Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73)
+--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5799)

Strony: 1 2 3

Alfa-PVP - Opinie o produkcie - Maniek - 27.06.2025

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Alfa-PVP ze sklepu GR8CHEMS.IS

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - AniaCz - 10.07.2025

witam Alfa doszła wrażenia super i piękna faza bardzo mocna nie da się porównać z słabszymi z innych sklepów ta jest najmocniejsza kliencie jeżeli zamawiasz, to tylko tu nawet wieksze ilości przesyłki dochodza bezpiecznie i zawsze na czas Libido fenomenalne jest zajebiście kreska wchodzi w 30 sekund faza trwa godzinę po niej lekka zwała odczynnik oceniam na 5/5 ! GR8 ChemS

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 16.07.2025

AniaCz 

Czyli można śmiało stwierdzić, że to apvp to prawilne apvp jak za legala?

Do mnie też leci. I może próbka nepa i bromka w prochu ale.to już Vendor zdecyduje czy wrzuci czy nie.
Najważniejsze jest APVP i tak. Ojej czuję że będzie srogo. Jak zdeklasuje APHP od bólchemiczny a czuję że tak to nie mam słów.
Samo słowo.... Wchodzi po 30 sekundach już mi przypomina stare czasy legala. Mi wchodziło prawie natychmiast. 10-15sekund.

Ale oczywiście vapo też musi być 👊🏼

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - smakosz - 16.07.2025

mordo najpierw obniż nieco tolerke bo z tego co czytam to nakurwiasz wszystko w ilościach hurtowych więc ocena tej alfy nie będzie rzetelna po takich maratonach Big Grin

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 22.07.2025

********** brałem to apvp.i bez rewelacji ..NEP.podobnie. w partnerskich innych sklepach on Wieleń lepsza zabawki mają

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - doxyou - 23.07.2025

Dla Ciebie z założenia najlepsza jest ta alfa, którą dostaniesz za darmo.

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 25.07.2025

Pisze szczerze recke. dla Twojej wiadomości tego Nepa i apvp dostałem za darmo, więc Twoja teoria właśnie została obalona.
Po prostu w partnerskich są dwa sklepy, które mają lepszego Nepa i jeden sklep, który ma lepsze apvp. 

Takie jest moje zdanie.

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - DarkSonia - 25.07.2025

to w końcu - które najlepsze A-PVP 
i ile gwiazdek jakości dostaje alfka od GR8 ChemS

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - TheEnd - 25.07.2025

7/10
Od Pablo 9/10

Tak jak to widzę

RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie - AniaCz - 14.08.2025

Wkońcu dostaję dużą dostawę ALFY od mojego przyjaciela GR8 ChemS 

mój wspaniały dzień zaczyna się od odbioru paczki, więc ją odbieram zaraz po tym otwieram i dobieram się do swoich narkotyków
haha jest alfa! jest super bo czekałam na to i nie mogłam wytrzymać na początek oglądam sort jak wygląda 
towar przyszedł w krysztale dotykam i macam wącham czuję alfe oczywiście najlepszą wspaniała sytuacja
aby walnąć kreskę więc ją walę zaczynam od 80mg wow ale wjazd niemal natychmiast odczynnik się ładuje od 0 do 100 %
czuję euforię speeda podniecenie ciepło na dworze mocno więc dodatkowo słońce robi swoje libido straszliwe jak to po alfie
siadam na fotelu i rozkoszuję się fazą 5/5 odpalam telefon i zaczynam gram sobie w to co pierwsze odpale jest tak mocno 
że trzeba coś odpalić bo nas rozerwie energia Smile

Odczynnik nadaje się pod imprezę nie widać po mnie aż tak bardzo żebym nie mogła wyjść do ludzi zostaję jednak w domku!
oglądam oczy w lusterku jest dobrze mimo tak mocnej fazy szczęka moja nie lata aż tak mocno

w kibelku złapało mnie zejście z którym walcze chwilę bo dociągam kreskę chwilę przed tym się nawadniam mocno i dalej fazuje
powiem wam tak faza super 5/5 libido mega odczynnik bardzo mocny zamawiajcie pozdrawiam Ania :*