![]() |
|
Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73) +--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5799) |
Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Maniek - 27.06.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Alfa-PVP ze sklepu GR8CHEMS.IS RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - AniaCz - 10.07.2025 witam Alfa doszła wrażenia super i piękna faza bardzo mocna nie da się porównać z słabszymi z innych sklepów ta jest najmocniejsza kliencie jeżeli zamawiasz, to tylko tu nawet wieksze ilości przesyłki dochodza bezpiecznie i zawsze na czas Libido fenomenalne jest zajebiście kreska wchodzi w 30 sekund faza trwa godzinę po niej lekka zwała odczynnik oceniam na 5/5 ! GR8 ChemS RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 16.07.2025 Czyli można śmiało stwierdzić, że to apvp to prawilne apvp jak za legala? Do mnie też leci. I może próbka nepa i bromka w prochu ale.to już Vendor zdecyduje czy wrzuci czy nie. Najważniejsze jest APVP i tak. Ojej czuję że będzie srogo. Jak zdeklasuje APHP od bólchemiczny a czuję że tak to nie mam słów. Samo słowo.... Wchodzi po 30 sekundach już mi przypomina stare czasy legala. Mi wchodziło prawie natychmiast. 10-15sekund. Ale oczywiście vapo też musi być 👊🏼 RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - smakosz - 16.07.2025 mordo najpierw obniż nieco tolerke bo z tego co czytam to nakurwiasz wszystko w ilościach hurtowych więc ocena tej alfy nie będzie rzetelna po takich maratonach
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 22.07.2025 ********** brałem to apvp.i bez rewelacji ..NEP.podobnie. w partnerskich innych sklepach on Wieleń lepsza zabawki mają RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - doxyou - 23.07.2025 Dla Ciebie z założenia najlepsza jest ta alfa, którą dostaniesz za darmo. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 25.07.2025 Pisze szczerze recke. dla Twojej wiadomości tego Nepa i apvp dostałem za darmo, więc Twoja teoria właśnie została obalona. Po prostu w partnerskich są dwa sklepy, które mają lepszego Nepa i jeden sklep, który ma lepsze apvp. Takie jest moje zdanie. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - DarkSonia - 25.07.2025 to w końcu - które najlepsze A-PVP i ile gwiazdek jakości dostaje alfka od GR8 ChemS RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 25.07.2025 7/10 Od Pablo 9/10 Tak jak to widzę RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - AniaCz - 14.08.2025 Wkońcu dostaję dużą dostawę ALFY od mojego przyjaciela GR8 ChemS mój wspaniały dzień zaczyna się od odbioru paczki, więc ją odbieram zaraz po tym otwieram i dobieram się do swoich narkotyków haha jest alfa! jest super bo czekałam na to i nie mogłam wytrzymać na początek oglądam sort jak wygląda towar przyszedł w krysztale dotykam i macam wącham czuję alfe oczywiście najlepszą wspaniała sytuacja aby walnąć kreskę więc ją walę zaczynam od 80mg wow ale wjazd niemal natychmiast odczynnik się ładuje od 0 do 100 % czuję euforię speeda podniecenie ciepło na dworze mocno więc dodatkowo słońce robi swoje libido straszliwe jak to po alfie siadam na fotelu i rozkoszuję się fazą 5/5 odpalam telefon i zaczynam gram sobie w to co pierwsze odpale jest tak mocno że trzeba coś odpalić bo nas rozerwie energia ![]() Odczynnik nadaje się pod imprezę nie widać po mnie aż tak bardzo żebym nie mogła wyjść do ludzi zostaję jednak w domku! oglądam oczy w lusterku jest dobrze mimo tak mocnej fazy szczęka moja nie lata aż tak mocno w kibelku złapało mnie zejście z którym walcze chwilę bo dociągam kreskę chwilę przed tym się nawadniam mocno i dalej fazuje powiem wam tak faza super 5/5 libido mega odczynnik bardzo mocny zamawiajcie pozdrawiam Ania :* |