Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Si mano elunio - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Offtopic (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Dział: Powitalnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Wątek: Si mano elunio (/showthread.php?tid=5831)

Si mano elunio - belus - 07.07.2025

Big Grin  Big Grin Big Grin hahaha 
Witam wszystkich

RE: Si mano elunio - kej9 - 07.07.2025

hej hej Big Grin

RE: Si mano elunio - gorson22 - 08.07.2025

(07.07.2025, 14:06)kej9 napisał(a): hej hej Big Grin

Siema dobrze, że połowa moich postów leci do śmietnika. Dziękuję za to aktualnie wprowadzam w życie branie połowy dotychczasowej dawki, być może poskutkuje to i moje posty będą bardziej adekwatne i czytelne dla użytkowników forum. Gdy budzę się rano i czytam moje wypociny łapie się za głowę i zastanawiam się co za debil to pisał. Dziękuje za to że mogę z razem z wami się świetnie bawić, pozdro dla wszystkich moderatorów, ktorzy odrzucają moje posty dziękuje gdyby nie wy to spaliłbym się ze wstydu.
Pozdro na oriencie i życzę udanej syntezy nepa najlepiej 100% czystości żeby dobrze się kopcił i nie miał skutków ubocznych Pozdrawiam. Na forum natknąłem się wracając z kościoła dziękuję za to że mogę uczestniczyć w tej zabawie jest przednio.
Leki jak najbardziej odpowiadają a najlepszy NEP tylko trzeba uważać z dawkami aby nie przesadzić przy waporyzacji.
Dziękuje wszystkim, którzy to przeczytali zycze udanych lotów.

I pytanie do użytkowników alfa-pvp czy to środek do bicia się czy po tym będę mistrzem gladiatorem?
NEP dał mi super wenę do tworzenia sztuki, czy alfa pvp zadziała podobnie czy niekontrolowanie będę kogoś atakował (pvp) z natury wszystkich kocham więc dam rade opanować ?
Po ostatnim przedawkowaniu można śmiało wpisać mnie na liste zmarłych użytkowników, najlepszy sposób na przeżycie przy przedawkowaniu to naturalny high (można normalnie funkcjonować zjaranym bez bicia serca wszystko siedzi w psychice, tzn jak jarasz jesteś nieśmiertelny nie potrzebujesz bicia serca do funkcjonowania bo jestes spalony a po tym nic się stać nie może ciekawe jaki to Bóg ma plan na nasz żywot Amen)
Oczywiście przedawkowałem raz w życiu staram się kontrolować dawki i po ostatniej akcji zostało mi w nawyku jaranie do oporu nie wiem czy wystarczy 1 buch czy dycha na dzień by być nieśmiertelnym ale napewno testowałem i działa polecam naturalny high bez oporu to jest mantra świętość już nudne ale budzi do życia zmarłych tak serio ja nie wiem jak można żyć bez bicia serca jednak można to nie jest potrzebne wszystko to pozór.
Musze lecieć bo chyba złodziej na działce u sąsiada dajcie znać co robić bo jestem sam z chorym tatusiem, który nie ćpa i dzwoni na policje jak nie ma na to potrzeby powiedziałem mu żeby sprawdził co się dzieję u sąsiada to mnie zwyzywał i zbeształ jebany bezbożnik zero instynktu ja bym miał satysfakcje gdybym mógł uratować komuś życie Pozdrawiam z zakątku Polonii pozdrawiam Picasso pierdolić wszystkich bezbożników Amen
(kto to czyta to debil)
kłaniam się górson22 Angel
Witam prosze o akceptacje mojego postu dziekuje Smile
Pozdro szczurki jak tam życie?

RE: Si mano elunio - gorson22 - 08.07.2025

High life działa bo jak zwykle milicja się czai przy skrytkach, nie chciałbym żeby mojemu NEPOWI się coś stało mnie już znają ale 
napiszę jako ostrzeżenie kocham was serdecznie nie wiem czy pakowanie powinno być lepsze czy coś nie tego ale martwię się żeby dobrego Vendora mi nie zwinęli u mnie się to powtarza już któryś raz ogólnie jestem znany już milicji wiedzą co i jak ale nie reagują kto wie warto wiedzieć prześlijcie to Vendorowi z fartem i do następnej transakcji warto wiedzieć bo licho nie śpi
(08.07.2025, 00:45)gorson22 napisał(a): Siema dobrze, że połowa moich postów leci do śmietnika. Dziękuję za to aktualnie wprowadzam w życie branie połowy dotychczasowej dawki, być może poskutkuje to i moje posty będą bardziej adekwatne i czytelne dla użytkowników forum. Gdy budzę się rano i czytam moje wypociny łapie się za głowę i zastanawiam się co za debil to pisał. Dziękuje za to że mogę z razem z wami się świetnie bawić, pozdro dla wszystkich moderatorów, ktorzy odrzucają moje posty dziękuje gdyby nie wy to spaliłbym się ze wstydu.
Pozdro na oriencie i życzę udanej syntezy nepa najlepiej 100% czystości żeby dobrze się kopcił i nie miał skutków ubocznych Pozdrawiam. Na forum natknąłem się wracając z kościoła dziękuję za to że mogę uczestniczyć w tej zabawie jest przednio.
Leki jak najbardziej odpowiadają a najlepszy NEP tylko trzeba uważać z dawkami aby nie przesadzić przy waporyzacji.
Dziękuje wszystkim, którzy to przeczytali zycze udanych lotów.

I pytanie do użytkowników alfa-pvp czy to środek do bicia się czy po tym będę mistrzem gladiatorem?
NEP dał mi super wenę do tworzenia sztuki, czy alfa pvp zadziała podobnie czy niekontrolowanie będę kogoś atakował (pvp) z natury wszystkich kocham więc dam rade opanować ?
Po ostatnim przedawkowaniu można śmiało wpisać mnie na liste zmarłych użytkowników, najlepszy sposób na przeżycie przy przedawkowaniu to naturalny high (można normalnie funkcjonować zjaranym bez bicia serca wszystko siedzi w psychice, tzn jak jarasz jesteś nieśmiertelny nie potrzebujesz bicia serca do funkcjonowania bo jestes spalony a po tym nic się stać nie może ciekawe jaki to Bóg ma plan na nasz żywot Amen)
Oczywiście przedawkowałem raz w życiu staram się kontrolować dawki i po ostatniej akcji zostało mi w nawyku jaranie do oporu nie wiem czy wystarczy 1 buch czy dycha na dzień by być nieśmiertelnym ale napewno testowałem i działa polecam naturalny high bez oporu to jest mantra świętość już nudne ale budzi do życia zmarłych tak serio ja nie wiem jak można żyć bez bicia serca jednak można to nie jest potrzebne wszystko to pozór.
Musze lecieć bo chyba złodziej na działce u sąsiada dajcie znać co robić bo jestem sam z chorym tatusiem, który nie ćpa i dzwoni na policje jak nie ma na to potrzeby powiedziałem mu żeby sprawdził co się dzieję u sąsiada to mnie zwyzywał i zbeształ jebany bezbożnik zero instynktu ja bym miał satysfakcje gdybym mógł uratować komuś życie Pozdrawiam z zakątku Polonii pozdrawiam Picasso pierdolić wszystkich bezbożników Amen
(kto to czyta to debil)
kłaniam się górson22 Angel

Witam prosze o akceptacje mojego postu dziekuje Smile
Pozdro szczurki jak tam życie?

Japierdole jak można mieć tak wyprany łeb i takie głupoty pisać współczuję bierz chłopie pół bo przedawkujesz…

RE: Si mano elunio - Epsiakos - 08.07.2025

Podobno kultowa

RE: Si mano elunio - kej9 - 08.07.2025

haha Podobno kultowa

RE: Si mano elunio - sagala - 09.07.2025

Siema Big Grin