![]() |
|
Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 (/showthread.php?tid=5577) Strony:
1
2
|
Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Lifeisbrutal - 25.04.2025 ![]() Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Chochlik - 25.04.2025 Ja miałem 4 kotki - już zostały dwa. Jakaś kurwa w okolicy prawdopodobnie morduje zwierzęta, bo to niemożliwe żeby tak zaginęły w ciągu dwóch tygodni po sobie. Plus nie wychodzily praktycznie poza ogrodzenie. Myślę nad zakupem gpsa dla dwóch pozostałych i namierzenenie kurwy. RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Lifeisbrutal - 25.04.2025 Mam 3 koty i moje koty to zdecydowanie ciepluchy i nie ciągnie je na dwór tym bardziej, że są wykastrowane. Raz na jakiś czas Kuba ( mój kot chodzi wokół podwórka na szelkach ze mną bo lubi. ) Ale luzem nie wyobrażam sobie ich gdziekolwiek puścić bez mojej opieki.. chyba bym się zapłakał gdyby mi zginął któryś z nich. RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Metykatykot - 25.04.2025 Lajfik literówka w tytule ![]() Nie mam. Ale marzę, że kiedyś będę miał psa. Takiego zajebistego przyjaciela któremu będę najlepszym panem na świecie Mimo, że uwielbiam koty, to wiem, że muszę odkupić swoje winy z młodości
RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Inferno - 25.04.2025 Ja swojego nauczyłem tak: wołam go na podwórku: chodź pimpek! on przychodzi, pogłaskam go Mówie, co? idziesz do domu? i i idzie ze mną podchodzi do miski, nie zacznie jeść dopóki mu nie dosypie troszkę karmy, to tak jak by on chciał żebym ja mu dopiero dał - mimo że ma muszę mu dawać mniej aby nie zostawiał, Kochany kotek. Rano wstajemy, budze go, mówie dawaj dawaj ładna pogoda idziemy na dwór a on za mną idzie normalnie\ I nikt mi nie wmówi że koty nie rozumieją gestów łączonych ze słowami ![]()
RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Rweqerew333 - 25.04.2025 Widzę, że sami kociarze. Ja mam psa. ![]() pies
RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Lifeisbrutal - 25.04.2025 (25.04.2025, 15:50)Inferno napisał(a): Ja swojego nauczyłem tak: wołam go na podwórku:Aww piękna ♥️ RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Chochlik - 25.04.2025 Ej a miał ktoś kiedyś świnkę getyńską? Bo rozważam zakup. RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - doxyou - 25.04.2025 Nie mam na stale, ale z pytaniem wiąże się ciekawa historia. Mieszkanie nade mną mieszka menelaus, typowy pijaczyna, który albo śpi pod sklepem, albo u siebie w progu. Menelaus jest niestety właścicielem kota, którego prawdopodobnie w ogóle nie karmi. Kot przyłazi do mnie codziennie na michę i trochę posiedzieć (w sumie to pewnie większość dnia spędza u mnie) skacząc przez 2 balkony. Czasami wracam do domu, a on już czeka przed drzwiami balkonowymi i robi koncert, bo jest głodny.
RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Kapitan - 25.04.2025 Pupila aktualnie żadnego nie mam ale w przyszłości chce wziąć pitbulla |