![]() |
|
Gelato - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Cannabis420.org (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Gelato - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5763) |
Gelato - Opinie o produkcie - Maniek - 13.06.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Gelato ze sklepu Cannabis420.org RE: Gelato - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 13.06.2025
RE: Gelato - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 23.06.2025 Z tą odmianą miałem pierwszy raz do czynienia. Topy ładne tak jak na zdjęciu się prezentują, zapach dość wyczuwalny. Lufka Galeto i jesteśmy zadowoleni z całego świata. Świetnie podnosi nastrój i stan w którym aktualnie się znajdujemy. Wiadro z galeto to już inny wymiar rzeczywistości tutaj moc przybiera na sile i jak ktoś nie ma tolerancji to ładnie go poskłada to zioło. RE: Gelato - Opinie o produkcie - Daolar - 03.09.2025 super stuff jest mocny tyle ile chcę tyle dam tu daję 5 bo mam fazę po pachy jestem zjarany tak mocno że chodzę na odwrót po sali jadę na zjazd biorę tego tyle ile trzeba mi na cały wyjazd i mam to co chcę do tych samych pak mam swoje zastępy w tym mam też swój udział w zarobku z tego zarobię swoje dam tobie vendor + za górkę do zamówienia sort jest drogie ale dobre palenie oczywiste 100% . Jestem tym zachwycony palenie na 5+ tyle odemnie
RE: Gelato - Opinie o produkcie - AniaCz - 03.09.2025 Zamawiałam tą odmianę kilka dni temu mam tego trochę więcej niż 15 g na stanie chcę spalić wszystko do końca następnego tygodnia temat sypie się sam i sam zbija się do rury, zwija w bletki kruszy się cudownie pachnie wybornie mało znana mi odmiana klepie całkowicie mocno i solidnie starcza na długo jest wydajne idą duże buchy i są zajebliwe polecam każdemu tą odmianę dla siebie zostawiam większość resztę po gramie do 5 sprzedam kumplom temat oceniam na 5 z + jest to sto procent czysty towar wydajniak prawilniak pozdro RE: Gelato - Opinie o produkcie - helikopter - 09.09.2025 bardzo dobre paleniie jeszcze mam dużo z zamówienia zostało mi thc mega spokój po tym fajnie się zasypia jest dużo tego nie trzeba dużych buchów wystarczy trochę i jest faza mocna tyle że ja padam po tym na sobie mam dużo tego co ma to czuć na ubraniach zapach zipy xD wspaniał palenie pachnie bardzo mocno po buchu mam zamęt na głowie ma duży odczynnik THC 100% czystość to widać i czuć polecam każdemu jak i sobie samemu pozdrowionka dla prawdziwych graczy RE: Gelato - Opinie o produkcie - skorowidz - 26.09.2025 ostatnie palenie które zamówiłem z 3 zamówionych to jest równie mocne i wydaje mam tego jeszcze dużź0 bo tego wziałem najwięcej bo 20g mam na zapas i na opył palenie doszło szybko i pięknie pachnie zapach ma najlepszy z tej 3 co zamówiłem nasteonym razem zamówię to ale jeszcze więcej żebym miał na spalenie i na rozdanie do kolegów bo lubię się dzielić palenie 100% bardzo mocne polecam zamówiuć więcej żeby mieć na zapas i tyle zapach fajny gastro mocne tak samo jak i libido dziękuję Cannabis420 za dosypkę RE: Gelato - Opinie o produkcie - Daolar - 19.11.2025 Witam znowu mam to lepszy od poprzednich każdy ma zioło daje plus bo bardzo dobry ten towar jest będę palił bardzo dużo bardzo dużo mam i chcę zostawić jak najwięcej tyle ode mnie towar wypas gładko się pali nie wywołuje zmulenia a gastro potężne RE: Gelato - Opinie o produkcie - DZIESIĄTKA - 22.11.2025 Dobra odmiana znam ją wtedy zamawiam tylko to jeżeli tak dobry towar jest chcę się wziąć tylko 1 odmianę tym razem wziąłem dwie to mój faworyt jest tak samo vendor który dostarcza nam to co trzeba tak trzymać tylko Cannabis420
|