Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Stany magazynowe - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Stany magazynowe (/showthread.php?tid=5994)

Strony: 1 2 3

Stany magazynowe - lawaszz - 08.09.2025

Cześć. Widzę że niektórzy wstawiają swoje kolekcje więc postanowiłem również pochwalić się swoim stanem magazynu 📦
[Obrazek: 779052850-111729public.jpg]

RE: Stany magazynowe - doxyou - 08.09.2025

O kurwa, tu jest wyższa szkoła jazdy Podobno kultowa

Co jest w tej dużej samarze?

RE: Stany magazynowe - lawaszz - 08.09.2025

doxyou ketamina, 50 parę gram, może 60 🫣😀
Kilka dni temu kolekcja była dużo większa, było jeszcze 50 piguł 2cb, 30 więcej xtc, ketamina w formie cukru 25g,  25g więcej ketaminy tej co na zdjęciu, 7g koko i 70g 3-MMC. Ale niestety znalazł to mój współlokator, członek rodziny i wszystko spalił…

RE: Stany magazynowe - moher - 08.09.2025

Że kurwa co zrobił???????
[Obrazek: Screenshot-2025-09-08-22-12-02-80-be80ae...602181.jpg]

RE: Stany magazynowe - DarkSonia - 08.09.2025

jprd... kim ty jesteś
trzeba cie rozkminić, za duży stan magazynowy jak na świeżaka  Big Grin

moher doxyou Teraz mam trzeźwą osobę, która przy tym była więc dowiem się jak to było: Nacpalem się ketamina, matula mówiła że jestem strasznie naćpany i ta trzeźwa osoba która mi to opowiada przyszła mnie ostrzec. Mówiła żebym przystopował, chciała mi zabrać ketamine żeby nie było przypału ale nie pozwoliłem i dalej robiłem kreski kety. Odbijałem się od ścian, pudełko z narkotykami leżało w widocznym miejscu. Później się obijałem przez cały dom. Domownicy kazali mi iść spać, ja nie poszedłem oczywiście. No i wtedy weszli mi do pokoju z nienacka, zobaczyli w chuj dragów, zajebali wszystko a później ponoć to zostało spalone ☹️
No szkoda, ale pomału odrabiam straty 😆

DarkSonia świeżak na forum, ale narkoman ze stażem 😆

RE: Stany magazynowe - Dafidov - 08.09.2025

O cholera jaki narkoman

Walenie idzie ale pracuję, normalnie funkcjonuję. Teraz jestem na chwilowym l4 bo już mi wszystko się w organizmie psuło od dragów, był szpital kilka razy no ale będę się starał ograniczać ketamine bo to od niej jestem najbardziej uzależniony, biorę codziennie od rana do nocy.
No ale wracam do życia i lecę dalej

RE: Stany magazynowe - moher - 09.09.2025

Ogólnie to zawsze uważałem ketamine za coś bezpiecznego ( jeśli można o narkotyku coś takiego powiedzieć). Po zarzuceniu 150 mg Szczurka miałem tak z 2 godziny lotu, nie myśląc ani przez chwilę o dorzutce. A kolejna chęć spotkania z ketą była daleka o nachalności. A tu przypadek dość silnego uzależnienia. No bratku , tu pauza konieczna bo trzeba o zdrowiu pomyśleć żeby móc się jeszcze kiedyś bawić

RE: Stany magazynowe - lawaszz - 09.09.2025

moher  no a ja ostatnio na urlopie 2 tygodnie leciałem na wielkich dawkach kety, albo k hole albo dawki anestetyczne. Czasem przerwy ale to tylko po to żeby gdzieś pojechać czy coś. I codziennie  zawsze piwo+keta i nie byłem zdolny do funkcjonowania. A jak byłem trzeźwy to miałem okropne stany lękowe bo byłem już tak zaślepiony tymi k holami że nie ogarniałem realnego świata. No i pomału do tego wracam