![]() |
|
Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji (/showthread.php?tid=5648) Strony:
1
2
|
Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - filat - 12.05.2025 Co ja takiego napisalem ze ten zlowieszczy palec az was tak krztyka zeby nacisnac hieny wredne dwulicowe jakies te forum no ja nie wierze jak ja tu wygladam na tym forum zwyciezca postow i 30 reputacji jakos a mam 9 no jak tak mozna ludzie szanujmy sie to wielca droga bedzie wam dana tak to loza dla nie licznych Hell Yeah RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Lifeisbrutal - 12.05.2025 filat Nie miałeś 30 punktów reputacji tylko 23 punkty od samego początku z czego masz 14 od samego początku minusów, więc o czym ty gadasz? RE: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - kej9 - 12.05.2025
RE: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - hulerkfow23 - 12.05.2025 filat jak ty nawet nie umiesz pisać po polsku człowieku. Wiadomo po co tu jesteś i twój bulwers tylko pogarsza całą sytuację. RE: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - Lifeisbrutal - 12.05.2025 +1 hulerkfow RE: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - Epsiakos - 12.05.2025 (12.05.2025, 12:44)filat napisał(a): Co ja takiego napisalem ze ten zlowieszczy palec az was tak krztyka zeby nacisnac hieny wredne dwulicowe jakies te forum no ja nie wierze jak ja tu wygladam na tym forum zwyciezca postow i 30 reputacji jakos a mam 9 no jak tak mozna ludzie szanujmy sie to wielca droga bedzie wam dana tak to loza dla nie licznych Hell Yeah Można po Polsku ? czy tobie też tranalator źle tłumaczy ? RE: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - doxyou - 12.05.2025 Witam siusiaczki. Poniżej zostawiam objaśnienie posta filat . Nie dla plusów, a dla sławy ![]() Podmiot liryczny wyraża frustrację i niezadowolenie z sytuacji, w której się znalazł. Można zauważyć kilka kluczowych elementów, które pomagają zrozumieć jego emocje i myśli Poczucie niesprawiedliwości: Podmiot liryczny czuje się niedoceniany i zlekceważony, co wyraża poprzez stwierdzenie, że "ten złowieszczy palec" go krytykuje. To może sugerować, że czuje się atakowany lub oceniany w sposób, który uważa za niesprawiedliwy Krytyka społeczności: Wspomnienie o "hienach wrednych dwulicowych" wskazuje na negatywne postrzeganie innych użytkowników forum. Podmiot liryczny wydaje się być rozczarowany postawami innych, co może sugerować, że czuje się osamotniony w swoich poglądach lub doświadczeniach. Apel o szacunek: W końcowej części wiadomości podmiot liryczny nawołuje do wzajemnego szacunku, co sugeruje, że pragnie bardziej pozytywnej i wspierającej atmosfery w społeczności. Użycie frazy "to wielka droga będzie wam dana" może być interpretowane jako nadzieja na lepsze relacje między użytkownikami. Ironia i sarkazm: Użycie wyrażeń takich jak "Hell Yeah" na końcu może sugerować, że podmiot liryczny stosuje ironię, co może być sposobem na wyrażenie swojego rozczarowania w bardziej lekki sposób. RE: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - Metykatykot - 12.05.2025 Bądź filatem Napisz to: Co ja takiego napisalem ze ten zlowieszczy palec az was tak krztyka zeby nacisnac hieny wredne dwulicowe jakies te forum no ja nie wierze jak ja tu wygladam na tym forum zwyciezca postow i 30 reputacji jakos a mam 9 no jak tak mozna ludzie szanujmy sie to wielca droga bedzie wam dana tak to loza dla nie licznych Hell Yeah Następnie wejdź na: https://ikorektor.pl/ Wklej, popraw i skopiuj Przyjdź na forum z uśmiechem i pozytywną energią Wklej w post to: Co ja takiego napisałem, że ten złowieszczy palec aż was tak krztyka zeby nacisnąć? Hieny wredne, dwulicowe, jakieś to forum. No, ja nie wierze, jak ja tu wyglądam na tym forum, zwycięzca postów i 30 reputacji jakoś, a mam 9. No, jak tak można? Ludzie, szanujmy się to wielka droga będzie wam dana, tak to loza dla nielicznych. Hell Yeach. RE: Dlaczego dostaję ujemne punkty reputacji - doxyou - 12.05.2025 Nawet Ikorektor wymiękł i mimo wszystko średnio da się zrozumieć. To już jest wyższa szkoła jazdy
RE: Piwko - filat - 14.05.2025 Dzis sa moje urodziny xD oby paczka przyszla bo mnie szczysci co mi jedynie alko ma pozostac lubelska orzechowa wypita na ex dala sredni efekt napierdolu... To ile ja mam wydac za najeb 50 zl ? |