![]() |
|
Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 (/showthread.php?tid=5721) Strony:
1
2
|
Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Lifeisbrutal - 07.06.2025
RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Metykatykot - 07.06.2025 Osoby na które zawsze mogę liczyć, zawsze dawały mi szansę nawet jeśli zawiodłem po raz 10000 i we mnie wierzą to mama, rodzeństwo i jeden ziomek co się znamy od dziecka (wisze mu z 2k erło, a i tak wiem, że zawsze coś pomoże finansowo )
RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Lifeisbrutal - 07.06.2025 Jedyna osoba na którą mogę liczyć teraz to moja kobieta daje mi dużo wsparcia pod każdym względem. Babcia to druga osoba też mi dużo w życiu pomogła. A no i koty też mi dają w jakiś tam sposób wsparcie jak czuje źle się psychicznie. RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Chochlik - 07.06.2025 Ja mam bardzo dużo osób i grupki wsparcia, różne fora, chaty - zawsze jak się gorzej czuję to mam gdzie napisać. Bo w domu matka i brat zawsze wychodzą z pokoju jak mówię, że mi źle albo powtarzają, że ja się źle czuję "jak zwykle". Bardzo mnie to rozczarowuje, bo sami powinni najlepiej wiedzieć, chorując na te same rzeczy co ja. RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Lifeisbrutal - 07.06.2025 No to powiem ci chochlik, że masz dość toxic brata i matkę skoro tak ci mówią. RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Intruzik - 07.06.2025 Ja to sam zostanę i sobie powiem o jezu co ja ze swoim życiem robie. I momentalnie motywacja. Tylko w różne strony i złe i dobre. (07.06.2025, 05:30)Lifeisbrutal napisał(a): Jedyna osoba na którą mogę liczyć teraz to moja kobieta daje mi dużo wsparcia pod każdym względem. Babcia to druga osoba też mi dużo w życiu pomogła. A no i koty też mi dają w jakiś tam sposób wsparcie jak czuje źle się psychicznie. Też tak mówiłem ale pamiętaj Mama czy Babcia przede wszystkim ale Kobieta zaraz po, nigdy odwrotnie. Mam nadzieję, że choć Ci się uda porządna - ale to też trzeba od siebie dawać wiadomo. Szczęścia (07.06.2025, 09:16)Chochlik napisał(a): Ja mam bardzo dużo osób i grupki wsparcia, różne fora, chaty - zawsze jak się gorzej czuję to mam gdzie napisać. No tak ale co Ty im powiesz, że to od dragów? Czy tam zjazd lub dochodzenie do siebie? Może wiedzą. I takim sposobem próbują Cię z tego jakoś jeszcze wyciągnąć, że sam zawalczysz o rodzinę a oni tak tylko udają? Kto wie. Miałem taki przypadek. Tylko zakończyło się to pogodzeniem się, że ja przestanę jak przestanę albo nie dam rady. RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Chochlik - 07.06.2025 (07.06.2025, 09:19)Lifeisbrutal napisał(a): No to powiem ci chochlik, że masz dość toxic brata i matkę skoro tak ci mówią. No shit Sherlock RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - kurvvisko - 07.06.2025 Mam kumpelę i mam kumpla, aczkolwiek z dystansem. RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - Czeslawo - 11.06.2025 Lifeisbrutal Staram się nie mieć trudnych chwil, ale wiadomo życie pisze różne scenariusze, więc nie obarczam nikogo z bliskich swoimi ewentualnymi problemami, raczej w drugą stronę staram się być „dostępny”, jeśli ktoś z bliskich jej potrzebuje. Ogólnie mam psychę bardzo silną, ale po jakimś tam pojedynku (w ramach szermierki na pięści) zamiast zjazdu nastroju włączą mi się „Explosion”. Zamiast pocieszać trzeba stopować. RE: Czy masz osobę, która cię wspiera w trudnych chwilach? Jeśli tak to kto to jest? 7/06 - DarkSonia - 14.06.2025 Moja mama, chociaż ostatnio to ja ją wspieram bo jest ciężko chora - ale nie ważne, z nią zawsze mogę sobie pogadać o wszystkim. i moja koleżanka P. z nią to w ciemno lece we wszystko. Gdyby nie ona została by moja psinka Zuska. Najwierniejszy skarb na świecie
|