Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Hexen - Opinie o produkcie - Maniek - 09.08.2025

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Hexen ze sklepu EscobarStore.com

RE: Hexen - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.08.2025

[Obrazek: 2w.jpg]

pierwsze wrażenie? wygląda ... dobrze, tak jak hexen wyglądać powinien.  Heart
drobne igły zawsze zapowiadały - dobry STAN.
czekamy na pierwsze recki.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 10.08.2025

Do momentu aż pierwsze paczki dotrą do odbiorców, każdy post nie będący opinia będzie kasowany

RE: Hexen - Opinie o produkcie - KufloweMoczne - 14.08.2025

Okej, jest i on. Pierwsze wrażenie po wyjęciu z paczki? Ten charakterystyczny zapach którego tak dawno nie czułem...

[Obrazek: torba.jpg]

Okej, po pierwsze sort mokry chociaż nie wiem czy można narzekać na coś takiego przy hexenie w 2025, zostawiłem 0.6 w suchym miejscu zobaczymy wieczorem jak wyschnie ile zostało. 

[Obrazek: rafaello.jpg]
mmm igiełki 
Dobra, na pierwszy test poleciało pi razy drzwi 30mg, odczucia? Odczynnik z pewnością aktywny i zalecana jest ostrożność z dawkowaniem. 
Po upływie nawet niepełnych 15 minut chciałem wyjść wynieść śmieci zapominając założyć buty. Podobno kultowa
Napisze jeszcze drugą opinie po przeprowadzeniu pełnych testów laboratoryjnych, Epsiakos , nie będziesz chyba lasować mi posta co?
Do później, pozdro.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Blade12 - 14.08.2025

KufloweMoczne no wygląda zajebiście

RE: Hexen - Opinie o produkcie - TheEnd - 14.08.2025

Wygląda mega 🔥

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 14.08.2025

Dziś testy, stay tuned

Jezeli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci to z przyjemnoscia je rozwieje - to jest prawdziwy Hexen, jestem pewien tego co mowie

RE: Hexen - Opinie o produkcie - KufloweMoczne - 14.08.2025

UWAGA RECENZJA CZĘŚĆ DRUGA
Po wyschnięciu ubyło jakieś 10% na wadze, moge się mylić, chuj nie matymatyk ze mnie ale po wyschnięciu wydaje się jakby przybyło mocy, również po wyschnięciu sprawa wyglądu ma sie juz w ogóle zajebiście. 
[Obrazek: gowno.jpg]

Powiem tyle panowie, jest zajebista akcja  Podobno kultowa
Dla osób co oczywiście dawkują z głową. Zalecam również aby mieć jakieś cenzo pod ręką. 

Pozdrawiam i udanego długiego weekendu życzę. 

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 15.08.2025

Wstępna recenzja Hexenu (w ciągu najbliższych dni dodam bardziej obszerną i ze zdjęciami). To dopiero po braniu z moją partnerką (uwzględnie jej opinie).

Na wstępię kilka kluczowych informacji, które mogą wpłynąć na działanie na mój organizm i moje odczucia związane z tym dragiem:

- nie powiem ile dokłądnie, ale przez kolo 2-3 miesięcy nie brałem stimów ani eufo
- regularnie biorę antyderpesanty i dzisiaj też były wzięte (bupropion, escitalopram)
- odżywiam się zdrowo (dieta peskatariańska), ale nie jestem aktywny fizycznie
- nie miałem styczności z hexenem za czasów legala. Raz kupiłem coś co miało być hexenem, ale było o wiele słabszą substancją i o innym profilu działania, zatem no... nie był to prawdziwy hexen

Towar opłacony w nocy **** szczegóły dotyczące zamówienia**** Przybył do mnie ******. Sama paczka była bardzo dobrze zabezpieczona ********** szczegóły dotyczące pakowania ******** które powinny zapobiec przypałowi. Kontakt z Escobarem był sprawny, rzeczowy i w miarę szybko dostawałem odpowiedzi.

Niestety, substancja jest mokrawa i dość intensywnie pachnie. Do tego stopnia, że nawet hermetyczne zamknięcie nie wystarczyło, aby w pełni ukryć jej zapach. Strzelam, że to opary chemii, która odpowaida za jej wilgoć. Ilość się zgadzała z zamówieniem, ale niestety przez konieczność odparowania będą straty (spróuję to jakoś zważyć przed i po suszeniu - będziemy wiedzieli jaki % masy zostanie). Konsystencję dopiero co otwarte hexa porónałbym do amfetaminy - podobnie się lepi, zbija w grudki i nie wymaga kruszenia.

Jako, że chciałem w miarę szybko zacząć testowanie, nie dałem za dużo czasu na odparowanie jakiś pozostałości syntezy. Dzisiaj ograniczyłem się do okolic 100mg (całość podzielona na 3 w miarę równe części)- w ramach rozpoczęcia badań została wciągnięa kreska mająca koło 30mg. Na początku nic specjalnego nie odczułem, dopiero po wypaleniu szluga i chwili pisania na czacie zaczęło się bardzo przyjemna stymulacja. Idealnie zbalansowana - ani nie przytłaczająca, ani nie prowadząca do hiper focusu, ani za słaba po prostu silne, przyjemne pobudzenie. Świetnie na tym mi się pisało (skacząc między konwersacjami), rozegrałem testową partię szachów i udało się wygrać (nie był to zbyt wymagający przeciwnik). Bazując na tych doświadczeniach sądzę, że można byłoby pod wpływem hexa na spokojnie pracować lub uczyć się (oczywiście jest tutaj trochę zmiennych, ale ogólnie dostrzegam taki potencjał).

Przy braniu hexa trzeba monitorować swoje tętno, bo nawet niewielkie ilości potrafią mocno wpłynąć na pracę serca (wbiegnięcie i zbiegnięcie po schodach wystarczyło, aby puls znacząco skoczył a ciśnienei stało się zbyt wyczuwalne - trzeba być ostrożnym). Na mój brakuje w nim euforii (i rozumiem, że tak działa ta substancja, ale wciąż liczyłem na trochę więcej). Z innych pobocznych uwag spływ zostawia nieprzyjemny i trudny do pozbycia się apsmak (Ale i tak jest małym problemem z uwagi na niskie dawkowanie) - warto mieć jakiś nabiał. Dorzutki były dodawane co godzine z hakiem (dałoby się wytrzymać więcej, ale chciałem zwiększyć intensywność doznań, aby lepiej zapoznać się z tym smakołykiem). Podczas całego tripu nie doświadczyłem szczękościsku lub jakis niekontrolowanych skurczy mięśni, ale tak czy siak sobie ciamkałem gumy dla smaku. Z ciekawych drobnostek, jak zazwyczaj na stimach palę jak smok to na hexie wypaliłem odrobinę mniej niż w tym czasie bym normalnie zapalił papierosów.

Podsumowując, uważam to za bardzo ciekawy dodatek do moich biesiad. Niestety, nie jest tak uniwersalnym środkiem jak 3-CMC lub 4-MMC, które na mój gust nadają się na większość imprez i szeroki wachlarz różnych odcieni spotkań towarzyskich. Wynika to ze znikomego działania euforycznego, ale to też sprowadza się do wkestii gustów i towarzystwa w jakim bierzemy. Natomiast Hexen wydaje mi się świetnym dodatkiem na długie rozmowy (najlepiej 1 na 1), gdzie można sobie skakać od tematu do tematu i cieszyć się intensywną i różnorodną konwersacją. Jest to silna substancja, ale wciąż jest poczucie "trzeźwego" myślenia (logicznego, poukłądanego i bez większych zacięć / utrat wątków). Mam w planach poczytać i przetestować jakieś bezpieczne mixy z hexenem, aby wzmocnić euforyczność albo po prostu poznać go z innej strony.

*Przez bardzo niskie dawkowanie łatwo jest go ukryć i w ustronnym miejscu da się go zażyć bez konieczności kombinowania.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - moher - 15.08.2025

Wziąłem Henia na przesłuchanie to i zaraz zaczął sypać. Więc podłożyłem mu wagę i wyszło jakieś 60 mg. Szybki sniff i do wanny. P około 5 minutach zawiecha połączona ze speedem i euforią która opłata całe ciało. I tak 15 minut wpatruje się w korek odpływu nie mogąc ( nie mogłem znaleźć powodu wykonania czynności) ruszyć. 
Ogarnąłem się szybko i stanąłem przed telewizorem oglądając ojca chrzestnego z zapartym tchem przez pół godziny nie siadając ani  na chwilę.  Czego bym nie robił od razu pełne skupienie. 
Poprzednio testowałem Nepa ,ale dla mnie był zbyt nieprzewidywalny. Za to Henas od razu wchodzi na imprezę .
Ten zapach jest tylko chujowy i dosyć mocno się roznosi w powietrzu.  Konsystencja ubitego masła utrudnia lekko sniffowanie. Ale podobno po wysuszeniu zmienia się w piękne igiełko kryształki. 
Nie oceniam bo w stimach jestem świeży i szukałem alternatywy do cmceków ,przez które zawsze jest jakiś przypał ( z gubieniem Samary włącznie)
Zdjęcia nie wstawiam bo widzę że wszyscy mają to samo.
Aha i jeszcze szczękościsk występuje ale nie taki bezczelny jak w cmc.