![]() |
|
GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Gradobicie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=64) +--- Wątek: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal (/showthread.php?tid=5801) |
GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - doxyou - 27.06.2025 ![]() Część szósta Witam witam. Obiektem szóstej części GRADOBICIA jest szanowny Lifeisbrutal, który bezprecedensowo zwyciężył w ankiecie dotyczącej wyboru kolejnego uczestnika. Tym razem udało się uzbierać całkiem pokaźną liczbę opinii, za co dziękuję.
![]() W kolejnych edycjach liczę na jeszcze większą aktywność!
W wiadomościach prywatnych poprosiłem użytkowników o opinię na temat Lajfika i napisałem kilka sugestywnych pytań (celem ułatwienia sformułowania odpowiedzi), ale z zastrzeżeniem, że nie ma konieczności odpowiadać akurat na nie i można napisać po prostu coś od siebie.
Niektórzy odpowiedzieli na pytania, a niektórzy napisali własne przemyślenia, więc postaram się ułożyć to wszystko w prawidłowej kolejności.
.
Pytania, które zadałem użytkownikom:
▶ Za co go lubisz/nie lubisz?
▶ Czy masz związane z nim jakieś szczególne wspomnienie?
▶ Co sądzisz o jego wkładzie w życie forum?
▶ Jaki według Ciebie jest w prawdziwym świecie?
▶ Myślisz, że polubiłbyś go prywatnie?
.
.
.
.
Bohater dzisiejszego programu:
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
↓
⭐Ten cały lifeisbrutal to apsztykant, gałgan i ełfowrak
a tak serio sympatyczny użytkownik. Da się go lubić tak o za całokształt i człekokształt. Wkład w forum żaden, ale jednak mimo to ogromny Prywatnie czy bym go polubił? Nie wiem, ale za to znienawidził jak najbardziej xD kochany Lajfik [b] [/b]⭐⬇️ ⭐Mogę w sekrecie napisać nie znam go ale odkąd tutaj jestem to widzę że to jest normalna Mordka nie mam nic do zarzucenia⭐ ⬇️ ⭐Jeden z najbardziej aktywnych i najbardziej w porządku użytkowników. Mimo młodego wieku potrafi się zachować jak dorosły dojrzały człowiek, choć trzeba przyznać, że czasami za bardzo bierze do siebie to co mówią inni i dość często odbiera czyjeś uwagi jako atak na niego, co potrafi wywołać u niego pewnego rodzaju furię. Jeśli chodzi o to, jaki jest w życiu prywatnym to wyobrażam go sobie jako takiego typowego domatora, lubiącego siedzieć w ciepłych kapciach przez kompem/telewizorem popijając ciepłą herbatkę z cytryną oraz z kotem lub kotami u boku Myślę, że polubiłbym go w życiu prywatnym, o ile by nie wpadał w furię czy jakieś fochy po zwróceniu uwagi czy udzieleniu jakichś wskazówek ⭐⬇️ ⭐Lajfik wydaje się być wporządku gościem,ale te spiny z Sonią to zajebista fabuła była XD Pracuje(a przynajmniej pracowął gdy z nim rozmawiałem) a to wśród cpunow juz osiagniecie,pozatym szanuje ludzi ktorzy pracują i dają coś o siebie. Sporo się udziela i nie trzaska grafomanskich postów,doceniam Nie mam pojęcia jaki jest w realu bo w internecie łatwo "elastycznie" tworzyć swoją personę. Mimo to cieszę się że mamy tego wariacika na forum ![]() Pozdro,Lajf Is Brutal skurwysyny ale nie mozna sie dac!⭐ ⬇️ ⭐Lajfik - pierwsza osoba która wpada w oko kazdemu początkującemu testerowi na forum. To taki niepozorny, młody gościu, którego kolekcja sprawia, że opada Ci szczęka. Od e-peta i browarów przez leki po beta ketony i kartom. Nie wiadomo co wymyśli jutro ten naprawdę w porządku chłopak jako chętke do zażycia kolejny raz. Ostatnio używa mniej bo znalazł sobie inne zajęcia takie jak np. ruchanie ale nadal zdarza mu sie pofatygować do ziomeczka. Raczej stroni od stymulantów bo boi sie Choroszczy. Bywa bardzo pomocny proponując pójście do żabki po starter za 5zł komuś kto mieszka na wsi gdzie najbliższa żabka jest oddalona o 15km a w portfelu 50gr. Potrafi zadzwonić o 6 rano spytać czy idziemy na bojo kopać piłe ⭐⬇️ ⭐Nie znam dobrze ludzi na forum ale czytając posty moge stwierdzić że jest to ktoś kto jest w chuj aktywny na forum. Jest prawie że legendą i ikoną tego forum patrząc na ilośc postów i range. Wydaje sie być wporzo i nie wywyższa sie. Wydaje mi sie że na bank bym go polubił i dogadał sie⭐ ⬇️ ⭐Lajfik to ostatnio rozjebał mnie jednym zdaniem, cytuje "prawdopodobnie najlepsza trójka jaka jadłem " w recenzji samplowej nowego ( byłego)vendora. Kierując się tą opinią, zakupiłem owy temat, no i kurwa szału nie ma. Także cosik mnie tu śmierdzi. Pozdrawiam⭐ ⬇️ ⭐Lifeisbrutal to ciekawy członek forum. Jest do rany przyłóż zawsze pomógł jak umiał. Szczególnie pisał opinie o produktach ducha które były bardzo trafne. Pamiętam go z dawnych czasów forum niż z tych nowych. W forum wkłada dużo pozytywnych emocji jak i wiele więcej porad. Myślę że jeśli poznałabym go prywatnie mielibyśmy dużo wspólnych tematów jak bardzo dobre relacje. Mam wrażenie że w realu nie różni się tym co reprezentuje na forum. W skrócie mam bardzo pozytywną opinię o lajfiku⭐ ⬇️ ⭐[b]- Za co go lubisz/nie lubisz? W sumie mnie wkurwia, bo to takie dziecko xD - Czy masz związane z nim jakieś szczególne wspomnienie? Nieszczególnie, pamiętam go ogólnie z tego, że fakty które się mu przekazuje na temat własnego życia on potem wykorzystuje żeby Ci dopiec. Przykry typ. - Co sądzisz o jego wkładzie w życie forum? Nadupca posty, odkopuje jakieś znaleziska archeologiczne. Widać, że lubi nabijać posty pod nagrody. - Jaki według Ciebie jest w prawdziwym świecie? Przykry. - Myślisz, że polubiłbyś go prywatnie? Myślę, że bez szans xD⭐ ⬇️ ⭐- Za co go lubisz/nie lubisz? Za bycie dobrym człowiekiem, potrafi zrozumieć innych i szczerze im współczuć, nie wywyższa się i jest uczciwy, zawsze dotrzymywał słowa, gdy coś mi obiecał i nigdy nie musiałem się o to upominać. Szkoda tylko, że często trzyma się swojej racji, mimo, że parę osób, uświadamia mu, że jej w czymś nie ma - trochę zamknięta głowa. Poza tym jak na taki staż z narkotykami jest bardzo nieświadomy w uzależnieniu, oszukuje siebie na wielu płaszczyznach, może to też kwestia zamkniętej głowy, o której wspomniałem wcześniej. - Czy masz związane z nim jakieś szczególne wspomnienie? Nie mam. - Co sądzisz o jego wkładzie w życie forum? Jest bardzo duży, chociażby ze względu na ''pytanie dnia'', recenzje również pisze dobre i zawsze się z tego wywiązuje, gdy się wobec tego zobowiązał. - Jaki według Ciebie jest w prawdziwym świecie? Niecierpliwy, działający impulsywnie, uczuciowy, uczciwy, wyrozumiały, introwertyczny, może trochę aspołeczny. - Myślisz, że polubiłbyś go prywatnie? Nie mam pojęcia, musiałbym z nim porozmawiać dłuższa chwilę, ale bardzo rzadko zdarza się tak, że kogoś nie polubię, więc bardziej tak, niż nie.⭐ ⬇️ ⭐- za co go lubię? w pewnym sensie... za szczerość. Lubię z nim rozmawiać, aczkolwiek wiem, że on boi się rozmawiać ze mną. - czy masz związane z nim jakieś szczególne wspomnienia? tak, pamiętam jak namiętnie czekaliśmy 2 tygodnie na magiczny kod, który w końcu doszedł, ale przez ten czas to poszło tyle teorii spiskowych że ja pierdolę ![]() - co sądszisz o jego wkładie w życie forum? no jest ikoną, jakby nie było, to forum + Lifeisbrutal kojarzy się właśnie z dopal. org... mysląc o dopalku, to wśród zajawek i ników przewija mi się właśnie ON ![]() - Jaki według Ciebie jest w prawdziwym świecie? Z pewnością trochę zagubiony, niby ogarnią, niby praca, niby kobieta, niby wszystko ok, a dalej tu siedzi i ostatnio wygrywa gł nagrody... ale nie mnie to oceniać, mam nadzieję, że zdrowie mu służy, i że kiedyś się ogarnie. - Myślisz, że polubiłbyś go prywatnie? Tak, z pewnością...⭐[/b] [b]─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
[/b] Opinie były zróżnicowane. Wiadomo - ilu ludzi, tyle opinii, ale do żadnej z nich nie powinieneś podchodzić zbyt emocjonalnie Lajfik.
Najważniejsze jest poczucie własnej wartości, którego Ci nie brakuje! A tutaj tylko się bawimy.
![]() [u][b]Wszystkie wasze odpowiedzi zamieściłem, zachowując wasza anonimowość, jednak jeżeli ktoś chce zdradzić, która wypowiedź należy do niego - Śmiało!
![]() Zapraszam do wzięcia udziału w kolejnej ankiecie dotyczącej wyboru następnego kandydata, która pojawi się niebawem.[/u][/b] RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - Rweqerew333 - 28.06.2025 Good job
RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - Chochlik - 28.06.2025 Teraz o mnie zróbcie. RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - horsii - 28.06.2025 " To taki niepozorny, młody gościu, którego kolekcja sprawia, że opada Ci szczęka. Od e-peta i browarów przez leki po beta ketony i kartom. " ja pierdolę , to jest najlepsza częśc całego tego tematu. Ten opis, Lajfik i jego imponujące, wielkie egzotyczne kolekcje dopaaczowych rarytasów - takich jak chńskie jednorazówki, piwo z sokiem, klefuś, i (chyba) kratom - a moze i ktos miał na mysli karton. jeden (??) ale i tak koniec najlepszy - kolekcja tak imponujaca, że SZCZĘKA OPADA, kurwa poryczałem sie, 10/10 , punchlijne szczękowy , klasyka chatboxu, strzał w 10 dzwońcie do Jasia żeby wypisał mi paczke klonów na ból szczęki też bo tak sie zaczalem smiac że mnie ryj aż rozbolał, hahahahah kurwa ta szczęka to wisienka na torcie, masakra. jeszcze trzeba było cos wcisnąć o tym że Lajfik pasjonat chemii ma nie tylko kolekcje RC , ale takze szafke z róznymi lekami w tym takimi co dają speeda.... ale to juz przesada jak chuj by była, tak jak jest jest dobrze. kurwa szczęka hahahaahah RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - Rweqerew333 - 28.06.2025 Z pewnością komuś chodziło o kratom i literówka się wdarła ![]() No rzeczywiście z tą szczęką to w punkt - jak czytałem pierwszy raz to nie skumałem co ktoś mógł mieć na myśli
RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - DarkSonia - 28.06.2025 OBy się nie obraził
RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - doxyou - 28.06.2025 Tak się rozpędziłem, że zapomniałem o swoim zdaniu... :Bez Lajfika forum by nie istniało, albo przynajmniej znacznie straciłoby na klimacie. Dzieciok "do rany przyłóż". Zawsze zamieni z każdym kilka słów, nawet o dupie Maryni. Nigdy pomiędzy mną, a nim nie wywiązał się żaden konflikt i nie sądzę, że kiedykolwiek się wywiąże. Choć niewiele młodszy ode mnie, to określiłbym go, jako mocno pogubionego małolacika, ale z gołębim sercem i pozytywnym nastawieniem do każdego oponenta. Zdecydowanie za dużo bierzesz niuniu do siebie, sarkazm to najtrafniejsze określenie klimatu, jaki panuje na czacie... Czasami go nie wyczuwasz. Ale to nic złego. Trochę gubisz się w detoksie od stymulantów chwytając się wszystkiego co na pierwszy rzut oka nie przypomina Ci ćpania, ale zmienia stan świadomości - self deception. W życiu prywatnym zdaje się, że radzisz sobie całkiem dobrze. Do całości dodałbyn tylko regularne farmienie gotówki i delikatne wyjście spod klosza. Pamiętaj, że kobiety to chuje z cycami. ![]() Nie za dużo do siebie! RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - DarkSonia - 28.06.2025 tu się zgodzę... Bez Lifika - to forum to już nie to forum. Jak go nie ma 2-3-4 dni to jakoś ten czat taki pusty jest... RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - kurvvisko - 02.07.2025 Jeden z moich najbardziej ulubionych użytkowników, lubię z nim tu podyskutować, mimo że przebywam tu znacznie rzadziej niż on. Szkoda, że nie wziąłem udziału w tej zabawie, więc pozostaje mi zostawić jedynie te słowa. RE: GRADOBICIE VI - Lifeisbrutal - Chochlik - 03.07.2025 Lajfik przepadł. |