Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Cannabis420.org (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Wątek: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5603)

Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - Maniek - 02.05.2025

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Moon Rock (30% THC) ze sklepu Cannabis420.org

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - Różoweokulary - 09.06.2025

Moon Rock to moje ulubione zioło, odprężenie po tym ziółku to czysta bajka. Jest to konkretna odmiana marihuany dość silna co sprawia, że każda sesja z nią powoduje mocne odprężenie i relaks. Zawartość THC naprawdę daje dużego kopa.

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - terminatora - 04.09.2025

Cze ja i ten sort to samo jest pali mnie to ja palę to Big Grin tak mocne że lata mi nochal sam smak tego jest taki w bongu pali się od 3 dni cały czas jest dobrze czuję smak na gardle dobrego sqna nawet nie patrzę ilę palę leci buch następny od razu po tym i nie ma końca palenie schodzi fajnie się jara samemu oczywiście i nie wychodzę z domu mam jeszcze jedną odmianę zaraz ją opisze ta jest super polecam gorąco palacze będą zadowoleni

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - skorowidz - 26.09.2025

Moon Rock od Cannabis420  ilośc 10 g tyle zamówiłem paczka przyszła w kilka dni zapakowana mocno i szczelnie odebrałem ją odrazu się za nią zabrałem palenie suche i mocne topy duże i fajnie się je dotyka pachną bardzo mocno to jedno z najlepszych paleń od gr8 po buchu usiadłłem na krześle i odpaliłem androida na którym gram w gry przez 2h buchy co 30 minut palenie wydajne mocno i daje się do blantów idealnie i do bongo które palę potem libido mi podskoczyło i chce mi się jeść gastrofaza mocna Smile palenie bardzo mocne oceniam na 10

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - Daolar - 19.11.2025

Jestem z tego zadowolony dostaje pakę a w niej 3 odmiany najlepszego sortu vendor spisuje się znakomicie, żadnych shiz sam relax bardzo lubię takie odmiany 100% mocy to jest to ! Wdzięczny za towar pozdrawiam

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - DZIESIĄTKA - 22.11.2025

To też mocarz bardzo fajnie się pali trochę mocniejszy od osiedlowych THC wiem tyle ile lat mam bo jaram od kad pamiętam bardzo dobry sort fajny do sprzedaży jak i palenia Smile

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - Blade12 - 22.11.2025

DZIESIĄTKA zdjęcie daj tego moonrocka bo tak to każdy może pisać

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - skorowidz - 22.11.2025

Dostaje dużo tyle ile chce, chcę to mieć tylko to co mam mieć tyle ile mam tylko tyle dam ile trzeba mieć sporo swojej gotówki wydam tu i tam chcę to mieć to samo co inni mam to co chcę i tyle dam ile mam to jest moje i tylko moje mam swój zapas i swoich klientów chcę to mieć i to co dam to mam mieć i chcę to mam to małe i to chcę mieć dziękuję za wszystko Hej to ja swój użytkownik od zawsze są mili do mnie i tylko przypominam sobie ile io znaczy mieć mnie takiego xd dobry chłopak jest swój.

RE: Moon Rock (30% THC) - Opinie o produkcie - Zaca - 06.12.2025

Przekonałem się o tym że to dobry sort oceniam sobie to na spokojnie dwa buchy dają ziomkowi w chuj śmieszną fazę ja potem palę chodź już próbowałem wczoraj w pracy dziś muszę coś zrobić i dopiero mogę jarać wziąłem jeszcze jedna odmianę opiszę dziś pozdrawiam