![]() |
|
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków (/showthread.php?tid=5591) |
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Rweqerew333 - 28.04.2025 Źródło: https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci/259735,CBSP-uderza-w-gang-powiazany-z-pseudokibicami-Zabezpieczono-ponad-100-kg-narkoty.html Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich. Funkcjonariusze zabezpieczyli ponad 100 kilogramów substancji psychotropowej 3-CMC (klofedron). To ilość, z której można było przygotować ponad 400 tysięcy porcji dilerskich o czarnorynkowej wartości sięgającej 4 milionów złotych. Narkotyki miały trafić na rynek województwa podkarpackiego. Działania były częścią szerszego śledztwa nadzorowanego przez Małopolski Wydział Zamiejscowy Prokuratury Krajowej w Krakowie, który bada działalność gangu zajmującego się handlem narkotykami na dużą skalę. Zatrzymani usłyszeli już zarzuty popełnienia przestępstw narkotykowych. Decyzją sądu, wobec jednego z podejrzanych został zastosowany izolacyjny środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania. To kolejna odsłona działań wymierzonych w pseudokibiców działających na pograniczu świata przestępczego. Funkcjonariusze CBŚP z Rzeszowa oraz Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, zapowiadają dalsze uderzenia w struktury przestępcze działające pod przykrywką „kibicowania”. ![]() ![]()
RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Kapitan - 28.04.2025 Tyle kryształu poszło się jebać RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Czeslawo - 28.04.2025 Rweqerew333 Jest moja "ulubiona formułka", fetysz psów: "Funkcjonariusze zabezpieczyli ponad 100 kilogramów substancji psychotropowej 3-CMC (klofedron). To ilość, z której można było przygotować ponad 400 tysięcy porcji dilerskich o czarnorynkowej wartości sięgającej 4 milionów złotych. Narkotyki miały trafić na rynek województwa podkarpackiego" Sprawdzałem, czy jest gdzieś wyjaśnienie, ile to jest faktycznie, czy „porają dealerska” to 100mg, 200mg, może 0,5g, nigdzie nie ma "słowniczka pojęć" co psy mają na myśli… więc dalej psy zostają psami, a ludzie robią swoje. Posłużę się słowami "wielkiego Polaka" biznesmena i… duchownego Rydzyka: „Alleluja i do przodu!”.
RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - moher - 28.04.2025 W końcu się dowiedziałem ile to jest porcja. 100000 g : 400000 daje nam 250 mg. Taka dobra bombka,a sniffem to już niezły wąż Poprawcie mnie jeśli się mylę RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Czeslawo - 28.04.2025 moher Nie o tym mówię, bo to oczywiste, że można wyliczyć to, używając podawanej matematyki... mówię o pojęciu "porcja/działka dealerska". Nie ma jednej ujednoliconej gramatury, tu na przykład 250 mg, gdzie indziej może być 300 mg, a ktoś sobie rzuca luźno np. 125 mg. Mówię o tym, że podając fałszywe słownictwo, można dowolnie manipulować danymi i ilościami, które mają z jednej strony szokować opinię publiczną, oraz dawać przełożonemu pretekst np. do przyznawania premii za "wielkie uznanie w zwalczaniu narkomanii". A tak naprawdę ludzie siedzący po różnych stronach tej branży śmieją się, że oni organizują takie przedstawienie cyrkowe. RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Lifeisbrutal - 29.04.2025 Przypomina mi to sort atoma z początków mojego zamówienia teraz aka enzo. RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - moher - 29.04.2025 Czesławo, ojcze nauczycielu, nasz przewodniku i liderze dziękuję że zaszczyciłeś mnie takim sprostowaniem. Łaska spłynęła na mohera, więc czas na drugą nartę. Sniiiiiiiiiiffffff. Łosz kurwa, uuuuu, czekaj..... Ok , weszło jak w masełko. Ale tak poważnie, jest tak jak piszesz. Socjotechnika informacyjna niezmiennie od lat w mediach RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Chochlik - 29.04.2025 KLOFEDRON? Wtf RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - Blade12 - 29.04.2025
RE: CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków - horsii - 29.04.2025 Klofedron to formalna nazwa dla 3-cmc używana za granicą. Jak widać nie przyjęło się tam "metaclephedrone" które ma znacznie więcej sensu. |