - 13.04.2025 OSTATECZNIE: ...pozostał tylko ... szyderczy śmiech, i pozdrowienia z majorki ![]() RE: Opowieść o możliwości - kurvvisko - 13.04.2025 Dobra, ja nie jestem dobry w te gierki, proszę mi natentychmiast rozjaśnić ten temat 😂 RE: Opowieść o możliwości - smakosz - 13.04.2025 ja bym dodał do tej historii żeby mieć oczy szeroko otwarte i do okoła głowy ![]() RE: Opowieść o możliwości - M7G9O - 13.04.2025 O chuj, ale mi odblokowałeś wspomnienie. Kiedyś chciałem sobie wydziarać oczy na karku - Oczy dookoła głowy ![]() RE: Opowieść o możliwości - DarkSonia - 13.04.2025 kurvvisko chodzi o pewne doświadczenia na forum ( niezbyt miłe dla wielu użytkowników, którzy utopili kaskę ) i zostały poruszone czasy obecne... co się dzieje... haha ![]() ![]() ![]() |