Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 (/showthread.php?tid=5577)

Strony: 1 2

Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Lifeisbrutal - 25.04.2025

[Obrazek: Screenshot-20250331-154957.jpg]

Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Chochlik - 25.04.2025

Ja miałem 4 kotki - już zostały dwa.

Jakaś kurwa w okolicy prawdopodobnie morduje zwierzęta, bo to niemożliwe żeby tak zaginęły w ciągu dwóch tygodni po sobie. Plus nie wychodzily praktycznie poza ogrodzenie.

Myślę nad zakupem gpsa dla dwóch pozostałych i namierzenenie kurwy.

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Lifeisbrutal - 25.04.2025

Mam 3 koty i moje koty to zdecydowanie ciepluchy i nie ciągnie je na dwór tym bardziej, że są wykastrowane. Raz na jakiś czas Kuba (  mój kot chodzi wokół podwórka na szelkach ze mną bo lubi. )
Ale luzem nie wyobrażam sobie ich gdziekolwiek puścić bez mojej opieki.. chyba bym się zapłakał gdyby mi zginął któryś z nich.

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Metykatykot - 25.04.2025

Lajfik literówka w tytuleTongue

Nie mam. Ale marzę, że kiedyś będę miał psa. Takiego zajebistego przyjaciela któremu będę najlepszym panem na świecieBig Grin

Mimo, że uwielbiam koty, to wiem, że muszę odkupić swoje winy z młodościWink

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Inferno - 25.04.2025

Ja swojego nauczyłem tak: wołam go na podwórku: 

chodź pimpek!
on przychodzi, pogłaskam go

Mówie, co? idziesz do domu? i i idzie ze mną
podchodzi do miski, nie zacznie jeść dopóki mu nie dosypie troszkę karmy, to tak jak by on chciał żebym ja mu dopiero dał - mimo że ma

muszę mu dawać mniej aby nie zostawiał,
Kochany kotek. 

Rano wstajemy, budze go, mówie dawaj dawaj ładna pogoda idziemy na dwór a on za mną idzie normalnie\
I nikt mi nie wmówi że koty nie rozumieją gestów łączonych ze słowami Smile

[Obrazek: 6b519a1d5714e8e634ad544dbb5c3b5f.jpg]

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Rweqerew333 - 25.04.2025

Widzę, że sami kociarze.

Ja mam psa.

[Obrazek: all.png]
pies

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Lifeisbrutal - 25.04.2025

(25.04.2025, 15:50)Inferno napisał(a): Ja swojego nauczyłem tak: wołam go na podwórku: 

chodź pimpek!
on przychodzi, pogłaskam go

Mówie, co? idziesz do domu? i i idzie ze mną
podchodzi do miski, nie zacznie jeść dopóki mu nie dosypie troszkę karmy, to tak jak by on chciał żebym ja mu dopiero dał - mimo że ma

muszę mu dawać mniej aby nie zostawiał,
Kochany kotek. 

Rano wstajemy, budze go, mówie dawaj dawaj ładna pogoda idziemy na dwór a on za mną idzie normalnie\
I nikt mi nie wmówi że koty nie rozumieją gestów łączonych ze słowami Smile

[Obrazek: 6b519a1d5714e8e634ad544dbb5c3b5f.jpg]
Aww piękna ♥️

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Chochlik - 25.04.2025

Ej a miał ktoś kiedyś świnkę getyńską? Bo rozważam zakup.

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - doxyou - 25.04.2025

Nie mam na stale, ale z pytaniem wiąże się ciekawa historia.

Mieszkanie nade mną mieszka menelaus, typowy pijaczyna, który albo śpi pod sklepem, albo u siebie w progu.
Menelaus jest niestety właścicielem kota, którego prawdopodobnie w ogóle nie karmi.

Kot przyłazi do mnie codziennie na michę i trochę posiedzieć (w sumie to pewnie większość dnia spędza u mnie) skacząc przez 2 balkony.
Czasami wracam do domu, a on już czeka przed drzwiami balkonowymi i robi koncert, bo jest głodny. Big Grin

RE: Czym masz jakiegoś swojego pupila? Lub chciałbyś mieć? Pochwal się tutaj 25/04/25 - Kapitan - 25.04.2025

Pupila aktualnie żadnego nie mam ale w przyszłości chce wziąć pitbulla