![]() |
|
Kiedyś to kurła były sorty... - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Kiedyś to kurła były sorty... (/showthread.php?tid=5991) |
Kiedyś to kurła były sorty... - Kocia666 - 06.09.2025 Staz nie ma nic do tego jak cos jest dobrej jakosci to zawsze dobrze zadziala to jest tylko takie gadanie o tolerce zeby albo vendora usprawiedliwic itd Wiadomo dla wyjadaczy troche wiecej itd ale zawsze bedzie dzialalo jak trzeba Takie moje zdanie potwierdzone wieloletnimi badaniami roznych odczynnikow RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 06.09.2025 Większego pierdolenia nie słyszałem XD Usprawiedliwianie vendora? Jak w takim razie wytłumaczysz to, że przy tym samym sorcie mnie ledwo co smyra 300mg 3CMC, a ziomek po 150mg chodzi po ścianach i mieli szczęką jak po pigule? Wieloletnie badania odczynników Oj sarenko, jeszcze nie wiesz, co Cię czeka i jaką wredną suką jest tolerancja.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 06.09.2025 RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Kocia666 - 06.09.2025 Juz tlumacze. O co chodzi pamietasz lata 2017 2019? Wtedy po cmckach oczy wypierdalalo z orbit cale czarne jakby prawie mialy wypasc czy to swiezak czy doswiadczony wyjadacz w tych czasach nie widze ani jednego ani drugiego Kiedys ludzie sobie wargi przegryzali policzki itd teraz jest takie cos ? Kiedys walolem 3 lata kozak temat zawsze robil ostro wedlug niektorych po kilku razach tolerke wypierdala a kiedys przez 3 lata co weekend mialem nieziemska pizde ? Jak to jest wiec mozliwe ze taki czas utrYmywala mi sie tolerka ? Tolerka to jest takie cos ze napoczatku czujesz sie jak krol po np pol roku czestego walenia troche to sie ogranicza czujesz sie super ale nie czujesz sie jak krol swiata ograniczasz sie do swojego grona znaj po juz mega ostrym czestym braniu mozesz siedziec tylko z przyjacielem albo sam bo masz dziwne mysli itd ale cally czas to na ciebie dziala tylko nie w taki zajebisty sposob jak na poczatku RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - doxyou - 06.09.2025 (06.09.2025, 20:32)Kocia666 napisał(a): Juz tlumacze. O co chodzi pamietasz lata 2017 2019? Wtedy po cmckach oczy wypierdalalo z orbit cale czarne jakby prawie mialy wypasc Dosłownie w tym momencie mówisz o tolerce - której istnienie po częsci negujesz. Myślisz, że jakość sortów się zmieniła od 2017? A co miało się zmienić? Jakość prekursorów? Utalentowani chemicy poumierali? Specjalnie gotują słabsze? Sorty są w większości takie same. 3CMC o czystości 85% będzie zawsze miało taką samą moc jak inne 3CMC o takiej czystości, czy będzie wyprodukowane w 2017 czy w 2025. Co weekend. Tydzień to dosyć długi odstęp. Szczególnie jeżeli masz predyspozycję do szybkiego normowanie się neurochemii w mózgu, dobrze się prowadzisz pod względem diety i suplementacji i dbasz o odpowiednią ilość snu. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Kocia666 - 06.09.2025 Moze nie opislaem tego za ladnie ale mysle ze zrozumiale Bie wiem co sie zmienilo ale jednakcos musialo sposob produkcji ? Zobacz na zdjecia lidzi z imprez 2010 rok a 2024 ? Dlaczego gdy widze ludzi którzy zaczynaja z tym przygode nie widze takiej pizdy jaka mialem ja i inni ? Nawet nie majaa duzych oczu itd Kiedys 2 g to bylo za duzo na noc teraz swiezacy wala po chuj wie ile i moze czuja sie dobrze ale to. Nie to nozesz sie ze mna klocic oczywiscie ale widze jak jest Wspomne gdy sprobowalem pierwsY raz 4mmc walnalem moze 40 mg jechalismy do klubu musialem otworzyc szybe oddychalem jakbym nie wiem maraton biegl i mialem takapizde ze hej Teraz tego nie ma Pamietam rowniez kiedys hexa gdzie 2 g na 5 osob wystaczalo na 3 dni i byly takie schizy ostre ale kiedys hex to bym po prostu mocarz Pamietam wszystko Widze jak jezt i juz nie spamujmy Ale esco dal mi nadziejej bo od pandemi odstawilem wszystko bo upadlo i nienwidzialem sensu trucia sie bez satysfakcji polubilem w holandii fetke i kazdy krysztal co. Nie probowlaem to vul syf Czy ktos pamieta bestchema ? Tamte lata ? Albo darka ? Niech prosze sie wypowie jakie kiedys bylo cmc RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 06.09.2025 tam nie chcę robić "wojny" ale spojrzcie na "jakość" chociażby mefa kiedyś towar "pachniał lekko" takkim... ketonem dziś... wali chemią kiedyś kryształ się kruszył w palcach dziś... praktycznie jak CMC, normalny kamień z przebłyskami że jest... lżej bardzo często wchodzi w żółty kiedyś mleczne niemalże przeźroczyste kryształy były na porządku dziennym wg. mnie ... tak.. METODA syntezy się zmieniła... niby dostaję mefka, ale bardziej mi cmc przypomina niż mefa z epoki przed 2020 jaka jest prawda wiedzą tylko vendorzy i ich kucharze nie sieję teorii spiskowych, zwł że ost. sort Pablo serio jest ...dobry ale zdarzały się słabsze sorty... oby było ich jak najmniej.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - JureKiler - 06.09.2025 Kocia666 no masz po części rację zwróciłeś mi uwagę na pewne szczegóły faktycznie kiedyś bardziej to kosiło Darkchem, demoon, rcchem Japierdole pamiętam jak zamiatało nawet pamiętam swoje ulubione 3mmc Boruta 4cmc azazel (to chyba było najmocniejsze co w życiu brałem RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - DarkSonia - 06.09.2025 JureKiler nie podajemy nazw vendorów... zwł. w temacie/wątku u naszego vendora strategicznego plisss
RE: Kiedyś to kuła były sorty... - EmStO - 06.09.2025 4cmc R83
|