Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Plucie krwią po RC - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Plucie krwią po RC (/showthread.php?tid=5890)

Strony: 1 2

Plucie krwią po RC - Metykatykot - 29.07.2025

W weekend testowałem połówkę sampla pvp (vapo) i jakoś nad ranem, jak się wynurzyłem z pokoju zobaczyłem zombie w lustrze, usta jakieś zaczerwienione i się okazało, że całe usta mam we krwi. Plułem krwią praktycznie całą fazę.

Jakieś przypuszczenia? Czy to dziąsła? Bebechy?

Zdjęcie języka z wtedy, dla umilenia chwiliPodobno kultowa
[Obrazek: IMG-20250729-204633.jpg]

RE: Plucie krwią po RC - Rweqerew333 - 29.07.2025

Piłeś w trakcie?

RE: Plucie krwią po RC - hulerkfow23 - 29.07.2025

Krew reagująca z kwasem solnym w zoladku przybiera czarnego koloru. Prawdopodobnie krtań podrażniona, ale chuj wie. Paliłes więc towar nie miał styczności z żołądkiem jak również nie było wymiotów, które świadczyły by o problemach z nim. Nie wygląda to za dobrze, szanuj się chłopie.

Co do dziąseł jeśli by to było w jamie ustnej prawdopodobnie nie zadawałbys tego pytania łatwo byś to zweryfikował nawet bez użycia lustra.

RE: Plucie krwią po RC - Lifeisbrutal - 29.07.2025

Ja to kiedyś po klefie który jebał rozpulochem plułem też krwią, ale to ja waliłem sniff i spływ był tak okrutny, że czułeś rozpuszczalnik w żołądku a w nosie jakby ci ktoś farby nalał.

RE: Plucie krwią po RC - horsii - 29.07.2025

Co to w ogóle za język w dwóch kolorach? wtf, podmienili ci język na boczek? 

z[Obrazek: image.png]

RE: Plucie krwią po RC - Dafidov - 29.07.2025

O chuj pierwszy raz takie coś widzę, a widziałem w chuj.  A jak w środku jama ustna? Migdały, przełyk etc? Dzisiaj jest okej, normalnie możesz przelykac?

RE: Plucie krwią po RC - Lifeisbrutal - 29.07.2025

Japierdole xDD hahaha kurwa horsii. No pojebana sprawa z tym językiem, nie wygląda to zbyt ciekawie..

RE: Plucie krwią po RC - Metykatykot - 29.07.2025

(29.07.2025, 20:11)Dafidov napisał(a): O chuj pierwszy raz takie coś widzę, a widziałem w chuj.  A jak w środku jama ustna? Migdały, przełyk etc? Dzisiaj jest okej, normalnie możesz przelykac?

Dzisiaj jest ok. Ogólnie 2 nocki zajebałem na tym 0,5 i tylko pierwszej to było takie nasilone. Później już coraz mniej czerwieni. Właśnie nic nie piłem. Nawet wody. Jak mnie zabierze taka alfa to potrafię i 2 doby nie przełknąć nic, kompetnie.

RE: Plucie krwią po RC - Dafidov - 29.07.2025

Może to po prostu poparzenie/podrażnienie?

RE: Plucie krwią po RC - Rweqerew333 - 29.07.2025

Miałem podobnie po nepie ale szybko się zreflektowałem po jednej nocy, więc wizualnie nie było u mnie widać poparzeń. Też różnica, że ja sniff - spływ podrażniał mi morde którą mieliłem.

U Ciebie jeszcze wchodzi w gre temperatura chmury...

Niech to foto będzie przestrogą dla innych, że woda to must have.