![]() |
|
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! (/showthread.php?tid=5906) |
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 03.08.2025
:> Dość tego pierdzielenia, przejdźmy do rzeczy. => W tym dziale powstało wieele ciekawych kolekcji, stąd też chciałbym kontynuować tradycję moich kilku osobowości i przedstawić.... to czego nie wstawiałem od czasu wygaszenia PIEKŁA:> oraz odkrycia Intruza wśród użytkowników Kod: <porównanie do nicku>![]() Tak też przedstawiam kilka atrakcji ze stołu laboratoryjnego czyli zdjęcia z kolekcji jaką udało mi się zebrać od Sylwestra,
pewnie coś tu już wleciało ale dodam te nowsze. Fidel Castro akurat ma gastro, więc pędzimy!
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium prosto z Cuby ew. zapiszę szkic.Dodałem to jeszcze raz żeby nie było niedopowiedzeń, źe paczki były odbierane w Polsce?! ....i to może nawet 2 razy w tygodniu po 15g? wcaleeeee, że nie i myślę, że rozwiałem wszelkie wątpliwości lecz nie moja wina, listonosz wredny przy legalu donosił ale dowiedział się co - teraz donosi inaczej.. od razu na komisariat-paczkę. Bezdotykowo jak na myjni "":> ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]() ¯» ![]()
i ogromne podziękowanie, jak ktoś jest ciekawy to oczekujcie prawdziwych i dojebanych recenzji...już niedługo. ⚠️ - Tak, wiem że temat kolekcji - to głównie chodzi aby wstawiać fotki towarów, lecz nie chciałem już zakładać 3 postów: 1. Post z opiniami, 2. Post z kolekcją 3. Post w luźnych tematach o sprzętach na wojne ;] Wszystko zostanie z czasem poprawione a tym czasem dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania :] Pozdrawiam,
»-»-» Fidel Castro,
...na gastrze
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - DarkSonia - 03.08.2025 o kurwa... ja się normalnie boje komentować ten wpis ![]() a te widły i siekiery ... powiem Ci - robią robotę haha ;p RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Dafidov - 03.08.2025 Czytając Twoje tematy mam wrażenie że zabłądziłem i jestem w jakims eksperymencie choroszczanskim RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - horsii - 03.08.2025 zadne z przewineń i zbrodni fidela castro nie moze równać się z tym, jak formatujesz swoje posty. Tegó gówna nie da się czytać. RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - smakosz - 03.08.2025 o co tutaj chodzi?
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 04.08.2025 (03.08.2025, 20:23)horsii napisał(a): zadne z przewineń i zbrodni fidela castro nie moze równać się z tym, jak formatujesz swoje posty. Tegó gówna nie da się czytać. To się koniik zapisz do wieczorowo do podstawówki na weekendy jak czytać nie umiesz ![]() Ja już coś pisałem na temat formatowania, wiem, wiem czasami przesadzam ale każdemu co innego podchodzi, ja zaś nie mogę czytać tych twoich jednoliitych dojebanych artykulow na 60 tys znakow bo po 3 zdaniu mi się wszystko zlewa i widze coś jak telewizor stary=brak kanału tzw. śnieg kojarzysz? XD powiedz mi co nie rozumiesz i co Ci się nie podoba w tym poniżej? a zaraz niżej doslownie wersja bez kolorowania, no mi sie podoba ta 1 i bede tak pisal czy Ci się to podoba czy nie bo ja twoje tematy czytam bez kolorowania a bym je chyntnie sformatowal lekkkono coz to nie klotnia - to wymiana zdan ite sprawy, sikalafo, rob "Odpowiedz", usun formatowanie i czyttaj wtedy - opcja jak z pieklla rodem, zes na to nie wpadl? (03.08.2025, 08:11)Fidel napisał(a): Cytat:»»» - Na koniec dodam, że dostawcą towaru który jest w kolekcji (03.08.2025, 17:51)DarkSonia napisał(a): o kurwa... Soniu jak mam być szczery to jeszcze są czyste, zadnej glowy na koncie ale kto wie, robote kiedys robic napewno beda ale beda dopiero bo teraz odpoczywajo haha(03.08.2025, 18:05)Dafidov napisał(a): Czytając Twoje tematy mam wrażenie że zabłądziłem i jestem w jakims eksperymencie choroszczanskim ja bym radzil do pielegniarki sie udac, popytaj pacjentow wariacie jak nie wiesz gdzie dyzurka bo ty moze serio w nim jestes, zabladziles i czytasz i nie kumasz bo leki ci poje*ali zapytaj bo sie martwie o Ciebie(03.08.2025, 22:48)smakosz napisał(a): o co tutaj chodzi? MIAU, bagno horsii aha gówna? tego to nie doocztalem sluchaj apropo gowna to gowniany to twoj avatar jest bo doslownie wyglada typ jak typowy marian a ty sie dowalasz jak ten marian i pytasz czaTA gpt czemu kon nie lubi ludzi A ja na to kurwa musze patrzec i vz kultury nie komentuje wiem wiem, dowalasz się za ostatni post ale luziik ja tam nic osobiscie - tylko napisalem szczerze co mysle o tym co pierdolisz po takich ilosciachh rc benzoo co waliles to czasami masz odkleje ale ogolnie uwazam ze glupi nie jestes tylko zagubiony KTATOM ratunkiiem ADIOShorsii wróciłem przyznać Ci rację i to serio. Nie oceniałem wyglądu czcionek na telefonie i na komputerze a dodatkowo jeszcze na innej przeglądarce. Teraz chyba rozumiem o co Ci chodziło. ![]() To jest post z ok.2023 luty jak duch tu wchodził na forum, przyznam, że ten post wygląda no powiedzmy, że tak jak bym chciał żeby pisać teraz, tylko ja robię to samo praktycznie tylko koloruje nieco wiecej ale mysle teraz ze najwiekszy problem to zmiany czcionek. To zmienię bo akurat jak sprawdziłem telefon to aż musiałem korektę napisać, wygląda jak gówno pomieszana czcionka a nie sama kolorystyka. Więc czcionki ruszał już nie będę i powinno być lepiej
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Czeslawo - 04.08.2025 Inferno ( Fidel ) Tylko Twoich obrazków co wklejasz nigdy nie widzę, nie wiem czy trzeba je "natrzeć cytryną' ! i żeby zobaczyć ukryty obrazek ?
RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - smakosz - 06.08.2025 włącz java script w przeglądarce Czeslawo RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Konrad Curze - 07.08.2025 Co tu się dzieje? Bo wygląda to równie niebezpiecznie, co... ciekawie RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 14.08.2025 No ogolnie to jest dobrze ale zabrali mnie do Choroszczy, jeszcze tydzień i wychodzę Akcja niestety nabrała tempa ale żaden policjant nie został ranny. Kazali tylko wyjebać tę kosę i zejść na dół. Pozdrawiam |