![]() |
|
Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... (/showthread.php?tid=5830) Strony:
1
2
|
Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - Czeslawo - 06.07.2025 DarkSonia Trzymam się swojej zasady, jest ok to pisze, że ok, słabe – daje znać, ta reguła to wszystkich… sorry Gregory… Najlepsze rozumowanie jest takie, że: „Skoro chwali, to dostał sample; jeśli odradza, to nie dostał”. ![]() Ludzie nie wszyscy są sprzedajni za parę złotych… Czy naprawdę myślicie, że moje wcześniejsze opinie były takimi marnymi pobudkami, które trzeba ukrywać? Czy jestem najprawdziwszym prawilniakiem „ever”, że zawsze stawiam zasady ponad coś innego? No nie, bo bycie „prawilniakiem” źle się kojarzy… :bo Ci i najwięksi, i najpewniejsi sypią danymi, że… „dałbym rękę i bym nie miał ręki”.Ale tutaj? Jakiś gimbus składa na swoje pierwsze zamówienie opiera się na doświadczeniu innych, setki ludzi to czytają, to robić takie szmato…? Za 2g ? Może 5g , No niech będzie 10g - gramatura robi różnicę ? Pozornie, jak ktoś nie ma kasy to niech lepiej weżmie w "kredo i pozostanie przy swoje twarzy i kręgosłupowe ! :Czytajcie wypowiedzi ludzi, którzy nie zmieniają zdania albo jeśli to robią, to na podstawie analizy faktów, np. „dostawa szybką jakiś X vendor”? Taka szybka wszystko 10/10… ale 1 paka szła gościowi 10 dni… więc czasem trzeba czytać, co się pisze. To taka mała dygresja, przeczytałem cały wątek, i to odpowiedzieć, za tamtejsze sugestie… ci coś sugerowali, w części wysypali się ma swoich mitomańskich kazaniach (patrz. @LOBO) – prywatne nie ma nic do niego, ale jak coś komuś się zarzuca to trzeba mieć pewność i samemu być czystym… a tam było na odwrót ii ten slang… pseudo intelektualny, a tak naprawdę w nim chował „siebie” .Czy ktoś jest skreślony, bo opinia… „tak i nie” łatwiej się wyjebać, niż swój wizerunek pokładać, ale jak ktoś coś odjebał głupiego, to szybkie rozgrzeszenie od „ateisty” i powinno być ok… mówię tu o ludziach co nie dostali bana, ale bana moralnego. ![]() Ten to prawdziwe „Indywiduum” co jest w jego głowie?To wyższy poziom, może zapali salvia divinorum? I w gratisie dostał coś, co nawet „fizjologom się nie śniło” jest wzorem, może nie fo końca „prawdy, w rozumieniu multikont i tak dalej”, ale ma ziomeczek wytrwałość większą maratończyka… .Na koniec dobra rada...nawet jak na forum gadacie jak ziomale. bracia na kwadracie, to pamietać trzeba, że tak naprawdę nic o kimś nie wiecie, tylko kreacja rzeczywistości, widziałem tu i na innych formach jak ziomek ziomeczka wyjebał bez mydła, bo bydło było za drogie. Nie popadać w paranoje, ale przelewy, na spółę, zarobimy razem, złoty interes -+ zapomnij to tak nie działa. RE: ch*m-co***bo.x** - DarkSonia - 06.07.2025 Czeslawo No tutaj chyba określiłeś wszystko dokładnie takim, jakim jest... a mnie tam nic złego nie zrobił ( poza setka minusów jak mu odjebało po brefe haha )rozkurwia mnie tylko dwulicowość ludzi z którymi mam przyjemność / nieprzyjemność pisać... ale cuszz poradzić taki urok bycia narkomanem i to na tym forum ![]() albo jesteś twardy jak żelki z biedronki, albo pisda, po której się jedzie... a moje recki oddaja dokładnie to co czuję... mi nie trzeba dosypywać ani dawać gratisów chociaż to co dostaję jest spoko ![]() jak trzeba coś zjebać to zjebie... ale widze, że nie wielu ma tu jaja by zrobić coś podobnego, ważne by paka wpadła w terminie bo "vendor" się obrazi, i dośle "pod koniec tygodnia" z łaski na uciechę koda, no bo czamu nie. ...................
RE: ch*m-co***bo.x** - Czeslawo - 06.07.2025 DarkSonia Nawet do tego nie nawiązywałem, ale Twój przykład, jak rzucano się na ciebie niczym sępy…,że jak Pabllo? No tak, nawet nie wnikam, co tam się zadziało, ale finalnie zadowolone, dwie strony takie robienie komuś laurki, bo tak się przyśniło? To słabiutkie niczym armia Chorwacka, niby w sojuszu NATO, ale nasi ze związku łowieckiego dali radę, jakby się z całej Polski skrzyknęli. Dla nie wtajemniczonych szybka ściąga. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31741409,armia-nato-kto-ma-najsilniejsze-wojska-w-sojuszu-kto-w-nato.html Mnie, ateiście może łatwiej nie mieć autorytetów, ale nie oznacza, że szanowanie kogoś, lojalność, to wchodzenie komuś w dupę. Czasem błędna ocena rzeczywistości jest związana… mocnym przeoczeniem, czasem nie zrozumieniem do końca recenzji, bo język nie jest do końca precyzyjny, ale kontekst i odniesienia to dodatkowe utrudnienie, ale… czasem prosty wpis, że coś nie gra, nie powinien być piętnowany. „Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.”. DarkSonia Może to plastikowe, co do "Cohones", może wydmuszki, a może to jajka na Wielkanoc, dekoracyjne… .
RE: ch*m-co***bo.x** - DarkSonia - 06.07.2025 czasami mi się wydaje, że mam większe jaja, niż faceci z tego forum przecież oni się nawet obrażają za to, że przypadkiem możesz coś więcej wiedzieć niż oni ... ja za rady dziękuję ( chociażby przykłąd w dziale mety czy MDMA bo o nich pojęcia nie mam ) ale inny odbierze to w taki sposób że: - jesteś cienias bo nie ćpasz tego co ja - ale ty głupia jesteś zajeb se to sprawdzisz Wiem, tez że poziom intelektualny większości jest na poziomie myszy labolatoryjenj i czasami w dosłownym tego słowa znaczeniu, kiedy jebaniutcy rzucaja sie na sample - idealnym przykłądem była ostatnia akcja Haizenbgerga ............... Ja doskonale wiedziałam co będzie jeszcze zanim te sample do nich dotarly ale to ja jestem ta glupsza wiesz "bo sie na sample nie zalapalam" haha ![]() nikt nie wpadł na to że: - jeśli vendor wysyła ĆPUNOM pakiet PODOBNYCH sampli ( 3CMC/4CMC/ALFA ), gdzie daje jako wisienka na torcie ALFE i jako gratis LSD... to ja o takim vendorze już wiem wszystko - bo albo jest taki głupi... albo taki naiwny, że zobaczy rzetelne recki - bo z biznesem taki podarunek nie ma wiele wspólnego. i chociażby nie wiem jak się zaklinałeś, to i tak to wszystko wpierdlisz na jednym posiedzeniu Jasne są wyjątki tak zwanych "zaprawionych" ćpunów... którzy jeszcze w szufladzie mają 100grama swojego ulubionego towaru i wiedza jak się z nim obchodzić, ale w większości to bidoki, które żeruja na rencie babci i czekają na darmową pakę, aby móc przyjebać podpisując się rangą ( cykaną plusami przez rok czy dwa ) która ojebali mu funfle przy nocnych rozmowach o dupie marynie i życiu ( w którym nie żyją ) ... ale ... jak ja kocham to forum ![]() Ty chyba Czeslawo także... RE: Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - Czeslawo - 06.07.2025 DarkSonia Kocham forum ja zarzucę MDMA w krysztale. ![]() Nie bez przesady, że kocham daje takie 7/10 Nie ma szału, nie ma zachwytu , prącą treningi, prasówka tematyczna, jakaś piękna dDama, auto, no i dopiero forum, więc nie jest priorytetowe, ale miło zgadać, jeden zbiera puszki, drugi je produkuje, a trzeci ma fabrykę co tłoczy ich milion miesięcznie.Więc sama słowo puszka, może mieć zupełnie inne znacznie, niż powszechnie nieprzyjęty. To wątek o coolllabo, parę miesięcy temu coś do mnie pisał, ale to było tak nie precyzyjne jak, jak precyzja starego i zużytego działa w 1920 roku, czyli „Cudu nad Wisłą”. Ludzie piszą, czy polecam, czy odradzam ? w PW, odpisuje, że ani to, ani to, bo spotkałem z pozytywnym i negatywem tego sklepu jak jest teraz? Uczciwa odpowiedź… nie wiem… życie jest prostsze niż czasem się wydaje. Idąc za klasykiem „Życie bywa dziwne jak ten kurewski biznes”. RE: Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - DarkSonia - 06.07.2025 NO ja dostałam zapytanie - dlaczego nie chce sampli... ale to szczegół haha
RE: Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - kurvvisko - 07.07.2025 Pamiętajcie, że nigdy, ale to nigdy nie będzie tak, że WSZYSCY będą się z wami zgadzać, ani was lubić. Mnie to zajęło prawie 30 lat i od kilku tych lat łatwiej mi się żyje. O wiele łatwiej. Róbcie swoje, miejcie swoje opinie i tyle. RE: Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - DarkSonia - 07.07.2025 ja mam tak cały czas, ale wielu nie ogarnia tego.....
RE: Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - horsii - 07.07.2025 (06.07.2025, 14:31)DarkSonia napisał(a): czasami mi się wydaje, że mam większe jaja, niż faceci z tego forum Masz rację, wydaje ci się. RE: Sample, samplarze, prawilniacy oraz dwulicowi. Przemyślenia... - Chochlik - 07.07.2025 Ja Wam powiem krótko - wszyscyście są kurwa dobrzy. |