![]() |
|
3-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 3-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6003) |
3-MMC - Opinie o produkcie - Maniek - 15.09.2025 W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 3-MMC ze sklepu High-Life.market RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - moher - 24.09.2025 W końcu w moje ręce trafił długo wyczekiwany metamefedron. Nie mogłem się doczekać rzetelnej recenzji tej trójeczki,więc sam wziąłem temat na warsztat ![]() ![]() ![]() . Bez żadnego wstępu, od razu poszły dwie narty po 100mg. Wejście w nos bezbolesne,ale za to spływ już mega gorzki.Po 5 min powoli zaczęła się rozpędzać euforia, a po 10 już ogarnęła mnie całego. Typowo mefedronowa błogość i wyjebongo na cały świat. Z godzinę tak trzymało i nie wołalo o więcej. To był pierwszy raz z tym specyfikiem więc nie mam odniesienia żeby stwierdzić czy dobry czy nie . Mnie pasuje . A przy okazji podziękowania dla vendora za tego" różowego czopka" 😁 RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - doxyou - 24.09.2025 moher Użytkownicy tak bardzo cenili 3MMC za to, że mocniej od 4MMC releasuje dopaminę i dzięki temu równowaga między tymi dwoma neuroprzekaźnikami (DAT,SERT) jest bardziej zbalansowana i trójka nie jest takim zamulaczem/kanapowcem. Mógłbyś określić, jak w tym przypadku jest Twoim zdaniem? RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - moher - 24.09.2025 W moim przypadku panie profesorze jest tak że również jak czwórka każe mi siąśc na kanapę i cieszyć michę zalewającą euforią. Raczej zero libido i tym podobne. RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 25.09.2025 moher jaki zapach? Czy jest mokre? móglbys porównac to do 4mmc z forum? RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 25.09.2025 (24.09.2025, 21:09)moher napisał(a): . Bez żadnego wstępu, od razu poszły dwie narty po 100mg. Wejście w nos bezbolesne,ale za to spływ już mega gorzki.Po 5 min powoli zaczęła się rozpędzać euforia, a po 10 już ogarnęła mnie całego. Typowo mefedronowa błogość i wyjebongo na cały świat. Z godzinę tak trzymało i nie wołalo o więcej. @jurekiler no tak jakby...porównał. Jak dla mnie to to porównanie by znaczyło, że moher nie widzi różnicy w działaniu... RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - moher - 25.09.2025 (25.09.2025, 10:34)JureKiler napisał(a): moher jaki zapach? Czy jest mokre? Zapach ledwo wyczuwalny Suche jak pieprz Łatwo się kruszy A po skruszeniu jest tak bialutki jakiego nigdy nie widziałem jeszcze. Konsystencja -proszek , prawie jak puch Co do różnicy w działaniu, prawie identyczne jak czwórka.
RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Dafidov - 25.09.2025 To troche dziwne, bo 3mmc sie rozni od 4mmc, chociazby wejsciem I subtelnym nienahalnym speedem w tle. 3mmc nie jest takim typowym kanapowcem, owszem jest kupa euforii, ale jest tez chec na robienie czegos kreatywnego. Przezarlem bardzo duzo 3mmc jeszcze za czasow legalnosci substancji I z reka na sercu moglbym stwierdzic czy jest to w/w odczynnik. RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - DrakoMalfoy - 29.09.2025 Dawajcie forumowe byki napisz ktoś coś więcej. Ja aktualnie jestem poza granicami Jescze jakiś czas tak to bym sam sprawdził. RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Dead Nightmares - 29.09.2025 @"JureKiler" W weekend bede testowac i napisze recke, to bedzie moj pierwszy raz z 3mmc |