Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kra*o*i*.eu - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Kra*o*i*.eu (/showthread.php?tid=5565)

Kra*o*i*.eu - Lifeisbrutal - 23.04.2025

Sklep z którego zamawiałem kratom, zamówienie dotarło w szybkim tempie nie licząc świąt, zamawiane było akurat w tym okresie. Czas dostawy na stronie przewidywany w 12-48h. Mają również inne produkty. Polecam zajrzeć.

RE: Kra*o*i*.eu - Kapitan - 23.04.2025

Też się skusze chyba na ten krarom napisz recke Lifeisbrutal ile trzeba tego wsiąść ile działa itp

RE: Kra*o*i*.eu - Lifeisbrutal - 23.04.2025

Kratom White Bali, zamawiane 50g. 
Dawkowanie zacząłem od 2,53g rozpuszczone w herbacie, łatwo się rozpuszcza, ale kolor odrażający do wypicia ( taki mocno zielony, jakby nie wiem ktoś narzygał). XD

Jeśli chodzi o smak to jest okej, da się normalnie wypić bez krzywienia, co jakiś czas warto sobie to przemieszać tym bardziej przy końcówce picia aby wypić wszystko i nic nie marnować. 
Po przyjęciu 2,53g poczułem, że ból szczęki mięśni itp nagle odszedł pojawił się fajny chillout, ale miałem jakiś niedosyt więc po godzinie zrobiłem drugą herbatę i wsypałem 2,20g czyli łączna dawka po skomulowaniu się była 4,73g czyli prawie 5g przyjęte bez tolerki na opio.
 Tutaj już efekty się nasiliły poczułem spokój, odprężenie i lekkie obciążenia powiek tak jakby mnie brało na spanie, więc nie wahając się długo położyłem się i obudziłem po jakiś dobrych dwóch godzinach.

Wstałem wypoczęty w dobrym humorze, ale działania przeciwbólowego kratomu już nie odczuwałem dlatego całkiem niedawno zrobiłem sobie herbatkę i przyjąłem 2g coś dokładnie już nie pamiętam ile, wypiłem ze smakiem, zjadłem sernika i postanowiłem położyć się na łóżku.

Ogólnie teraz co odczuwam to też duży spokój, odprężenie, otwartość na rozmowę, lekka senność mnie bierze więc zrobiłem sobie kawy by nie zasnąć bo nie chce marnować tego fajnego uczucia na spanie choć śpi się po tym bardzo dobrze.

Teraz jeśli chodzi jeszcze o efekt przeciwbólowy czy znieczulenia to przy chodzeniu czuje, że mam takie lekkie- miękkie nogi w kolanach co dla działania opio jest normalne. No na ten moment mogę tyle napisać.

RE: Kra*o*i*.eu - Kapitan - 23.04.2025

Mam pytanie ten krarom pobudza lekko czy nie czy działa ja opio?

RE: Kra*o*i*.eu - Lifeisbrutal - 23.04.2025

No ta odmiana ma akurat pobudzać, na mnie działa bardziej na zamułe, ale ja nie mam tolerki na opio a prawie 5g przyjąć bez tolerki to też nie jest mało. Ale fakt bardzo kreatywne myślenie ma się po tym. Kapitan

RE: Kra*o*i*.eu - ledzeppelin3 - 26.04.2025

Czerwony zamula 
Zielony ma posrednie efekty 
Biały najbardziej po udający 

Dawki 3 _ max 5 gram na start 

Też.polecam sklep.

RE: Kra*o*i*.eu - EmStO - 15.09.2025

Witam Państwa.
Przedstawiam Czeski Smart shop gdzie dostałem fajne palonko xD
THC-X 3000
[Obrazek: IMG-20250914-083610.jpg]
THC-r
[Obrazek: IMG-20250914-083658-1.jpg]

Po 5 g tego było.
Na wstępnie powiem, że byłem bardzo mile zaskoczony tym.
Co do samego sklepu kontakt dobry nawet w weekend Smile
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja oraz wysyłka Smile
Wysyłają na różne metalowe skrzynki Smile
Bardzo tania i szybka wysyłka .
Niebawem pojawią się opinie tego weedu  😵👾

Polecam człowieka !!