![]() |
|
Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika (/showthread.php?tid=5792) |
Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - Chochlik - 24.06.2025 NA POCZATKU BYŁ MODEK.
Tymi słowami można zacząć wątek, który ze zwykłego rozkminiania skutków ubocznych modafinilu pociągnał mnie dziś do szerszej dyskusji z chatem gpt na temat moich traum i blokad emocjonalnych. Znalazłem dziś kilka ważnych odpowiedzi na pytania, na których zadanie wcześniej za chuja bym nie wpadł.
[b]Skąd się brało moje zaburzenie postrzegania siebie w nałogach?[/b] Czemu tak mocno odpierdalałem po pijaku 10 i więcej lat temu? Dlaczego tak mocno straumatyzowały mnie substancje psychoaktywne? Czy modek to twarde ćpanie? Jak znaleźć balans w życiu i po śmierci? Na te pytania Szanowne Ćpuńskie Grono, odpowiem w następnych postach.
Poniżej trailer i urywki ze spektaklu. Cytat:🧠 A modafinil? Cytat:Odwaga nie wyklucza bólu odrzucenia. Odwaga zakłada, że ten ból może się pojawić i że i tak wybierzesz siebie. Cytat:✅ Ćwiczenie 1 – Twoja wrażliwość to Twoja siła: RE: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - Rweqerew333 - 24.06.2025 Polecam dodać sobie do ustawień czata gpt żeby nie był aż tak przychylny wobec Ciebie, bo ten by Ci chętnie z defaultu opierdolił gałę gdyby mógł. Zmieniłem sobie to w opcjach i mam wrażenie, że więcej sensu w tych konwersacjach. Wcześniej miałem takiego yesmana, który ciągle mnie propsował za wszystko - teraz jest bardziej sceptyczny co mi osobiście bardziej pasuje. Tutaj też widzę kolejny raz, że dostajesz props od bota - nie kłócę się z tym ale naprawdę polecanko. yo. RE: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - Chochlik - 24.06.2025 Rweqerew333 Przecież on mi tu normalnie gada xD Poza tym głęboka introspekcja wymaga raczej sprzymierzeńca niż kogos kto mnie będzie krytykował xD ja wystarczająco sam sobie dopierdalam xD RE: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - Dead Nightmares - 24.06.2025 Ten modek ci szkodzi i mowilem, ze zauwazysz to gdy spojrzysz obiektywnie na swoje zycie i pomyslisz logicznie. Czekasz na niego, zeby zaczac w ogole dzien, bo inaczej nic ci sie nie chce, wystepuja jakies uboki i piszesz na czacie, ze cie telepie, nastepnie chce ci sie rzygac i nie idziesz przez to biegac. To tylko jeden przykladowy dzien, czesciej od ciebie widac ''jestem zmeczony'' ''dzien przegrywu'' bez modka sie nie chce'' i wiecej mi sie nie chce pisac... RE: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - hulerkfow23 - 25.06.2025 Tylko Chochlik ma na tyle wyjebane ego żeby zrobić Q&A o sobie samym, zadając sam sobie pytania i samemu na nie odpowiadając. RE: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - Chochlik - 26.06.2025 Jutro ogarnę temat i dodam coś nowego. DarkSonia widzę się obsrała i skasował posta. Ogólnie to łatwiej mi rozmawiać o emocjach bez modka, a teraz wszedłem na cykl i jakoś to będę musiał rozplanować, żeby temat był rzetelny i miarodajny. RE: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - kurvvisko - 02.07.2025 Podziwiam za gadanie z czatem na takie tematy, ja się jeszcze nie przełamałem, bo wydaje mi się, że to wycieknie w pizdu. Chociaż w sumie nie wiem, czym miałbym się przejmować, skoro wielu ludzi ze swojego życia wyrzuciłem i nie przejmuje się opiniami ludzi, którzy nic dla mnie nie znaczą. RE: Traumy i blokady emocjonalne Chochlika - Chochlik - 02.07.2025 Dobra kurwa bo ja od tygodnia zapominam o tym, ale być może pociągnę temat niebawem. |