Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Wyrok - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Wyrok (/showthread.php?tid=5897)

Strony: 1 2

Wyrok - Lifeisbrutal - 01.08.2025

Siema..to mój ostatni post jaki napisze na tym forum. Podjąłem ostateczną decyzję, że odchodzę raz na zawsze z tego forum. Ciężko mi odchodzić bo jednak jakiś wkład miałem w to forum jednym się podobał drugim nie. Ale ja mam dosyć ciągłych chorych domysłów które płyną od niektórych osób co do mojej osoby, zresztą ostatnim czasem spada tylko na mnie lincz to tym bardziej zrozumiałem, że jestem tutaj zbędna osobą. Od siebie chciałem napisać, że dziękuję za każdą nagrodę, którą otrzymałem na tym forum. Trzymajcie się i dbajcie o siebie to tyle..
Maniek usuń to konto do niedzieli.
~Lajfik~

RE: Wyrok - kej9 - 01.08.2025

Maniek nie usuwaj tego kąta!!!

RE: Wyrok - Konrad Curze - 01.08.2025

Lifeisbrutal

Mimo, że jestem nowicjuszem to wertując forum ciężko było nie trafić na Twoje posty. Wiele z nich było merytoryczne, trafne, ciekawe a nie raz śmieszne. Nie ukrywam jakiejś dozy żalu związanej z Twoim odejściem, ale w zupełności rozumiem decyzję (w końcu zdrowie i komfort są najważniejsze). Doceniam Twój wkład i mam nadzieję, że wielu innym osobom pomoże brać rozsądniej - jedynie pozostało życzyć powodzenia.

RE: Wyrok - Maniek - 01.08.2025

Napisałem do Ciebie PW i zaproponowałem duże lepsze rozwiązanie.

RE: Wyrok - JureKiler - 01.08.2025

naprawdę przejmujecie się opinią ludzi w Internecie? 😆 chyba że ciężka zwała wjechała , już któryś z kolei pisze usuńcie mi konto, po co? Wystarczy żebyś tu nie wchodził i sam się usuniesz ze społeczności jak masz taką ochotę

RE: Wyrok - TheEnd - 01.08.2025

Brawa się należą.. To jego decyzja....
Szacun

RE: Wyrok - Czeslawo - 01.08.2025

(01.08.2025, 15:19)Lifeisbrutal napisał(a): Siema..to mój ostatni post jaki napisze na tym forum. Podjąłem ostateczną decyzję, że odchodzę raz na zawsze z tego forum. Ciężko mi odchodzić bo jednak jakiś wkład miałem w to forum jednym się podobał drugim nie. Ale ja mam dosyć ciągłych chorych domysłów które płyną od niektórych osób co do mojej osoby, zresztą ostatnim czasem spada tylko na mnie lincz to tym bardziej zrozumiałem, że jestem tutaj zbędna osobą. Od siebie chciałem napisać, że dziękuję za każdą nagrodę, którą otrzymałem na tym forum. Trzymajcie się i dbajcie o siebie to tyle..
Maniek  usuń to konto do niedzieli.
~Lajfik~

Dlatego na czata prawię nie wchodzę i rzadko kiedy to czytam, nie bierz chłopie wszystkiego do serca mówi Ci gość co podobno serca nie ma (Zdeklarowany ateista w kraju katolickim, „a kto tu widział takie ręczy kiedyś tego nie było” Big Grin ).

Wrzuć na luz, przed walką w klatce MMA wiesz, co przeciwnik gada? Co narożnik krzyczy? Gorzej niż to agenta KGB w PL. Podobno kultowa

Wiesz, jaka jest moja rada, ? {Iść do parku poszukać kaczek i zobaczyć jak po nich spływa woda, jak uchwycisz ich patent to nabierzesz dystansu . Wink

Chyba, że to zasłona  dymna przed próbą detoksu i nie chcesz zapeszać to wtedy inne kwiatki.

Maniek 
To ta sama opcja VIP  jak dla @"Leśny_koteł" czyli kot_kresowy ?  Smile

RE: Wyrok - Rweqerew333 - 01.08.2025

Czeslawo +1 byczq

RE: Wyrok - DarkSonia - 01.08.2025

Czeslawo  dobrze weszło  Big Grin

RE: Wyrok - Czeslawo - 01.08.2025

DarkSonia 
Weszło jak mistrz kierownicy driftem między zapakowana auta, pytanie czy na ten fazę załapię się Lifeisbrutal 

Sama ksywa zobowiązuje, że gość świadomy i nie z pierwszej łapanki. Wink