![]() |
|
Chcesz benzo u partnerów? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Chcesz benzo u partnerów? (/showthread.php?tid=5596) |
Chcesz benzo u partnerów? - doxyou - 30.04.2025 #### ANTKIETA ####
Zakładam wątek w formie listu otwartego do naszych dwóch wiodących sklepów, mając na uwadze ilość od dawna przewijających się głosów społeczności w tym temacie. Oczywiście benzo/rc benzo jest w ofercie u zagranicznych partnerów, ale osobiście wolałbym dać zarobić naszym polskim vendorom, mieć paczkę za kilka dni od zamówienia i nie martwić się jej ewentualnym zatrzymaniem na granicy. Końcowo oczywiście na decyzję vendorów wpływ będzie miało znacznie więcej zmiennych niż tylko popyt, ale myślę, że jednoznaczne wyrażenie takiej chęci przez odpowiednią ilość osób w wątku zbiorczym, będzie dobrą podstawą do rozpoczęcia rozmowy z Esco czy Highlifem. RE: Chcesz benzo u partnerów? - horsii - 30.04.2025 Zeby vendorowi sie to opłacało faktycznie, to nie ma mowy aby sprzedawali te tablety które są dostepne w necie - są zajebiscie drogie nawet w hurcie. Za proch się nie wezmą bo to za duży przypał. Niewatpliwie z jeden z nas jest obeznany dobrze w tajnikach robienia r-rów benzodiazepinowych w glikolu ale nie brakuje idiotów którzy postanowią sobie na nóż nabrać prochu i wsadzić do ryja. Wiec jeśli nie proch ani nie gotowe tablety, to musieliby własne tablety wybijać. Czy byłoby na to wystarczajaco duzo klientow, podczas gdy wiekszsc bylaby zapewne zadowolona z apteczniaków? No nie wiem. A poza tym to czasy etizolamu który był wszechstronnym benzo dla każdego, również dla człowieka pracującego - bo trwał 6 godzin a nie 60 i nie był jakimś wybitnie amnezyjnym przypałogennym rozpierdalaczem - się skonczyły. Co prawda są inne teraz benzosy dostępne ale jednak...Ja owszem bym chetnie zobaczył rc benzo, najlepiej w prochu... ale no mówie tylko jak to pewnie bedzie
RE: Chcesz benzo u partnerów? - TheEnd - 30.04.2025 Clonazolam u bolc**mi** rozwalą system. Naprawdę mocne. Jedna robi jak 3-4 apteczne. Kozak. Przydałby się u kogoś z naszych partnerskich taki. RE: Chcesz benzo u partnerów? - Inferno - 01.05.2025 Ja bym chciał cokolwiek. Benzo apteczne jak np. za opakowanie 250zl można kupić Xanax 50 TAB. I podzielić je na paczki Po 1/3/5/10 szt. I sprzedaż w w takim małym detalu. Oczywiście 250:50 i w tych cenach. No nic to tylko propozycja czy się to opłaca vendorom to już oni niech podejmują decyzję. (30.04.2025, 19:40)horsii napisał(a): Zeby vendorowi sie to opłacało faktycznie, to nie ma mowy aby sprzedawali te tablety które są dostepne w necie - są zajebiscie drogie nawet w hurcie. Pamiętam Twoja przygodę z palcem i trochę etizolamu prochu i ziomkmem z pracą jego Stary masz rację, proch odpada chyba ![]() Ja jestem w 150% za aptecznym a 50% za RC, takie porównanie. Wolę apteczne. Nigdy dobrze RC benzo się dla mnie nie kończyło. Do dziś nie mogę znaleźć 3 tabletek do schowałem jak miałem 4 sztuki od designera pyrazolamu Tak fajnie się poczułem i misje wkręciłem żeby nikt nie ukradł trzeba dobrze schować. No nie ma. RE: Chcesz benzo u partnerów? - Kapitan - 01.05.2025 No właśnie przecież benzo jest może nie u partnerów a u Bolka jest clonazolam w tabsach RE: Chcesz benzo u partnerów? - horsii - 01.05.2025 I weź pod uwage że etizolamu dawno nie ma. Niektórzy mówią że bromazolam stał sie nowym etizolamem pod wzgledem generalnego zastosowania. Jasne, poniekąd, ale właściwosci za chuj nie ma takich samych, jest o wiele bardziej amnezyjny i ogólnie ma o wiele cięzsze jebniecie, jest bardziej przypałowy. Z kolei obecnie dostępne pochodne etizolamu takie jak deschloroetizolam to po prostu slaby badziew. Gdzies widziałem metizolam, który jest taką nawet-nawet rozsądną pochodną eti z tego co słyszalem, ale na chwile obecną pozyskać to w ilościach takich żeby było na sklep, mogłoby byc trudne. Tylko avizafone mi jeszcze przychodzi na myśl, z rzeczy mogących nadawać się do tych zastosowań, to jest inaczej pro-diazepam, w całosci metabolizuje sie do diazepamu. RE: Chcesz benzo u partnerów? - Chochlik - 01.05.2025 Etizolamu już nie ma? Jprdl miałem to gówno kiedyś w płynie ale zgubiłem oczywiście buteleczkę w akcji. Rok 2018. Mogłem tego dnia trafić do więzienia, ale ćpunski fuks zwyciężył. RE: Chcesz benzo u partnerów? - horsii - 01.05.2025 znaczy no jak poszukasz to gdzieś jest na pewno, ale w chuj drogo, i nie ma go tak dużo. mówiac nie ma, to mam na mysli że nie jest powszechnie dostępny za grosze jak kiedyś (pomijam już status legalnosci). RE: Chcesz benzo u partnerów? - Inferno - 04.05.2025 hejads |