![]() |
|
Vape pen THC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Vape pen THC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5849) |
Vape pen THC - Opinie o produkcie - Maniek - 16.07.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Vape pen THC ze sklepu High-Life.market RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 22.07.2025 Siema wszystkim, wbiłem tylko napisać zaległą recenzję o tym vapenie. Jakiś czas temu złożyłem zamówienie u naszego szanownego vendora i po rozpakowaniu paki zauważyłem miły upominek w formie właśnie o to tego vapena. Wygląd wizualny czarny mały vapen dość poręczny wielkość bym określił coś jak e-pet crystal plus coś w ten deseń. No, ale my tutaj nie o wyglądzie, przechodząc do działania to jest to dość bardzo przyjemne odczucie ( mimo, że nie jestem fanatykiem zioła to mogę śmiało polecić tego pena). Smak? Czuć po zaciągnięciu że pali się zioło, bardzo przyjemny nie gryzący smak, jeśli chodzi o zapach unoszący się w powietrzu po wypuszczeniu chmury to jak dla mnie nie było czuć krótko zwięzle i na temat nie jebało ziołem na cały pokój. Jeśli chodzi już o same efekty działania to bardzo przyjemne odprężenie po kilku większych buchach przymykają się oczka i widać, że jest się zrobionym. Gastro? Wchodzi dość szybko i tutaj naprawdę różnorodne rzeczy jadłem. Przy 2 buchach faza raczej była taka energetyczna przy dłuższym paleniu szło się nieźle upierdolić. Jak dla mnie vapen warty swojej ceny. Recenzja jest zaległa, vapena otrzymałem w formie upominku jak jeszcze nie było wiadomo że będzie na forum. Pozdrawiam vendora High-LifeMarket i jeszcze raz dziękuję za możliwość przetestowania nowości. RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 23.07.2025 ![]() Po kilku opalankach i wiekszych chmurach, które potrafią zadrapać w gardło, czujesz się jak byś opalił czyściutką lufkę ze świeżego weedu, bo mniej więcej tak to "palę" chcąc przetestować dogłębniej działanie - małe powolne buszki potrafią skumulować fajną chmurę, przy której można powstrzymać dyskomfort w płucach i gardle chyba ze względu na temperaturę. kto opalał lufę ten wie Ale smak jest świeży, nie tak jak byś opalał starą przepaloną lufę Kto palił vapka ten wie Ja ewidentnie czuję, że próbowałem już czegoś bardzo podobnego lub nawet identycznego bedąc np. poczęstowanyn tak jak tym razem przez Hajlajf. Z tego co ludzie mówili efekty ich zadowalają. Jak dla mnie to bardziej podchodzi po indice niż jakieś enetgetyczne ziółko, chyba, że do seksu Lifeisbrutal ![]() Ja to bym sie polożył i coś zjadł. Albo pare rzeczy nawet ![]() Szybkie małe buchy też można i jest git. Ogolnie nic nie cieknie i ładowane na usb c. RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 23.07.2025 Rweqerew333 Przeczytaj jeszcze raz moją recke. Dwa pierwsze buchy nie zamulają i ja czułem bardziej energetyczna fazę. Po kilku większych machach zacząłem wpierdalać co popadnie poczym rozjebałem się na łóżku bo nic mi się nie chciało i na końcu zasnąłem. XD RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 24.07.2025 ![]() Drugi dzień, baterii nie musiałem ładować. Pen tak mały, że ciągle go gdzieś szukam i znajduję w swojej ręce. Zaletą jest to, że się w rękach nie rozpada, bo w rękach trzymam go sporo. A na zdjeciu zbiornik paliwa jak by ktoś pytał: ![]() Po normalnym buchu czuć już typowe działanie tego THC. Tak jak bym palił zioło. Ale palenie z vapka to jest zupełnie inna jazda pod względem smaku i lekkości chmury co polecam spróbować w tym eleganckim gadżecie. Jest to fancy, dyskretna forma spawania bo nie trzeba lotniska, żeby budować rakiete, czytaj blanta - po prostu bierzesz niewielkiego powolnego bucha z zalanego paliwem sprzętu... i podajesz dalej do ziomali, którzy wiedzą ocb. ![]() ![]() Kolejny dzień, u mnie już końcówka liqiudu... Oszczędzałem go, ale no... trochę. Poszło sporo fajnych chmur, które smakowicie udupcały. Uważał bym na miejscu niedzielnych palaczy, gdyż taka większa chmura potrafi ściąć z nóg. Jak już pisałem - wystarczy mały buszek by poczuć się spizganym. Natomiast dla tak nieopanowanych jak ja, palących spore machy i często - wydajność pozwala na 2-3 dni intensywnego jarania. RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - kawadrat - 01.08.2025 Jaka to jest pojemność 1g czy 2g? No i najważniejsze - normalne thc czy jakiś syntetyk typu hhc itp? RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - horsii - 01.08.2025 Jak masz napisane "THC", to jak myślisz? RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - kawadrat - 01.08.2025 Różnie bywa a kto pyta nie błądzi więc w czym problem? Już trafiłem niby thc a było gowniane hhc więc wolę zapytać zanim utopie siano na jakąś chujnie RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - niewhite - 31.08.2025 i co dowiedział sie ktos czy to 1g czy 2 i czy thc na pewno bo liquid wyglada raczej na syntetyka przynamniej po moich doswiadczeniach z nimi moge sie mylic RE: Vape pen THC - Opinie o produkcie - odjutraniepale - 02.09.2025 Fajny vape, mi starczyl na 8 dni. Thc to to nie jest (imho) ale mega zbliżone. Pierwsze buszki to fajna, energetyczna faza ale jak za duzo pobuchałem to kładzie do snu xD Polecam! |